Bildirim
Msı gl75 mi hp omen 17 mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
notebook serileriyle ilgili tavsiye bölümü başlangıçta yazanlar;
Genel Olarak Uzak Durulması Gereken Pcler :
Msi tarafında gf pe ve ge serilerinden uzak durun.
Asus tarafında fx554 den uzak durun. Berbat bir cihazdır.
Acer tarafında nitro 5 ve niro v15 den(u 5200u cpu olanı hariç) uzak durun.
Nitro v17 lerde 4210h olandan da uzak durun.Nitro 5 ısınmasa önerirdim çok beğenen varsa turboostu kapatarak kullanmak şartıyla alabilir. -
Ayrıca;
Paraniz ciddi anlamda varsa msi ve lenovo bakın. Özellikle legion y520 ,y530 ve gp 63 /73 gp62/72 gv62/72 gl 62/72 pl60 serileri guzeldir. Ama favorim y520 ve gp 63/73.
diyor ana sayfa notebook tavsiye eden kişi.
bence msi gl75 -
Ge serisi derken? Neden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hp omen 17 inç de karar verdim. Ekran kartı 2060 gelecek ve hp indiriminden yararlanıyorum 8400 tl oluyor fiyatı. Bu özelliklere bu fiyata görmedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence iyi seçim yapmışsın araştırmalarım sonucu bu fiyata bu özellikler hiçbir yerde yok. Bende trendyoldan sipraiş ettim aynı ürünü fakat hala sipariş alındı diyor sende ne durumda acaba? Geldi mi yoksa sende mi bekliyorsun? -
Hayır bende bekliyorum hala.Gelecek hafta başı gelir diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba Omen cihazınız geldi mi? Memnun musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up, hp omen den memnun musunuz acaba ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X