Şimdi Ara

MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
8
Favori
14.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Galiba GL72 ile en büyük farkı SSD'si olmaması hocam. Bunun dışında bariz bir farkı var mıdır acaba?
  • Yılbaşından beri kullanıyorum. win 10 pro yükledim ve canavar :) . ısınma sorunum olmadı gibi çünkü elim sıcaklığı hisseder hale gelince Turbo fan açıyorum ve sorun çözülüyor. Bf4, witcher 3, CS Go, Lol,
    planetside2 gibi bir çok oyunu oynuyorum ama "yeni çıkacak oyunlarda da yüksek performans istiyorum" diyorsanız 10xx li bir ekran kartı olan modellere bakmanızı öneririm. Ekranı, klavyesi bence hoş ve kaliteli. Nahimic yazılımına bayıldım kesinlikle işe yarar bir meret.

Gördüğüm bir kronik sorunumda olmadı şimdiye kadar. ben 3600 e almıştım n11 den ama fiyat cidden artmış :S
  • cicia kullanıcısına yanıt
    ayrıca ram taktirinca garantiden çıkıyor mu hocam o_O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awqaq10

ayrıca ram taktirinca garantiden çıkıyor mu hocam o_O

RAM, SSD yada HDD değişimlerinde cihaza zarar vermediğin sürece garanti den çıkmıyor hocam. Hatta bu iş için garanti etiketinin sökülmesi de sorun değil.
  • +Yönleri

Sogutmasi Basarili

Nahimic ses kalitesi

Hafif bir kasasi var

Servisi basarili

-Yonleri

Kasa kalitesi cok dusuk esniyor

Fan 3000 devirin altina inmiyor gunluk kullanimda rahatsizlik veriyir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

+Yönleri

Sogutmasi Basarili

Nahimic ses kalitesi

Hafif bir kasasi var

Servisi basarili

-Yonleri

Kasa kalitesi cok dusuk esniyor

Fan 3000 devirin altina inmiyor gunluk kullanimda rahatsizlik veriyir.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 26 Haziran 2017; 12:17:21 >
  • Servisini kullandinizmi acaba ben 3 günde ancak ulaşabildim kendilerine
  • Benim pcnin fani normal kullanımda 4000 rpm dönüyor ve düşmüyor uzun zamandır kullanıyorum ve ısınma problemleri yaşamaya başladım hic temizlenme yapılmadı garantiye sordum 130 dolar+kdv dedi adamlar kendisi temizleyen veya benim gibi problemler yaşayan varsa yardim rica ediyorum.
  • Benim ekranda açılmalar olmuştu onun için garantiye götürdüm mecidiyeköyde.Evrak doldurup aldılar pcyi 3 gün içinde geri gidip aldım hem pcyi temizlemişlerdi hem de ekranı yapmışlardı herhangi bir ücret almadılar.
  • 3300 tl civarında garantili almaya değer mi

• ReaL_foX R kullanıcısına yanıt
    ikinci el mi ?

Eger oyun oynamak icin aliyosaniz dell inspiron 7567 i5-1050 kombinasyonunu alin derim ama onceliginiz render gibi islemci gucuyse alinir

• Yaklaşık 1.5 sene önce almış olduğum laptopumu 3250 tl'ye letgo üzerinden satmış bulunmaktayım. Satma isteğimde masaüstü pc toplama isteğim etkili oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.