Bildirim
Msi gl75 leopard 10sdr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Up bilgisi olan yok mu -
80 derece sıcaklık gayet normal hocam. Sonuçta 28mm kalınlığındaki bir kas içine sıkıştırılmış işlemci + ekran kartı bulunan bir bilgisayarda oyun oynuyorsun. Ayrıca Msi'ın laptopları soğutma konusunda en iyisidir.
-
Hocam bende genellikle oyuna başladıktan kısa bir süre sonra turboyu çalışıyorum acaba dedim bu oyun testi çekenler turbo modu mu çalışıyor acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: kshr24
Hocam bende genellikle oyuna başladıktan kısa bir süre sonra turboyu çalışıyorum acaba dedim bu oyun testi çekenler turbo modu mu çalışıyor acabaOyuna girdiğin zaman doğal olarak ekran kartı ve işlemcinin sıcaklığı artacaktır. Bu yüzden turbo modunu çalıştırman, sıcaklığın düşmesi için mantıklı bir hareket olur.
-
Teşekkür ederim hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X