3300tl 100tl maxipuan 50tl çek 5tl ye satıyorlar daha uygunu yok gibi
Alıntıları Göster
peki o paraya değer mi abi sence?
quote:
Orijinalden alıntı: alicyhn
8gb, ve freedos lu msi yerine toshiba daha iyi ekran kartıda gtx 850den üst zaten kasada daha kaliteli daha uygun şimdilik piyasada yok gibi monster victor gibileri saymıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: darkcald
quote:
Orijinalden alıntı: alicyhn
8gb, ve freedos lu msi yerine toshiba daha iyi ekran kartıda gtx 850den üst zaten kasada daha kaliteli daha uygun şimdilik piyasada yok gibi monster victor gibileri saymıyorum
mağazada 3400tl dediler bana sitedeki fiyata bakma
Ayni bilgisayari bende aldim.alirken klavye ışıkli falan dediler.Ebrar bilgisayardan aldm.laptop fena degil ama klavyeside isikli olsaydi daha iyi olurdu.
Aga nasıl bilgisayar memnun musun? Sence o paraya değer mi? Genel olarak izlenimlerin neler?
Acikcasi fena degil. Gta 4 ve watch dogs oynuyorm o kadar cok bir isinma yok 70 -80 derece arasinda oluyor orta ayarlarda.laptopun dis gorunusu de fena degil.ben monster almak istiyordum ama gorunusleri cok iyi olmadigindan bunu tercih ettim.baska sorun varsa cevaplayabilirim.bir de kutunun icinden laptop cantasi ve mause da cikiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kumarbaz11
Acikcasi fena degil. Gta 4 ve watch dogs oynuyorm o kadar cok bir isinma yok 70 -80 derece arasinda oluyor orta ayarlarda.laptopun dis gorunusu de fena degil.ben monster almak istiyordum ama gorunusleri cok iyi olmadigindan bunu tercih ettim.baska sorun varsa cevaplayabilirim.bir de kutunun icinden laptop cantasi ve mause da cikiyor.
klavyenin ışıklandırması olmaması kötü mü? kalite olarak nasıl? ve monster mı alıyim msi mı sence?