Şimdi Ara

MSI GL65 Leopard 10 SDR-492 GTX 1660Tİ 16 GB RAM 1 TB HDD 8605 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
16
Favori
23.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1frost_y

Bu mesaj silindi.

Onlar ne kadardı bende klavyey olayına taktım aldıktan sonra nasıl yapıcaz türkçe karakterleri bide Windows Türkçeye çeveilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondaki bu ürünle arasında kaldım.İkiside aynı fiyatta.R7 4800h farkı ile lenovoya daha yakınım. İşi bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    amazon.com
    Lenovo Legion 5 Gaming Laptop, 15.6" FHD (1920x1080) IPS Screen, AMD Ryzen 7 4800H Processor, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA GTX 1660Ti, Windows 10, 82B1000AUS, Phantom Black
    https://www.amazon.com/gp/product/B08BB9RWXD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Tatanka54 kullanıcısına yanıt

Ekranı çok daha iyi 3 ms ve %100 RGB. Ryzen daha az ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 12 Mart 2021; 16:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

malesef çok rahatsız edici boyutta ışık sızması,

film dizi izleyince ekran kararınca gazino gibi ekranın her kenarından parlama yapıyor

sesi bana çok az geldi ve fan sesi de oyunun sesini bastırıyor

bu yüzden satışa çıkarttımi lenovo legion 5 aldım

altta tek yerinden onda da ışık sızması var idare ediyoruz artık ama sesi nerdeyse msi ın 2 katı

alacak olanlar bunlara göre kararlarını verirlerse aldıktan sonra sorun yaşamazlar

Alıntıları Göster

Komşu , holladadan kuzenime legion 5 getirtiyorum. MSI ile en belirgin kötü/iyi farkı nedir? Zahmet olmazsa yazarsan çok dikkate alırım. Benim kuzen msi al diye ısrar etmişti. Bu iki sistem de i7 , rtx2060 16gb ram vs bileşenli.

Lenovo, msi a göre biraz daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 12 Mart 2021; 17:17:24 >

• hangi modeli aldınız ben linktekini aldım direk çekti parayı benden.kartınız yurtdışına kapalı olabilirmi

• yeni hesap açıp başka kartla alsanız olurmu ki acaba.

• tüh ya valla bende emin olamıyorum aldım ama isimde türkçe karakter var gerçi kullanmadım ama yine tereddütteyim iptal mı etsem bilemedim. klavyenin türkçe karakter olmaması.. bide açılırken acaba türkçe seçilirmi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1frost_y

Bu mesaj silindi.

ekranda ne kötü acaba hepsiburada bunun 256 gb ssd olanını 12 bin vatan 16 bine satıyor. kötü değildir diye düşünüyorum

• Arkadaşlar klavyeye pek takılmayın . 1 haftada alışırsınız . Kurulumda seçeneklerde Türkçe yok ancak sonradan kurulum yapılıyor .
  • ffrisby kullanıcısına yanıt

Hocam bende sana mesaj yazacaktım. Kaç saattir processingde kaldı. İsim vs türkçe karakter yazmadım alırken karttan çekildi enparada sanırım sorun yok değilmi. Türkçe paket yüklemek kolaymı hemen yapılabilecek birşey mi bide garanti türkiyede kesin 1 sene geçerli değilmi msi sitesi kayıt vs yapınca sıkıntı oldumı biraz bilgi verir misin aldım ama hala stresimi devam ediyor ilk defa yurtdışından birşey aldım

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Ben 1 ay önce enpara ile aldım. 10 saat falan in processingde kaldı sonra iptal oldu ve hesabım banlandı. Billing address enparada kayıtlı adresimden farklıydı ondan dolayı diye düşünüyorum.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt

Benim aynı Vallahi stres içerisinde bekliyorum Bir sorun çıkacak diye üründe bitti şu anda stoklarda kalmadı Umarım sıkıntısı elime ulaşır

• Celikpena kullanıcısına yanıt

Son 2 ay içinde 3 bilgisayar aldım amerikadan.

vergi dahil fiyatları

asus 999$

msi 869$ (rebate onaylanırsa 769$)

lenovo 1070$

özellikleri bu şekilde:

• ASUS TUF TUF506IU-ES74 Gaming A15 Gaming Laptop, 15.6” 144Hz Full HD IPS-Type, AMD Ryzen 7 4800H, GeForce GTX 1660 Ti, 16GB DDR4, 512GB PCIe SSD, 90WHr Battery, RGB Backlit KB, Windows 10 Home

• MSI - GL65 Leopard 10SDR-492 - 15.6" 144 Hz - Intel Core i7-10750H - GeForce GTX 1660 Ti - 16 GB Memory - 512 GB SSD + 1 TB HDD - Windows 10 Home - Gaming Laptop

• Lenovo Legion 5 Gaming Laptop, 15.6" FHD (1920x1080) IPS Screen, AMD Ryzen 7 4800H Processor, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA GTX 1660Ti, Windows 10, 82B1000AUS, Phantom Black

Asusu çok kullanmadım ama belki yıllardır lenovo kullandığımdan çok beğenmedim tasarımını.

Ses konusunda yetersiz MSİ gibi zor duyuluyordu ama ekran da bir ışık sızması göremedim açıkçası

ısınma ile alakalı çok fazla kötü yorum var diye soğudum biraz da, ama 12 ay garantisi vardı TRde

MSİ ı 10 gün kadar kullandım, battlefront 2 oynarken acaip fan sesi geliyordu

aletin sesi de az diye oyunun sesi full olmasına rağmen fan sesinden duyulmuyordu

ve ışık sızması da var neredeyse ekranın her tarafından.

lenovo 999+tax e indiğini görünce yapıştırdım ilana koydum onu da. MSI ın da 15 ay garantisi geçerli burada

Lenovo yıllardır alıştığımdan belki daha iyi malzeme kalitesi ve kullanımı

ses konusunda neredeyse 2 katı ses veriyor diğer iki laptoptan da

oyun oynamadım ısınmasını fan sesini henüz bilmiyorum

ama ekran ışık sızması sadece sol alt köşede var çok rahatsız etmiyor o da

Lenovo fiyat olarak amerikada bile yüksek ancak daha fazla bilgisayar al-sat yapmak istemediğim için

diğer 2 bilgisayardan da biraz para kazandığımdan lenovoyu pahalı mahalı demeden aldım gitti.

ancak malesef burada garantisi yok

umarım yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.