Merhaba Arkadaşlar. Vatan notebooklarda kdv oranında indirime gitmiş. Yılbaşına kadar sürecek demişler. Ben de kendime yeni bir laptop arayışı içerisinde olduğum için şu 3 ürüne indirgedim seçeneklerimi. Fikirlerinizi belirtebilir misiniz?
ortak özellikleri gtx960M ekran kartı. Casper ve HP'de ssd var, ekran kartı 4 gb ama markaları güven vermiyor açıkçası. O yüzden İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10 MSI GP62 mi alsam diye düşünüyorum.
Hp zaten alma sogutmasi cok kotu Msi iyidir ama gp serisi en kotu serilerden Casper bosver kullanabilecekleri en dandik urunleri kullaniyorlar Eger butce soylerseniz yardim ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tabi kii MSI al.HP nin soğutması kötü.Casper'ı söylemiyorum bile.Forumlar Casper'ın şikayetlerinden dolayı yıklıyor.Bence en iyi tercih bir MSI.
MSI GP62 Leopard Pro kullanıyorum 1 haftadır çok memnunum bu fiyata en iyi alınabilecek en iyi laptop diyebilirim tam bi F/P canavarı
Msi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme