Şimdi Ara

MSI gl75 leopard kullananlar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar ben MSI gl75 leopard laptop alacağım bu ürün hakkında bilgisi olan varmı kronik bir sorunu bulunuyor mu birde alacağım modelde 8gb 2666mhz ram bulunmakta 16 GB yapmak istiyorum önerebileceğiniz ram markası bulunuyor mu ve son olarak bu laptop ile ilgili tavsiyeleriniz bulunuyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ul

• Up

• Up

• Up yardım lütfen

• Güzel laptop alınır arkadaşım aldı eline ulaşmasını bekliyor, yalnız bu model 16gb ram ile gelmiyor muydu? Yanına crucial 8gb ram ekleyebilirsiniz n11 de aison adlı satıcıdan 260₺ ye ekledim gf65thin 9se modelini kullanıyorum çift kanal çalıştı hiçbir sorun yok son olarak bahsettiğiniz modelde menteşe kırılması ve ışık sızması postları görmüştüm ki gayet normal.

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben yurtdışından alacağım ve 8gb ram olan modeli bulabildim bu sebeple sordum çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kshr24 K kullanıcısına yanıt
    Ne demek, aldığım bilgilere göre 10.nesil gl serisinde menteşe kırılma sorunu çözülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhanssss

Güzel laptop alınır arkadaşım aldı eline ulaşmasını bekliyor, yalnız bu model 16gb ram ile gelmiyor muydu? Yanına crucial 8gb ram ekleyebilirsiniz n11 de aison adlı satıcıdan 260₺ ye ekledim gf65thin 9se modelini kullanıyorum çift kanal çalıştı hiçbir sorun yok son olarak bahsettiğiniz modelde menteşe kırılması ve ışık sızması postları görmüştüm ki gayet normal.

hocam merhaba msi gf 65 rtx2060 i7-9750h 8gb ram 512ssd laptopum var. oyunlarda gpu kullanımı 90 ı nadiren geçiyor. bunun sebebi ram mi acaba yada başka bir sebebi olabilirmi?

• Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz bende de var aldığımda 8gb ramdi dün 8gb ram ekledim çift kanal çalışıyor fps artışı inanılmaz derecede oldu ekran kartı kullanım yüzdesi de arttı demek istediğim sorun kesinlikle ramden darboğaz yapıyor 2×8 yapınca cihaz uçtu adeta.

• Batuhanssss B kullanıcısına yanıt

gta 5 te genelde 60-70 kullanım alıyorum sizdede böylemiydi? iç mekanlara girince oyunda 90 üzerine çıkıyordu. birde ram tavsiyesinde bulunurmusunuz, cihaza ramleri kendim eklersem garantisi bozuluyor mu?

• Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Msi bu konuda esnek ram ve ssd eklemek garanti dışı yapmıyor, kullandığım ram i özelden ilettim, evet öyleydi gta 5 de hatta bazı sahnelerde ram yetmiyordu gözle görülür ani fps düşüşleri ve yırtılmalar oluyordu hocam.

• Gl 65 kullanıyorum 8 Gb ramde ekledim sıkıntısız hocam.

• ben olsam içindeki markadakinin aynısından alırım. Ama farklı alınacaksa kingston hyper serileri güzele benziyor. Samsung öneriyorum.

• Merhaba, Msi gaming laptop almayı düşünüyorum ancak birşey merak ettim. Belcika' da msi modelleri ne baktığımda MSI GL75 Leopard 10SER-269NL yazarken Türkiye' de MSI GL75 Leopard 10SER-257XTR yazıyor. Burada takıldığım nokta NL ve XTR kodları. NL yazanlar Türkiye' de yok. XTR yazanlar Avrupada (Belçika) yok. Benim gördüğüm kadarıyla. Bunlar ülke kodu mu? Modeller arasında fark var mı? Evet 269 ile 257 farklı modeller örnek vermek amacı ile yazdım. Demek istediğim aynı özelliklere sahip XTR modelleri NL lerden daha iyi olabilir mi? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI'In GL serisi, GF, Alpha ve Bravo serilerinden daha iyi bir tasarım sahiptir. Ayrıca soğutma performansı da bir gömlek iyidir.

Ürünün satıldğı her ülke için bir kod verilmiştir. Tasarımlar aynıdır, sadece içeriğindeki bileşenler değişiklik gösterir.

• MSI Laptop Creator Serilerinde 3 Fan mevcut vede daha iyi soğutma yapmakta.Lakin ederler yüksek...

• quote:

Orijinalden alıntı: StormLab

MSI'In GL serisi, GF, Alpha ve Bravo serilerinden daha iyi bir tasarım sahiptir. Ayrıca soğutma performansı da bir gömlek iyidir.

Ürünün satıldğı her ülke için bir kod verilmiştir. Tasarımlar aynıdır, sadece içeriğindeki bileşenler değişiklik gösterir.

Dediklerinize katılıyorum ama alpha serisi gp kasası kullanıyor. Bravo ise gf, gl serisi alpha ile bravo arasında kalıyor.

(GE kasasıda olabilir emin değilim ama muhtemelen gri kasadan dolayı gp kasası)

• Merhaba,

GL75 Leopard 10ser serisini almayı düşünüyorum bende. Bu modeli alıpta ışık sızması yaşayan beya bu seride coil whine sorunu var mı? Ge,gl9 lu ve gl65 serilerde felan duydum ama bu seride çok karşılaşmadım. Var mı bu problemleri yaşayan?

• Hocam ben gl75 leopard 10sdr kullanıyorum bende ışık sızması çok az var coil whine benzeri bir cızırtı sesi var ancak sessiz bir ortamda duyulabiliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.