Şimdi Ara

MSI gl75 leopard kullananlar yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sdr lerde evet coil whine ve de ışık sızması gördüm. 10ser serisinde ise daha az karşılaşılmış coil whine şikayeti yok. Yeni lenovo aldım memnunum ama sırf ışık sızması ve coil whine dan dolayı iade edeceğim. O yüzden msi da korkutuyor şuanda ne alsak şaşırdık valla. Vatandan bakıp alsak değiştiriyorlar ama 3 ölü piksele kadar bizde firmada kabul edemiyoruz diyor, en güzeli direk amazon tr den almak koşulduz iade var ama al ışık sızması olsun iade et bir daha al yine :) 1 aydan fazla süredir al iade et işiyle uğraşıyorum. Bunları mağazada deneyetek satış yapan veya çıkarsa değiştiren bir yer yok mudur direk? Bir vatan var gibi onda da en az 2,3 bin tl daha pahalı şuanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende Asus rog strix g modeli aldım ilkin i5 9300h GTX 1650 modeli aldım coil whine sebebiyle iade ettim satıcı kabul etti
    İkincisi yine Asus rog strix g i7 9750h ve gtx1660ti olan modeldi bundada aynı sorunla yolladım fakat satıcı kabul etmedi sonuç olarak tüketici hakları hakem heyetine Dilekçe verdim ve beni arayarak ürünü yollayın kabul ediyoruz dediler şuan Msi gl75 leopard kullanıyorum ve bundada aynı sesi alıyorum sonuç olarak hepsindede oluyor bence sadece bizim duyma aralığımızda olmuyor zaten coil whine genellikle sessiz ortamlarda duyuluyor
  • Coil whine olayını pek sorun etmiyorum c1state kapatılarak önüne de geçilebiliyor bir araştırın derim. Bunun haricinde hocam asus g ile kıyaslarsanız msi gl75 nasıl sizce? Eksi ve artı yönleri nelerdir cihazda gözlemlediğiniz? Bir de sizde ışık sızması var mı? Tekrar alıpta msida da ışık sızması çıkması ve sizin gibi 2-3 kez iade ile uğraşmaktan korkuyorum. Amazondan alacağım herhalde koşulsuz iadeleri var direk. Vatan'da en az 2-3 bin tl daha pahalı şuanda. Önerileriniz olur sizde karanlık ekran ışık sızması var mı bilgi verebilirseniz sevinirim. Her iki cihazıda deneyimlemiş biri olarak herhalde en iyi siz yardımcı olabilirsiniz bana :) Aslında şuanda iade edeceğim lenovo legion 5 i soğutma ve performans olarak çok beğenmiştim ama onda da işte coil whine ve ışık sızması var mecbur iade edeceğiz piyasada da çok yok tekrar alıyım desem onda da eminim çıkacak. Laptop alma işi ne zor olmuş artık yahu hep kronik sorunlar maalesef :(

• ak-r A kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm hocam kusura bakmayın ekranda ışık sızması olmayan MSI laptop görmedim dolayısıyla bendede az da olsa var ışık sızması ama malzeme kalitesi kesinlikle Asustan iyi bence soğutması iyi birde fiyat olarak genellikle satarsanız eğer zarar etmeden satabiliyorsunuz ben bu yönlerden sevdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.