Şimdi Ara

MSI GP60 2PE-023XTR Leopard (Yeni Ürün) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunun içindeki ssd msata mı yoksa ikinci bir hdd yuvası mı var ?
  • Asus N550JV-CN239H vs Bu ürün ?
  • Bu makinenin yeteri kadar ilgi görmemesi gerçekten ilginç. Özellikle multimedya ihtiyaçları için gayet yeterli bir makine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenya64 -- 1 Temmuz 2014; 1:18:51 >
  • bir yerde okumuştum ssd disklerin asıl performansı windows 8 de ortaya çıkıyor diye gene de siz blirisiniz tabi ama ben olsam windows 8 (veya 8.1) yüklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardagp

bir yerde okumuştum ssd disklerin asıl performansı windows 8 de ortaya çıkıyor diye gene de siz blirisiniz tabi ama ben olsam windows 8 (veya 8.1) yüklerdim

Elbette yeni bir işletim sistemi olması sebebi ile daha güvenli (belki de) daha hızlı olabilir. Ama kullanım o kadar kötü ki bir türlü alışamadım. Çevre yeni laptop alıp win 8 ile kullanmaya devam eden kimse yok. Herkes bir şekilde win 7 kuruyor.
  • Klavyesi Türkçe Q Klavye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanXP M

Klavyesi Türkçe Q Klavye mi?

evet
  • Bilgisayarı iki haftadır kullanıyorum ekran kartı benim için yeterli ancak çok yüksek performanslı değil onun haricinde herşeyiyle fiyat performans olarak değerlendirildiğinde çok iyi.
  • 7800 mA lık pil elime geçti. 3 gündür kullanıyorum. Sürekli kullanımda yaklaşık 4 saat kadar şarjı gidiyor. Pilin altında bir çıkıntısı var, ekran -klavye konumunu daha ergonomik görünüyor şimdi. Tavsiye ederim.
    Pili buradan almıştım :7800 mA pil
  • Bemce bunu alin derim bundada gt840m var haftasonu indiriminde zatenhttp://www.gold.com.tr/acer-e5-571g-51ds-notebook_u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer mi? aman aman bana uzak olsun. Neyse neyde bu arada ürün güzel arkadaşlar almak isteyenler düşünmesin Ekran kartida ideal ve orta sekmende.
  • kullanan biri detaylı kullanıcı yorumu yapabilir mi bunu almayı düşünüyorum 2300 tl fiyatı var. baktığım sitelerde klavyenin aydınlatmalı olduğu yazıyor. buna bi açıklık getirebilir misiniz.
  • mehmet476 kullanıcısına yanıt
    kardeş son durum nedir ben almayı düşünüyorum bu laptopu sende alalı baya olmuş memlunmusun son düşüncelerini alalım
  • Normalde lenovo kullanıcısıyım ama birkaç sitede fiyatı cazip geldi bir soru sorcam ısınma durumu nasıl onun hakkında yaabilirmisini acaba ?
  • 10 aydır kullanıyorum. Pek ısınma yok.
  • mehmet476 kullanıcısına yanıt
    kasası el koyulan yer plastik mi aliminyum mu acaba
  • eski seri stoklarda olmayan seri bu modeller

yeni modellere bakın msı dahttp://www.pcdepo.com/msi-laptop
  • 850m ddr3 mu yoksa 840m ddr5 mi daha iyidir? Bununla victor g451 arasinda kaldim da. Onda da i7 4710mq var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kullandım sonra satmaya karar verdim 3400 e almıştım hepsiburdadan. bence bu özelliklere pahalı bi kere i5 var 8 gb ddr3 ram var tek artısı 128 ssd. ssd slotu olan pc alsan 128lik ssd ne kadar ki? ekran kartı ddr3 128 bit olmasına bakmayın full ayarlarda oyun oynayamıyorsunuz bacakları titriyor. yani oyun için fiyat performans çok. internete girip çıkıp film izleyecek müzik dinleyecekseniz bu kadar çok para vermeye hiç gerek yok. normalde 2000 tl lik pc türkiyede yasadıgımız icin 2 katına çıkıyor.

Ayrıca kasasında soyulmalar oluyor dayanıklı değil el koyduğunuz yer zamanla aşınıp soyuluyor. oyun için alacaksanız bunu almayın gtx 960 modelini ve i7 li olan sistemi tercih edin oyun için yetersiz internete girmek için gereksiz ve pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.