< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 14 Haziran 2020; 23:58:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 14 Haziran 2020; 23:58:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu işin mantıklısı 6-7k'ya bir masaüstü dizip sağa sola götürmelik de 3-4klık lowda oyun oynatacak bir laptop almak. İlle ben portatiflik istiyorum desem böyle yapardım.
1660Ti içeren bir cihaza 11k vermek cidden çok saçma. Fındık kadar ekranda ne oynayacağım da ne zevk alacağım, en azından 24" 27" 32" monitörde güzel çözünürlüklerde o çözünürlüğü taşıyacak bir sistemim olmuş olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 14 Haziran 2020; 22:27:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 14 Haziran 2020; 22:37:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 14 Haziran 2020; 22:56:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 15 Haziran 2020; 2:12:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |