Şimdi Ara

MSI GL65-10SDR | i7-10750H/1660Ti/256GB/16GB (11.218₺) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1TB HDD 300 lira. %6-7 performans farkı için Türkçe klavye, garanti gibi şeylerden taviz vermeye değer mi bilemedim. 1 sene uluslararası garanti varolsa bile riskli bence. Yurtdışından alacak olsam FA506 alırdım, 90whr pil vs var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    çok fazla ısınma sorunu var dostum, millet epey laf etti özellikle bu 1660ti modeli inanılmaz ısınıyor diye, aslında 3 hava çıkışı var ama artık asus bilerekmi yapıyor yoksa beceremedilermi anlamadım, adamlar ryzen 7 4800h gibi bir işlemciyi ısıtmayı becerdiler
    Ben almayacağım zaten soran arkadaş için ss aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bende de dell g5 8. Nesil i7 1060 maxq cihaz vardi...islemxi termal throttle dustugu icin anakarr sogutma blogu vs garantiden degisti..sonra baktim laptopta alienware dahi sikinti yasayip bu intelin gereksiz isinan islemcilerini sogutamiyor.sattim aleti.birdaha da almadim.alsamda ulv işlemcili bisey alirim..oyunicinde masaustu kesinlikle
    hocam çok iyi yapmışsınız, geçen gün asus rog g71 'in videolarını izliyordum youtubeda, oyunlarda işlemci 95 derece görünce gözlerime inanamadım.
    Ryzen 5 1600 af masaüstü bilgisayar kullanıyorum gtx 1660s ekran kartı var. Ekran kartı oyunlarda max 75 - işlemci 70 dereceyi görüyor. Bu sıcaklıkların bile daha azını isterken laptop piyasasında gerçekten soğutma anlamında sıkıntı var. Birde şu durum var o kadar para veriyorsun ama ona rağmen şu ayarları fulleyeyim diyemiyorsun fps drop yiyorsun birşeyler oluyor parana değmiyor. Masaüstü bilgisayar parasını hak ediyor ama laptoplar şuan gereksiz pahalı. 10 binlik laptop yerine sıvı soğutmalı orta-üst düzey masaüstü toplanır. Eğer illa laptopta oyun oynancaksada 2-3 ayar kısarım. 10 binlik laptop yerinede 5-6 bin tllik laptop alırım. benim fikrimce.

• Arkadaşlar şehir içinde park sıkıntısı çekmemek için bisiklet tercih ediyorsunuz eyvallah ama o bisiklette f1 araç motoru, şasisi, frenleri aramanız anlamsız.

15.6 inç ekran 60hz olsa ne 360 hz olsa ne zaten bir şey görmüyorsun oyunlarda. En basiti herkesin bildiğinden örnek vereyim D2de pite atladın side içi kutu arkasında adam var mı yok mu göremezsin. T'sin Midden çıktın longa bakıyosun aracın arkasındaki kafayı göremezsin.
    Çözünürlüğü düşürürsün görüş açın azalır, e sen değil miydin illa fullHD olsun diyen? (Belki ilerde 2k'lar moda olacak)
    En baba masaüstülere sahip profesyoneller bile adamın kafası büyük görünsün diye düşük çözünürlük oynuyor. Sen baştan kaybettin o ufacık ekranla.

11k verecek adam casual gamer değildir. Casual gamer olmayan adam da laptop kullanmaz. Üzülüyorum gerçekten.
    Oyunlar Laptoplarla masaüstünü ayırsa mobiller ve bilgisayarları ayırdığı gibi, eyvallah derim.

Klavye, ses kartı, mouse + pad, ısı... Hep sorun.
    En mantıklısı 3-4 bin liraya mx serisi gibi bir ekran kartlı vasat bir laptop + geri kalan parayla masaüstü.

• bestgr B kullanıcısına yanıt
    Her konuda mutlaka var sizlerden

Muzaffer Başcivanyoutube
    Laptop Almayı Düşünürsün Fakat... (Oyuncu Atışması)
    https://www.youtube.com/watch?v=qSlqoeeJhbA&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lenovo Y540 da var 9800e konusunu açmıştım. Onun işlemcisi 9750H ama +2tb HDD de var. Kuponla 9700e geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2060 bende var 16 gb ramli olan model

• quote:

Orijinalden alıntı: liberti2

2060 bende var 16 gb ramli olan model
    Gf65 mi hocam ?

• Haber vermesende olurmuş.
    şaka şaka 11bin iyi fiyat.
    o da şaka 11bin ney be!

GL65 9SE-014XTR

• quote:

Orijinalden alıntı: liberti2

GL65 9SE-014XTR
    çöp bir pc tavsiye etmem. Arkdaşımda vardı menteşelerinden attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dweyme -- 24 Haziran 2020; 21:34:14 >
  • Ben de almıştım, kargolanmadan iade edip G5 aldım. Menteşe sorunu gözümü korkuttu

• Fiyat/performans değmez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.