Şimdi Ara

MSİ GS SERİSİ ANA PLATFORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DHBSC55

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html
    bu makinayı almayı düşünüyorum vatan bilgisayar ile alışverişde sıkıntı çıkarmı acaba ürün bozuk çıkarsa vs. değişim hızlı yapıyolarmı. cihaz hakkında zaten 10gündür araştırıyorum ince ve güçlü olması ve 120hz ekranı olması sebebi ile alıyorum.cihaza sahip olanlar varsa yorum yaparsa süper olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-2tb-17-3-gtx1060-w10.html

Şu modelle tek farkı işlemci nesli.Aralarında %8lik fark var.1000tl lik bir fark var bence diğerini almak büyük bir hata olur
    Edit:Hocam tekrar karşılaştırdım da pahalı olan 650gr daha ağır ve ölçüleri de daha büyük.Belli ki msi bazı sıkıntılar keşfetmiş ve ürünü bazı tavizler verip güncellemiş.Dedigim gibi cihaz inceliğinden dolayı çok ısınıyor.Son tavsiyem pahalı olanı almanız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 5 Haziran 2017; 0:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabın için tşkler. şöyleki tek fark işlemci deil.1işlemci 1 önceki nesi %10luk fark var 2 benim linjini attım makina 2 tb hardiskli.3 ve en önemlisi ekran 17.3 benimkide sizin 15.6.bu 3 fark için 1000tl deyer zten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html
    bu makinayı almayı düşünüyorum vatan bilgisayar ile alışverişde sıkıntı çıkarmı acaba ürün bozuk çıkarsa vs. değişim hızlı yapıyolarmı. cihaz hakkında zaten 10gündür araştırıyorum ince ve güçlü olması ve 120hz ekranı olması sebebi ile alıyorum.cihaza sahip olanlar varsa yorum yaparsa süper olur.

Ürün güzel ama ısınıyor haberin olsun.Üründe sıkıntı çıkarsa muhatabın vatan bilgisayar değil garanti servisidir.Garanti servisi hızlı olmasa da bilgisayarda sıkıntı varsa uğraştırmadan makineyi değişirler veya paranı iade ederler.

ultrabook gibi makina alıyosun içinde 1060var ısınması normal oyun oynarken fanı %100 açarım oyun oynarken bişe olmaz.en fazla soğutucu alırız.
    gt serisi 5 kilo cihaz ısınmıyo ama mobilitesi yok.

• DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim attıgım makinede de 2tb hdd var ve 17.3

• assa doğru inince özellikler kısmına baksana bi konu başlıgında başka yazıyo özellikler kısmında başka yazıyo 120hz videosunun altına bakarmısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

Hocam benim attıgım makinede de 2tb hdd var ve 17.3

fiyat çok iyi gerçekten ama web satışı yok sadece stoklarında kalmış bazı mağazalarda.
    Hayirlı olsun şimdiden

• yani dediğin ürün çok mantıklıydı ama fiyatını o yüzden düşürmüşler belli mağazalrda kalmış oyüzden galiba.
    Olabilir ve dedigin gibi içerikle baslıktaki bilgiler tutmuyor.En iyisi baş ağrıtmadan güvenilir olanı istetmen

• siz çok ısnıyor diye cihazı göndermişsiniz sanırım,sizde hangi model vardı? ve ne kadar ısınıyorduki elinizemi vuruyordu yani sıcaklık okdr ısınması normal deil gpu ve cpu 80 derecelerde olur oyun oynarken fakat kasaya fazla yansımaması lazım?
    Bende gs60 2pe modeli vardı.4k olan 970m li model.İşlemci sıcaklığı yük altında 85° idi.Yük dediğim de lol oynarken ki hali.Ağir oyunlarda cok daha yüsek sıcaklılara ulaşırdı diye tahmin ediyorum.Lakin Yük altında olsun olmasın klavyenin sol alt kısmı yani sol eli dayadıgımız yer ve sol üst kısım el vurulamayacak sıcaklıklara geliyordu.Fan son hızda çalışırken elime gelen soguk havayı hissetmeme rağmen kasayı soğutmuyordu.Ayrıca oyunlarda düşük performans alıyordum ve sürekli bağlantı kopuyordu.Kısacası bilgisayarın hiçbir fonksiyonu düzgün çalışmıyordu.Ben de ümidi kesip garanti servisine yolladım cihaz sorunludur yenisini alır rahat ederim diye.Yeni geleni de aynı sorunları yaşattı.Onu da garantiye yolladım bu sefer paramı geri aldım

• 970m ile alakalı bir durum sanırım bu, 1060serisi daha soğuk çalışıyor ve daha fazla performanslı.eski nesil oldugu için bu kadar ısınıyor diye tahmin ediyorum.gerçekten içime şüphe düşürdünüz şimdi. gs73vr seriside ısınıyordur ama gs60lar kadar deildir umarım

edit:sizdeki makına bumuydu:http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs60-ghost-pro-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128-ssd-1tb-156-gtx970m-3gb-w10.html
    benim alcağımdan daha pahalı eski nesil olmasına rağmen fiyata bak bu modeller 2 fanlı galiba. gs73serisi 3 fanlı daha serin çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 5 Haziran 2017; 12:35:28 >
    Bu bilgisayarın 4k e 32gb ramli olanıydi

• hocam 970m ile 4k naptınız siz. gtx1080ti 4k da zor oynatıyor. bilgisayar yanmadığına şükret
    haklısınız hocam bilemedik

• MSI GS73VR-7RF-273TR sipariş geçtim ürün elime geçince detaylı incelemesini yayınlıcam forumda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.