Şimdi Ara

MSI GP60 Leopard Pro 2QF-887XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7-4720HQ 2.6GHz İşlemci (6Mb Önbellek, Maks. Turbo Frekansı 3.60 GHz'e kadar, Dört Çekirdek, Intel® HD Graphics 4600 ile)

8 GB 1600Mhz DDR3

2GB NVIDIA ® GeForce ® GTX950M 128Bit DDR3

link

nasıldır fiyatına göre? monster düşünmüyorum malzeme kalitesi ve software desteğinden dolayı. sizce alınır mı bu fiyata? iyi midir?

• up
  • Efsane çöp öyle böyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Efsane çöp öyle böyle değil.
    nasıl yani? niye çöp ki? bana bir eksiği yok gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicyhn

nasıl yani? niye çöp ki? bana bir eksiği yok gibi geldi.
    ebrardan aldım ddr5 yazıyordu ddr3 çıkınca iade ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

ebrardan aldım ddr5 yazıyordu ddr3 çıkınca iade ettim

Alıntıları Göster
    ddr3 çok mu kötü? msi veya asus alıcam onlardan ne tavsiye edersinz 2500-3000 civarı
  • quote:

ddr3 çok mu kötü? msi veya asus alıcam onlardan ne tavsiye edersinz 2500-3000 civarı

bende anlamadım gddr5 olsa iyi olur anladığım kadarıyla asusda zorda msi de ge60 serisinde gddr5 bulursun ancak
  • ge60 apache de 3000tl üstünde bütçem o kadar yok napayım bilemedim. abi sence napayım? :D
  • 3 bin liraya PC yapıyorsun ve içine 8GB ram koyuyorsun. En az 12GB max. 16GB olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

3 bin liraya PC yapıyorsun ve içine 8GB ram koyuyorsun. En az 12GB max. 16GB olmalıydı
    16gb şu an gereksiz diyor bu işin uzmanları ileride 8gb daha eklerim o yüzden sorun yok
  • alicyhn A kullanıcısına yanıt
    Eklemek problem değil ama yapmışken 16gb yapsalardı keşke diyorum.
  • quote:

ge60 apache de 3000tl üstünde bütçem o kadar yok napayım bilemedim. abi sence napayım? :D

2890 a aldım toshiba aldım r9m 265x gddr5 32bit çıktı

3400e vatanda toshiba gtx 3gb gddr5 770 serisi en iyi seçenek

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-401xtr-i7-4710hq-25ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10399270

3300tl 100tl maxipuan 50tl çek 5tl ye satıyorlar daha uygunu yok gibi

• quote:

quote:

ge60 apache de 3000tl üstünde bütçem o kadar yok napayım bilemedim. abi sence napayım? :D

2890 a aldım toshiba aldım r9m 265x gddr5 32bit çıktı

3400e vatanda toshiba gtx 3gb gddr5 770 serisi en iyi seçenek

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-401xtr-i7-4710hq-25ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10399270

3300tl 100tl maxipuan 50tl çek 5tl ye satıyorlar daha uygunu yok gibi

Alıntıları Göster
    peki o paraya değer mi abi sence?

• quote:

8gb, ve freedos lu msi yerine toshiba daha iyi ekran kartıda gtx 850den üst zaten kasada daha kaliteli daha uygun şimdilik piyasada yok gibi monster victor gibileri saymıyorum
  • quote:

quote:

8gb, ve freedos lu msi yerine toshiba daha iyi ekran kartıda gtx 850den üst zaten kasada daha kaliteli daha uygun şimdilik piyasada yok gibi monster victor gibileri saymıyorum

Alıntıları Göster
    abi şu dediğin toshibanın linkini atabilir misin

• quote:

abi şu dediğin toshibanın linkini atabilir misin

http://www.vatanbilgisayar.com/x70-notebook-core-i7-4700mq-240ghz-8gb-1tb-8ssd-173-3gb-w8-notebook-bilgisayar.html

mağazada 3400tl dediler bana sitedeki fiyata bakma

• Ayni bilgisayari bende aldim.alirken klavye ışıkli falan dediler.Ebrar bilgisayardan aldm.laptop fena degil ama klavyeside isikli olsaydi daha iyi olurdu.
  • Aga nasıl bilgisayar memnun musun? Sence o paraya değer mi? Genel olarak izlenimlerin neler?
  • Acikcasi fena degil. Gta 4 ve watch dogs oynuyorm o kadar cok bir isinma yok 70 -80 derece arasinda oluyor orta ayarlarda.laptopun dis gorunusu de fena degil.ben monster almak istiyordum ama gorunusleri cok iyi olmadigindan bunu tercih ettim.baska sorun varsa cevaplayabilirim.bir de kutunun icinden laptop cantasi ve mause da cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumarbaz11

Acikcasi fena degil. Gta 4 ve watch dogs oynuyorm o kadar cok bir isinma yok 70 -80 derece arasinda oluyor orta ayarlarda.laptopun dis gorunusu de fena degil.ben monster almak istiyordum ama gorunusleri cok iyi olmadigindan bunu tercih ettim.baska sorun varsa cevaplayabilirim.bir de kutunun icinden laptop cantasi ve mause da cikiyor.
    klavyenin ışıklandırması olmaması kötü mü? kalite olarak nasıl? ve monster mı alıyim msi mı sence?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.