Şimdi Ara

MSİ GF65 THİN 10SDR-638XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim bilgisayarı almak istiyorum. Hepsiburada da 8898 tl ye geliyor. Açıkçası 144hz ekran 10300h işlemci ve 1660 ti ekran kartı olması cihazı cazip gösteriyor. Ram 8gb ancak ekleme yaparım diye düşündüm. Aklıma takılan tek soru ısınma sorunu ve kalitesi. Cihaz hakkında bilgisi olan var mı? Cihazla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 17 Eylül 2020; 22:58:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• neden bunu tercih etmiyorsunuz.
    urun.n11.com
    MSI GF63 Thin 10SCSR-657XTR Core i5-10300H 8GB 512GB SSD GTX1650 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-gf63-thin-10scsr-657xtr-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-P449318989

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ysfyrgc Y kullanıcısına yanıt
    Gf 63 fan tek çıkışlıdır ısınma sorunu vardı ve ekran kartı max q dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfyrgc

neden bunu tercih etmiyorsunuz.https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-gf63-thin-10scsr-657xtr-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-P449318989
    Belirttiğiniz modelin ekran lartı 1650, benim sorduğumun 1660 ti. Arada epey fark var.

• Pek yorum gelmedi, indirim bitmek üzere olduğundan ürünü sipariş verdim. Yanına bir de crucial 8gb 2666 mhz ram aldım. Bakalım gelince göreceğiz artık.

• Ürün gayet iyi hocam hayırlı olsun doğru tercih.
  • Urun iyi lakin tek fanli oldugu icin isinma sorunu var
    Edit:gf63 icin gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 18 Eylül 2020; 11:21:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GS73 Stealth 8RE
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gf 65 tek fanlı değil diye biliyorum 63 tek fanlı olması lazım

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Ops pardon gf63 sandim bir an

• Teşekkürler arkadaşlar. Ürünle ilgili epey araştırma yaptım siparişi verdikten sonra 😁 Neyse ki doğru tercih yapmışım. Ürün çift fan cooler boost 5 soğutma sistemine sahip. Geldiğinde detaylı incelerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: asadem

Teşekkürler arkadaşlar. Ürünle ilgili epey araştırma yaptım siparişi verdikten sonra 😁 Neyse ki doğru tercih yapmışım. Ürün çift fan cooler boost 5 soğutma sistemine sahip. Geldiğinde detaylı incelerim artık.
    Hayırlı olsun. Bu modelin ekranı ıps mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Hayırlı olsun. Bu modelin ekranı ıps mi?

Alıntıları Göster
    İps-level diye geçiyor. Aslında TN panel ancak ips kalitesine çok yakın diye lanse ediliyor Msi tarafından

• Bence İ5 İşlemci yerine i7 işlemcili bir laptop tercih etmelisin

Aşağıda ki laptop biraz ederi yüksek olabilir ama yeni nesil 1.7 işlemcili vede uzun süre işini görebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

Bence İ5 İşlemci yerine i7 işlemcili bir laptop tercih etmelisin

Aşağıda ki laptop biraz ederi yüksek olabilir ama yeni nesil 1.7 işlemcili vede uzun süre işini görebilir

https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-10scsr-658xtr-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000WAPOM?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.8
    Teşekkürler, bilgisyarı sipariş ettim artık. Tavsiye ettiğiniz bilgisayarın ekran kartı benim aldığımdan zayıf. Artı soğutması sıkıntılı. Yine de teşekkürler.

• Güzel seçim, güle güle kullanın:)
  • Güle güle kullanın hocam benimde monster abra bugün geldi

• merhaba hocam ürün geldımı, bende bunu almayı dusunuyorum. malzeme plastik mi bu üründe kasa olarak? ürünü techburadadan mı aldınız. kutusunu saglam sekıldemı yollamıslar ?

• aldığınız laptopa kıyasla bu nasıldır acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.