Bildirim
MSI GP62 ping sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar,
wifi ile mi yaşıyosunuz? Ethernet portundan mı? Hangi oyunda yaşıyorsunuz? Diğer pc ile aynı oyunu aynı zamanda mı oynuyordunuz? Windows update kapalı mı? virus programınız ne hiç bir bilgi vermemişsiniz..
olası sebep windows update yapıyordur yada kontrol gerçekleştiriyordur bu sebepten dolayı da ping sorunu olmuş olabilir.
Kolay Gelsin.. -
ethernetle hiç denemedim modem biraz uzakta kalıyor. LoL ve CSGO da oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Virüs programı olarak norton security kullanıyorum. windows updatele ilgili olacağını düşünmüyorum çünkü ne zaman girsem aynı sorun oluyor bu laptoptan önce Asus n550jv kullanıyordum pingim her oyunda sabitti. Ama dediğim gibi her zaman oluyor hep update e denk geldiğimi düşünmüyorum ama yine de bi kapatıp denerim. Nortondan kaynaklanabilir mi sizce?
l -
Sorun hala devam etmektedir yok mudur başına gelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X