Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir hafta önce msi laptop aldım. İlk win 7 kurdum touchpad driverı kurulmadı. Zaten çoğu driver tam kurulmadı. Şimdi 8.1 endüstriyel sürüm kurdum kullanıyorum. Herşey çok iyi ama touchapd sapıtıyor arada. siesinden driverini indirip kurdum yine fayda etmedi. Şöyleki pc ilk açıldığında sorun yok ama birkaç dk sonra vurarak tıklama çalışmıyor. Kaydırma yapmaya çalıştığımda yakınlaşıp uzaklaşıyor (kenardan tek parmak) vurarak tıkladığımda ok en dibe iniyor vs. Yani kullanılmaz hale geliyor. Normalde fare ile kullanıyorum ama o olmadığı zaman yarı yolda bırakmasın istiyorum.
doğru sürüm için kurduğunu emin misin hem Windows hem de laptop sürümün uyumlu olmalı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Msi nin sitesinden aynı modeli bulup 8.1 işletim sistemine göre olan driveri kurdum.
Bugün eskisini kaldırıp temizleyip tekrar kurdum şimdilik oldu gibi. Daha önce cd deki driverin üstüne indirdiğim driveri direkt yükledim eskisini temizlemeden. Ondan olabilir mi?
Şimdilik tek sorunum kaydırma fonksiyonu ters. Bunu ters çevirmeyi bulamadım. Ama buna alışabilirim.
Eğer şimdi de olmazsa driveri komple kaldırıp böyle kullanacam. Kaydırma büyütme vs olmuyor ama düzgün gidip tıklanıyor en azından
Merhaba arkadaşlar sorun hala devam ediyor. O sırada olmuştu veya olduğunu sandım çünkü bazen sorunsuz çalışırken bazen sorun çıkarıyor ki ben sürekli fare kullanıyorum.
Ondan sonra format atmak zorunda kaldım ve tekrar bir türlü touchpadi düzgün çalıştıramadım. Bütün fonksiyonlar normal ama vurarak tıklama olmuyor. Ya hiç tıklanmıyor veya imleç en aşağı kayıyor.
Touchpad synaptics, win8.1 kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme