Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçtiğimiz ay içinde Asus k555ub-xo099d bilgisayarını aldım ancak sorunlu çıktı ve servisten iade/değişim raporu aldım. Şu an yeni bir bilgisayar bakıyorum o cihaza benzer özelliklerde.

MSI CX62 6QD yi 2160tl ye gördüm. Bu bilgisayarı alan, kullanan gören, bir fikri olan var mı? İnternette pek bilgi yok bu model hakkında çünkü. Cihazla ilgili çekincem kalın, hantal görüntüsü ve ağırlığı.

Cihaz özellikleri:
    CX62 6QD-234XTR
    İşletim Sistemi: DOS
    Ekran: 15.6" HD (1600x900) Yansımasız Ekran
    İşlemci: Intel® Core™ i5-6300HQ (6M Cache, up to 3.20 GHz)
    Chipset: Intel® HM170
    Ekran Kartı: Nvidia 940MX 2GB DDR3
    Hafıza: 8 GB DDR4
    Hafıza Yuvası: 2 Slots
    Maksimum Hafıza: Max 32GB
    Hard Disk: 1TB 7200 RPM
    Optik Okuyucu: DVD Super Multi
    Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
    Ses: 4x 2W
    Pil: 6-Cell Li-Ion
    Güç Adaptör: 120W adapter
    Boyut (WxDxH) mm: 420 x 287 x 37
    Ağırlık: 2.8

Alternatif tekliflere açığım. Bütçem 1700-2000 arası normalde.Pek istemesem de 100-150tl esneyebilirim ama.

Önerileri bekliyorum..
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmn227 -- 18 Nisan 2016; 19:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AmonHegg

Bu mesaj silindi.
    Ben de bu modeli düşünüyorum ama malesef isternet ne kutu açılımı ne incelemesi ne de yorum ile karşılaştım. Var ise kullanan lütfen deneyimlerini paylaşsın. Özellikle fan sesi ve ısınma problemi olup olmadığı konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonHegg

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

6300HQ işlemci kullanıyor bu iyi, ekran kartı içinde oyunlarda çok yüksek bi performansı yok ama kötü bi kart değil. bende ince notebook sevmiyorum, kalın olması daha ferah çalışır gibi geliyor. fanı , hava sistemi filan.. ama ilk aldığın asus aliminyum kasa galiba. bu msı plastik. ama sıkıntı yaşayacağın bi model değil

Aynen aldığım asus alüminyum kasaydı. Hatta alüminyum kasa olduğu için servise gönderdim diyebilirim. Asusun o kasasında, dokununca bir elektriklenme hissi veriyor, uzun süre kullanımda da ellerde elektrik çarpmış hissi oluşuyor. O kasayı alacaklar önce kasayı birebir test edip öyle alsınlar.

MSI 'ın bu modelinde boş ssd slotu var mı yok mu emin olamadım. Bazı yerlerde var diyor bazılarında yok diyor.
    Bir de 940mx vs 940m yapsak hangisi öne çıkar?

• Kardesim aldin mi bu msi bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk55555 -- 23 Nisan 2016; 4:14:45 >
  • Bjk55555 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam almadım, cihazı bir görsem kararını vereceğim ama hiçbir mağazada bulamadım teşhirde cihazı.

İstanbul'da gören ya da satan bir yer bilen varsa söylerse gidip bakacağım cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmn227

Yok hocam almadım, cihazı bir görsem kararını vereceğim ama hiçbir mağazada bulamadım teşhirde cihazı.

İstanbul'da gören ya da satan bir yer bilen varsa söylerse gidip bakacağım cihaza.
    Bu bilgisayarı bende takip ediyorum biraz araştırma yaptım ve MSI dan tam ürün bilgisi istedim sizin yazdığınız bilgilerde olduğu gibi bazı sitelerde ekran çözünürlüğü yanlış verilmiş doğrusu 1366*768

İşletim Sistemi: DOS
    Ekran: 15.6" HD ((1360X768) Yansımasız Ekran
    İşlemci: Intel® Core™ i5-6300HQ (6M Cache, up to 3.20 GHz)
    Chipset: Intel® HM170
    Ekran Kartı: Nvidia 940MX 2GB DDR3
    Hafıza: 8 GB DDR4
    Hafıza Yuvası: 2 Slots
    Maksimum Hafıza: Max 32GB
    Hard Disk: 1TB 7200 RPM
    Optik Okuyucu: DVD Super Multi
    Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
    Ses: 4x 2W
    Pil: 6-Cell Li-Ion
    Güç Adaptör: 120W adapter
    Boyut (WxDxH) mm: 420 x 287 x 37 ; Ağırlık: 2.8

kasa kalitesi olarak GL62 modeliyle aynı mı acaba bir de onu merak ediyorum fiziksel mağazalarda satılmayan bir notebook galiba bu yüzden karşılaştırma yapmak zor bilen varsa ve alıntı yaparsa sevinirim.

GT940MX ekran kartının GT940 ile pek farkı yok sanırsam bazı benchmarklarda daha yukarda bazılarında daha düşük ama genel olarak birbirine çok yakın ve fark yaratacağını sanmıyorum. Bilgisayarı alırsanız bilgilendirin lütfen.

• dipoldipol D kullanıcısına yanıt
    Teknik özellikleri kopyala yapıştır yaptim, ekran çözünürlüğüne dikkat etmemisim. Ama fhd olmadığını biliyorum.
    Bir deneyebilseydik iyiydi..
  • Ben siparis verdim bu gun, geldiginde size bilgi veririm
  • Bjk55555 hocam geldim urun
  • Bu gun aldim windows 10 kurdum icindeki driver cdsinde win 10 driverlari mevcut kasa tasarimi guzel left 4 dead 2 online oynadim ses yok cok hafif isinma var isinmada denmez cok hafif fazla hissedilmiyor suan pcyi inceliyorum suanki puanim 10 uzerinden 9 diyebilirim
  • Elime bu gun gecti pcyi inceledikce yazarim
  • Suanki artilari sessiz ve dizayni güzel kaba değil özellikle ekrani çok ince tasarim iyi
  • 5-6 saatlik kullanimda pcde tik ses yok rahatsiz edici bir isinma yok hoparlor sesi guzel
  • Ekran kalitesi guzel ekranda yansima yok
  • Hocam oyun fps ve ısı değerlerini paylasirmisin
  • Kardes nasil olcucem fps ve isi degerlerini
  • Bataryasi sabit bu iyi mi kotumu bilmiyorum
  • Bi kaç fotoğraf paylaşabilir misiniz ? Benim gibi sadece online oyun oynayalanlar için ideal bi laptop gibi gözüküyor. 35000tl + ürünlere bakarken bi anda kendimi burda buldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk55555

Bataryasi sabit bu iyi mi kotumu bilmiyorum

merhaba, plastik kalitesi nasıl klavyeye bastırınca içeri esneme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipoldipol

quote:

Orijinalden alıntı: Bjk55555

Bataryasi sabit bu iyi mi kotumu bilmiyorum

merhaba, plastik kalitesi nasıl klavyeye bastırınca içeri esneme var mı?

Alıntıları Göster
    bu pcyi almayı ben de düşünüyorum.
    Ne kadara aldınız ? ve bf4 gibi oyunlar oynuyorsanız fps değerleriniz nasıl?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.