Şimdi Ara

MSI GP60 2PE-023XTR Leopard (Yeni Ürün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

INTEL Core i7-4700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD + 1TB 7200 HDD, Nvidia GT840M 2GB, 15.6'' Full HD, Free DOS
    İşlemci: Intel Core i7-4700HQ 2.4GHz İşlemci (6MB Önbellek 3.20GHz'e kadar Turbo Frekans)
    Sistem Belleği: 8GB DDR3 1600 Mhz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT840M GDDR5 2GB
    Sabit Disk Kapasitesi: 128GB SSD + 1 TB SATA 7200rpm
    Ekran 15.6" Full HD (1920x1080) LED arka aydınlatma, Anti-glare
    İşletim Sistemi: Free DOS

Ses: THX TruStudio Pro
    Optik Sürücü: DVD Super Multi
    Batarya: 6 Hücreli Li-on(4400mAH)
    Klavye: Steelseries Klavye (Aydınlatmasız)
    Boyutlar: 383 x 249.5 x 37.6~32.3mm,2.4Kg (w/ Battery)
    Portlar: 2xUSB 3.0,2xUSB 2.0,HDMIx1 (v1.4),D-sub
    Wireless LAN:802.11 b/g/n
    Bluetooth: v4.0
    Aksesuarları: Gaming Mouse, Gaming Sırt Çantası
    Ethernet: Gigabit LAN,
    Webcam: HD type (30fps@720p)
    Kart Okuyucu: SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD

MSI GP60 2PE-023XTR Leopard (Yeni Ürün)

• evet bu modeli bende merak ediyorum ekran kartı olarak iyi iş çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoTR

evet bu modeli bende merak ediyorum ekran kartı olarak iyi iş çıkarır mı?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html

buradaki test sonuçlarına göre GT750 ye yakın bir performans sunuyor bence fena bir ekran kartı değil.

bunun üstünde yeni çıkan GTX850 var öyle bir şey düşünürsen de MSI GE70 2PC-087XTR Apache modeline bakabilirsin.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayardan pcdepo'ya sipariş ettim. Her ne kadar pek oyunla aram olmasa da hızlı HDD leri ,ekran özellikleri vs ile tercih ettim. Anladığım kadarı ile Freedos ile gelecek. Ne tavsiye edersiniz, Windows 7 mi 8 mi yükleyeyim ?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Gayet yeterli duruyor makine, kullanıcı yorumları okuyabilsek keşke.
  • 3 gündür kullanıyorum. Dış görünüşü biraz mobilya kaplamasına benziyor. Cüssesine göre hafif.
    Fredoslu geldi, Windows 8.1 yükledim. Sürücüleri CDde geliyor.
    Oyun oynamıyorum ama, makine çok hızlı, ekran görüntüleri çok iyi, ses gayet tatmin edici.
    Pili tam test etmedim , 2,5 - 3 saat gider gibi görünüyor. İnternetten 7800 mA lık yedek pil de ısmarladım.
    SD kart yuvasını gizlemişler, bulana kadar canım çıktı.
    Gözlemlerim şimdilik bu kadar.
  • ekran kartı GTX serisi olsaydı gideri olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet476

3 gündür kullanıyorum. Dış görünüşü biraz mobilya kaplamasına benziyor. Cüssesine göre hafif.
    Oyun oynamıyorum ama, makine çok hızlı, ekran görüntüleri çok iyi, ses gayet tatmin edici.
    Pili tam test etmedim , 2,5 - 3 saat gider gibi görünüyor. İnternetten 7800 mA lık yedek pil de ısmarladım.

Bilgi için teşekkürler.

İşyerinde kullandığım MSI CX61 var, sanırım kasa aynı. Fotoğraftaki tuş yerleşimleri dahi aynı görünüyor.

Benim oyun ile ilgim pek yok, daha ziyade video edit için SSD ve i7 makine istiyorum. Diğer HDD de 7200 rpm, gayet tatminkar.

Yine de fiyat seviyesi bir kademe aşağıda olmalıydı. CX61 i 1750 TL ye almıştım 3-4 ay önce. Sadece 8400GT ve SSD hdd ile neredeyse 750 TL fark var.

• quote:

3 gündür kullanıyorum. Dış görünüşü biraz mobilya kaplamasına benziyor. Cüssesine göre hafif.

Bazı sitelerde klavyenin arka aydıtlamasının olduğu yazıyor. Sizin elinizdeki modelde var mı? Ufak bir video çekebilir misiniz tasarım açısından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanselte -- 15 Mayıs 2014; 11:56:18 >
  • Yok mu alıp kullanan ve yorum yapabilecek arkadaşlar ?
  • quote:

Bu bilgisayardan pcdepo'ya sipariş ettim. Her ne kadar pek oyunla aram olmasa da hızlı HDD leri ,ekran özellikleri vs ile tercih ettim. Anladığım kadarı ile Freedos ile gelecek. Ne tavsiye edersiniz, Windows 7 mi 8 mi yükleyeyim ?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Windows 8 daha stabil bir isletim sistemi o yuzden 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 makine arasında kaldım,
    çok fazla oyun derdim olmadığı için bu makine cazip geliyor ama Monster abra V1.1 (yada 1.1.1) daha güçlü ekran kartı ve daha büyük bataryası ile aklımı çeliyor. Asıl beklentim video işleme gücü. Sanırım her iki makinenin kartı da nVidia Cuda destekliyor ama GTX 860m bu konuda biraz daha iyidir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenya64 -- 24 Mayıs 2014; 10:17:11 >
  • Hizlial hepsiburada gibi yerlerde klavye aydinlatmasi oldugu yaziyor. Bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Arkadaşlar 2 makine arasında kaldım,
    çok fazla oyun derdim olmadığı için bu makine cazip geliyor ama Monster abra V1.1 (yada 1.1.1) daha güçlü ekran kartı ve daha büyük bataryası ile aklımı çeliyor. Asıl beklentim video işleme gücü. Sanırım her iki makinenin kartı da nVidia Cuda destekliyor ama GTX 860m bu konuda biraz daha iyidir diye düşünüyorum.

aynen bende bu iki model arasındayım msi da başka apache modelleride aklımı çelmiyor değil :D
  • Bugün net bir kullanıcı yorumu okuyabilsek keşke. Karar verme aşamasındayım tam.
  • kenya64 K kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. İlk yorumumu zaten yukarılarda yazmıştım.
    Klavye aydınlatması göremedim. Cihaz kapalıyken USB şarjı çalışıyor.
    Bilgisayarla pek oyun oynamadığımdan oyun performansı konusunda yorum yapamayacağım. Ama görüntü ve hız süper.
    İlave olarak klavyeye silikon örtü, ekran ve kapak için de koruyucu film taktım, cihaza da Windows 8.1 yükledim.
  • quote:

Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. İlk yorumumu zaten yukarılarda yazmıştım.
    Klavye aydınlatması göremedim. Cihaz kapalıyken USB şarjı çalışıyor.
    Bilgisayarla pek oyun oynamadığımdan oyun performansı konusunda yorum yapamayacağım. Ama görüntü ve hız süper.
    İlave olarak klavyeye silikon örtü, ekran ve kapak için de koruyucu film taktım, cihaza da Windows 8.1 yükledim.

Normal kullanımda pil ömrü ne kadar ?
  • kenya64 K kullanıcısına yanıt
    3 saat kadar dayanıyor. Amperajı daha yüksek pil ısmarladım ama henüz gelmedi.
    Şarj aleti biraz kaba. Ekmek tahtası gibi.
  • mehmet476 kullanıcısına yanıt
    Amperi yüksek pilin çıkıntısı var mı acaba, yoksa aynı boyutta mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Amperi yüksek pilin çıkıntısı var mı acaba, yoksa aynı boyutta mı ?

Elime henüz geçmedi ama bi yerlerde çıkıntısı olması muhtemel. Aksi halde yüksek kapasite yapamazlardı. Gelince resimlerini ve performansını paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.