Merhabalar arkadaşlar, 2 gün önce msi gp70 aldım windows 10 kurdum direk. Ama şöyle bi sıkıntım var bütün driverları kurdum ettim herşey tamam gibi gözüküyordü ama skype da yada başka bi platfromda webcamı açamıyorum.. Kamera açılmıyor. Sanırım aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Soru işaretli kurulmamış driver da gözükmüyor. İlk defa böyle kompleks bir laptop kullanıcam bilmediğim bir tuş kombinasyonu felan mı var acaba ?
Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
suheylbas
kullanıcısına yanıt
system control manager yüklediniz mi? verilen DVD de utilites sekmesinden yükleyebilirsiniz.
bu resimdeki gibi bir ekran açılacak oradan kameranın aktif olup olmadığına bakın. mesela resimde webcam kapalı
quote:
Orijinalden alıntı: yılmaz058
system control manager yüklediniz mi? verilen DVD de utilites sekmesinden yükleyebilirsiniz.
bu resimdeki gibi bir ekran açılacak oradan kameranın aktif olup olmadığına bakın. mesela resimde webcam kapalı
Dikkat etmedim galiba yüklemedim, akşam kontrol edicem. FN + F6 kombinasyonunu tekrar deneyecem belki de windows güncellemelerini tam yükledikten sonra düzelir.. Çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme