Şimdi Ara

Msi gp62m alt kapak kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün malesef Msı gp62m 7rd laptopumun arka kapağı sağ üst köşeden kırıldı. Dışarıdan sadece orada sorun var gibi görünüyor (inşallah öyledir). Bilgisayarı çalıştırmaya cesaret edemedim. Plastik parçaları falan içine kaçtığı için ama menteşe açılıp kapanıyor. Sizce çalıştırayım mı? Bilgisayara da acil ihtiyacım var aksi gibi malum vizeler falan. Onarımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim (fiyat, garanti kapsamı veya parçayı bulabileceğim biryer)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • o noktada fan vs yoksa bilgisayarı çalıştırmanızda bir sakınca olmaz. Laptop modelini google da aratarak kapağın sökülmüş hline bakabileceğiniz gibi, altta yer alan vidalarda bir etiket vs yoksa alt kapağı açmak garanti dışı bırakan bir durum değilse kapağı açar araya kaçan parçayı çıkarır kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarda çift fan var kırığın olduğu yerde de yanlış hatırlamıyorsam işlemci fani var o yüzden çalıştırmak istememiştim
  • Az önce bi hışımla çalıştırdım açıldı sıkıntı olmadı fakat tek tehlikeli durum altında fan olması. Fanda sıkıntı yok şu aşamada ama ileride kırık bi parçaya takılıpta bozulur mu bilemiyorum
  • Laptop sökme tecrübeniz yoksa youtubeden modeli yazıp izleyin. Benim de 2 kırık parça içeride duruyor fana çok yakın. Ama içine düşmesi imkansız o yüzden uğraşmıyorum. En kötü ihtimal fanı durdurur soğutmayı etkiler. Sınavlara kadar idare ederse zorlamayın. Sınav sonrası rahat olur
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Şimdilik belli bir süre idare edecek gibi görünüyor. Laptop sökme tecrübem yok. Şimdilik bantla sabitleyip kullanmaya çalışacağım. İlerde Türkiye den veya yurtdışından parçayı bulabilirsem kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Servise yollamak isterim ama anormal bi fiyat çekerler tahminim. İşin kötüsü verdikleri fiyatı kabul etmezsen 25$ + KDV istiyorlar hasar tespit için. Tam bir soygun anlayacağınız
  • alifb123123 A kullanıcısına yanıt
    Bana termal macun ve fan değişimi için 300 TL istediler. Kendim video izleyip yaptım mis gibi çalışıyor şimdi. 2 ufak parça kırıldı ama hiç umrum değil hiç bir sıkıntısı yok
    1 yıl daha garantisi var ondan dolayı acaba servise mi yaptırsam diyorum. Yoksa servisi son çare olarak düşünürdüm. Bu arada parçanın fiyatı için tahmininiz var mı
  • alifb123123 A kullanıcısına yanıt
    fiyat tahminim yok ama çok hasar yok gibi. içindeki kırık parça çıkartılırsa gayet normal kullanılır. boşa para vermeye gerek yok. dikkatli bir şekilde sökülüp takılırsa hiç bir şey olmaz
    Valla hocam durum bu. Cevaplayacak başka arkadaşlar için de daha açıklayıcı olur. Size de şimdiye kadar yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • laptop içine kaçan parça varsa karga burunlu cımbız ile çıkartın öncelikle.
    genelde eski cihazların internette sahibinden de yedek parçaları olur bir sürü ama bu modelin yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 3 Nisan 2018; 16:42:32 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar 2017 çıkışlı hocam. Ebay ve Ali Express ten baktım 40 ila 70 dolar arasında değişiyor fiyatlar.
  • İnternete MSI yedek parça yazınca birkaç site çıktı. Onların birine mail atayım dedim bakalım nasıl bi fiyat verecek diye. Adam parça elimizde yok ama getiririz 650 tl yazmış. Insaf be kardeşim altı üstü plastik bi kapak internette 40 dolar. Laptopun zaten kendisi 3400 3500 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifb123123 -- 4 Nisan 2018; 10:31:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.