Şimdi Ara

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
8
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günlük kullanımda kenlikle işini görür. Ama ben olsam daha güncel bir pc alırım. 2000 tl bütçeye göre hiç pc incelemedim. O yüzden biraz araştırma yapıp öyle pc önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicia kullanıcısına yanıt
    Önerilerini bekliyorum

• Msi gl72 6qf windows 10 pro(retail) kullaniyorum direct x kuramıyorum pc ye bing bar hatası yazıyor hata olarak bu yüzden gta 5 i acamiyorum hata aliyorum sürekli boyle bir durumla karşılaşan varmı?

• Bing bar hatası hakkında bilgim yok ama bende kuruluyor direk. Herhangi bir hata vermiyor. Bende w10 pro kullanıyorum.

• Merhaba arkadaşlar ben de aldım pcyi en sonunda ve cidden çok memnunum benim hoşuma gitmeyen tek yönü biraz büyük olması ama daha önce hep 15" kullandığım için olabilir .
    parmak izinden bahsetmiş herkes ben anlamadım o konuyu yeni aldığım için farketmedim herhalde bende parmak izi falan olmuyor ilerde olur mu acaba bilmiyorum.
    Steelseries klavyesi cidden çok hoşuma gitti ve kod yazan biri olarak gayet akıcı kullanabiliyorum ve zevk alıyorum klavyedenHoşuma gitmeyen yönü ise klavyenin windows tuşunun sağ tarafta olması anlam veremedim niye acaba.
    Ve en önemli şeye gelelim oyun konusu. Şu ana kadar denediğim oyunlar Dota2, GTA 5 ve COD BLACK OPS 3. Dota2 zaten fazla bir ekran kartı istemiyor eski bilgisayarım ile de oynayabiliyordum ama tabikide bütün ayarlar en düşükte ona rağmen 30-40 fps anca alıyodum ama bu bilgisayar ile herşey açık ultra ayarlarda 90-100 fps arası alıyorum. Cod ise anlamadığım bir şekilde ayarlar ultrada olmadığı halde 40-50 fps veriyor anlamadım onun nedenini ama oyundan dolayı diye tahmin ediyorum.En son olarak GTA5 ultra high karışık ayarlarda 60-70 fps alıyorum ve oyunda ufacık fps düşüşü olmuyor gayet oynanabilir ve oyuna hasta oldum .
    tabi her oyunu ultra ve high da denedim ufacık bir ısınma problemi görmedim sürekli kontrol ettim sıcaklıkları max gördüğüm sıcaklık 67 derece oldu ki turbo mod açık değildi turboyu açında direk 55-60 değerlerinde değişiyor.

• Arkadaslar merhaba. Bu laptobu alalı 2 hafta oldu. Bilgisayarda herhangi bir kronik sorun yok. Gayet guzel. Şöyle açıklayayım derdimi. Yukarida bir arkadaş 16gb ramli modelinde cs go ultrada 130 fps aldigini söylüyor. Benimki 8gb li modeli. Bem ultrada 90 -100 arasi birşey aliyorum. Ekran kartları güncel. Ramin bu olayla alakası var mi. Bende yanlis birşeyler mi var. Bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstradan windows10 tamamen orjinal degil. Internetten bi anahtar buldum kabul etti. Lisansli gozukuyor ama cok güvenmiyorum. Acaba o performans dusuklugu yapar mi ?.

• Arkadaşlar bu modelde aylar sonra karar kıldım.Bu modeli sanalmarketim dışında hiçbir yerde bulamadım.Ram eklenmiş versiyonuda yok şu an kaldırmışlar.Alan arkadaşlar sanalmarketimden mi aldılar ? qf modeli sadece orada var aramadığım mecra kalmadı resmen.Cevaplar için şimdiden teşekürler.
  • birazdahaiyiyim B kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64163/
    Hala satılıyor kaldırmamışlarki ve ayrıca ben bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra çanta hediyeli yapmalarıda acayip koydu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzcckl

http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64163/
    Hala satılıyor kaldırmamışlarki ve ayrıca ben bilgisayarı aldıktan 3 gün sonra çanta hediyeli yapmalarıda acayip koydu bana

Aynen kardeşlik ya arayıp çanta gönderin len bana diyecektim ötü denk geldi o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 29 Kasım 2016; 18:41:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

quote:

Orijinalden alıntı: ouzcckl

Aynen kardeşlik ya arayıp çanta gönderin len bana diyecektim ötü denk geldi o iş

Arayıp istesek aslında şansımızı denemek lazım

• Benim pc de sarj 100% olunca akımı kesiyor ve prize takılı şarj olmuyor olarak gösteriyor daha sonra oyun oynarken,fis hep takılı bu arada, oyun oynarken şarj yavaş yavaş 99-98 olarak iniyor 90 dan sonra tekrardan güç veriyor ve 100 e geliyor şarj herkesde böylemi acaba ??

• Evet ben de farkettim onu başta şarj olmuyor falan sandım hatta ama olayı o herhalde pcnin.
  • Amazon'dan GL62 6QF-893 modelini satin aldim.Sanirim degisen birsey yok bu modelle arasinda.Su anlik performansindan memnunum.Trackpadi biraz garip ama sikintili degil.Cok hizli aciliyor ve fps degerleri de cok iyi.
  • Expheribal kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da pc ye 999 dolar gibi bir fiyatı var acaba vergiler dahil net kaç paraya geldi size?

• Su anda Amerikada yasiyorum.779 Dolar + 54 kusur Dolar vergi vardi.Su anda rebate ile vergiyi kapatmayi dusunuyorum(50 Dolar).779 dolari gorunce bundan daha uygununu bulamam diye aldim.
  • Anlıyorum yurtdışında olunca zaten daha şanslı oluyorsunuz teknoloji bakımından fiyatlar daha uygun tutuluyor ..

• 16 gb değilde 8 gb ramlı modelini almayı düşünüyorum:

http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64051/

Acaba cihazı satın alan kişiler resim paylaşabilirmi cihazda kronik sorun varmı, Ekranı IPS MAT mı görüntü kalitesi nasıl ışık sızması filan varmı, klavyede ışık olmaması sizce eksiklikmi yoksa klavyesi iyimi msı genelde her laptopunda kullanırdı ışık bunda kullanmaması saçma olmuş,msı oyuncu laptopları üretiyor diger markalara göre pahalı gerçekten bu özellikteki pc yi 3600 filan alıyoruz ama msı olunca 4 bini geçiyor bu durum cpu-z programını yükleyip acaba degerleri paylaşabilirmisiniz yada kullanıcı külübü açıp orada detayları paylaşsanız ? ekran kartı gtx960m 4 gb ddr5 128 bit dimi ? ssd m2 olsa gerek 4 hoparlör var zannedersem üzerind güçlümü ?

• Sitesinde misal yansımasız ekran diyor full hd bu bildiğimiz IPS ekran mı oluyor ekranda ıps ekran teknolojisi kullanılıyor yani
  • Bu pc ile msı arasında gidip geliyorum
    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-17-ab009nt-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-17-3-ips-tasinabilir-bilgisayar-z5a05ea-p-HBV000001YJO4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 8 Aralık 2016; 5:31:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.