Şimdi Ara

MSI GS60 2QE - fırsat ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GS60 2QE - fırsat ürünü
    ürün arabistandan alındı 1.5 sene önce
    1 ay önce msi türkiyede fan temizliği ve genel bakımıda yapıldı - 6 ayda bir bakımlarını yetkili serviste yaptırdım yanı 2 defa
    Titiz bi kullanıcıyımdır vuruk kırık düşmesi vb şeyler yoktur kozmetik olarak tam not verırsınız

yanında ekstra olarak ;
    Steam kendi hesabımı ve aile hesabımı veriyorum ( oyunlar resimlerde mevcuttur)
    Origin hesabım ve içinde Battlefield 1 premiıum dur. ayrıca resımlerde ultra ayarlarda 55-60 fps sabıt oynandıgını ve sıcaklık degerlerınıde gorebılırsınız. performansını anlamanız acısından ekledım
    Logitech G9X oyuncu mouse kutulu olarak verılecektır oda

Laptop un hiçbir sıkıntısı yoktur orjinal win 10 da yüklüdür ayrıca içinde orjinal office ve autocad (öğrenci lisanslı) programlarıda mevcuttur bunlarda hediyemdir.

Çantası kutusu ve evrakları tamdır eksiksizdir.

Intel Core i7 4710HQ
    16 gb ram
    120 gb ssd + 1 tb Hdd = raid pozisyonundadırlar
    Gtx 970m ekran kartı nvidia

Ve en önemli özelliği ki bence en iyi yanı bu 1.9 kg dır laptop ciddi anlamda bu performansta alınacak en hafif laptop

PAZARLIK sünnettir abartmamak şartı ile arkadaşlar çok az indiririm fiyatı çok çok az bastırarak belirteyim DOLAR arttı fiyatlar uçtu ben fiyatı uygun tuttum abartmasın pazarlık yapacak kısı onun ıcın piyasayı inceleyip öle yazalım lütfen ...

alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun ürünüme kefilim iş ev adresim her türlü bilgimide veririm sorunsuz alsın kullansın
    MSI GS60 2QE - fırsat ürünü
    MSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünüMSI GS60 2QE - fırsat ürünü
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 4450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam hayirli satislar, nekadar istiyorsunuz cihaziniza?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ılanın en alt kısmında buyuk ve kalın harfle yazılı ama gözden kacan bı kısımda sanırım :)

fiyat 4450 dir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.