< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Governoramerikapostam ile almak istesen %20 vergi 160 dolar + ortalama 70 dolar taşıma ücreti desek 1030 dolar yani şu anki kurla 7689 TL iyi para ama satıcı nasıl bilemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bestbuyda zaten 799 dolar ürün.
https://www.bestbuy.com/site/msi-gf65-15-6-gaming-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx1660ti-512gbsolid-state-drive-black/6430721.p?skuId=6430721
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 17 Ocak 2021; 20:29:47 >
-
bestbuy ın kargosu var mı trye?
-
Yok malesef. Tanıdık varsa öyle aldırılır yada bazı siteler aracılığı ile getirtilebilir -
Ürünü gelen oldu mu ?
-
Benim ürün gümrükten çıkmış şuan dağıtımda. Bugün gelecek inşallah. -
-
İlk durum hakkında bilginizi bekliyoruz 4 gözle.
-
-
Hayırlı olsun hocam. Sanırım piyasadaki çoğu güç kabloları uyar. Girişi 240v klasik güç kablosuna benziyor. En kötü bir dönüştürücü ile hallolur
-
sizden ricam bi de ups firmasından kargo süreç dökümanı atabilir misiniz?
-
1 adet siparişledim ben de beğenmezssem satarım ürünün kırık gelmesi durumu hariç her halükarda karda olucaz bakalım
-
On Hold – Payment Declined bu hatayı alıyorum abd iş saatlerinde olmadığından dolayı mıdır bilen var mı ?
-
-
En çok merak ettiğim buydu hocam güzel değerler çok teşekkür ederim. Cihaz akıcılık olarak nasıl memnun kaldınız mı? Bir de rahatça kablo bulabildiniz mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Süper hocam. Çok teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun, bende bekliyorum cihazı bakalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu arada, ship24.com sitesine ups takip kodunu girerek bütün geçmişini görebilirsiniz. Buradan ekran görüntüsü ya da pdf olarak kaydederseniz biz de tahmini kaç günde gelir ya da ne süreçte görebiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X