Şimdi Ara

MSI GL62 FAN SÜREKLİ 3000 DEVİRDE ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar yeni MSI GL62 6QD koduna sahip bir bilgisayar aldım.Fanı sürekli 3000 devirde çalışıyor.Garantiye gönderdim normal dediler.Yardımcı olursanız sevinirim.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı

• xLithium kullanıcısına yanıt
    Çalışma profili yüksek performans da duruyorsa fanlar sürekli çalışabilir. Dengeli moda alırsanız muhtemelen sorun çözülecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma profili yüksek performansta değilken de fan sürekli çalışıyor.Şuan cihaz garantide adam çeşitli denemeleri yaptık normal şuan diyor.Benim aklım almıyor sürekli fan sesi dinlemek zorundamıyım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bilgisyarında fan işlemci hızı arttığındamı çalışıyo yoksa sürekli çalışıyormu

• Buda benim GT72 Fan sesi.
  • Pcde işlem yapmıyorken fan devir hızı kaç görünüyor
    Birde şunu sorucam sürekli fanın sesli çalışması rahatsız etmiyormu

• xLithium kullanıcısına yanıt

Şimdi kullanırken oyunlarda ısıya göre artış gösteriyor fanlar
  • Eyv hocam sağol.Biraz önce aradılar firmware sürümünü düşürünce arıza geçti diye.Şuan işlemci ısınınca devreye giriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLithium

Eyv hocam sağol.Biraz önce aradılar firmware sürümünü düşürünce arıza geçti diye.Şuan işlemci ısınınca devreye giriyormuş.

Hocam bu seride ara rpm olayini cozemediler. Ya 3 bin ceviriyor ya da 0 ama tavsiyem 3bindir hem islemciniz her daim soguk olur hemde ani kapanma olmaz. Bilgisayar birden yuk altina girince isinma oluyor ve fan gec kalmis oluyor bu yizden pc kapaniyor

• Çok haklısın hocam diğer msi ürünlerinde varmı bilmiyorum ama fan hızı yavaş yavaş artması gerekirken birden 3000 devir olması saçma bir durum.Umarım gelecek firmware güncellemeleriyle bu sorunu çözerler.

• Ben fan firmware güncellemedim boştayken fan dönmüyor ısınınca dönüyor biraz sonra susuyor kapanma sorunu bu yüzden değil bence bios güncelleyince kapanmadı daha şimdilik:)

• Eski firmware e nasıl dönebilirim? Canımı sıktı şu fan sesi.
    MSI 6QD-078XTR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.