Şimdi Ara

Msi gl72 6qf bu paraya değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-16gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos/p_64163/
    Başlıkta belirttiğim pc yi ciddi şekilde düşünüyorum 4200 lira şu anda attığım linkte.uzun zamandır iyi bir pc için bakıyordum fakat gtx970li pc ler ilginç şekilde çok pahalı olduklarından iyice bu durumdan sıkıp artık gtx960 alıp yoluma bakacak gibiyim sizce bu paraya bunu alsam pişman olurmuyum bırakın bu parayı hatta 5k ya kadar bile buna göre aman aman farkı olan bir üründe yok. Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence olmazsın ürün özellikleri gayet iyi bana göre tek kötü yanı klawye aydınlatması olmaması
  • Konya_alii8a K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim içinde tek eksiği o fakat 17.3 istediğimden bundan daha iyi bir seçenek yok artık napalm

• Up

• Monster a7 eksiği olmayan bir ürün bide ips panel ekleyince cillop bende çok araştırdım a5 alacağım 960m li ips ekleyip 3500 e stoklara girmesini bekliyorum

• pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Hocam bende monstera baktım ama stok yok uzun zamandır ayrıca bir 17.3 istiyorum o da zaten 4300 flan oluyor herhalde bilmiyorum yine birkaç gün beklicem bakalım hayırlısı

• Stok hafta içi gelecek konuştum ben

• pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Hmm o zaman birkaç gün bekleyeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.