Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sipariş verdim bugün veya yarın gelecek sizin için birkaç deneme koyacağım daha ayrıntılı bir fikir edinirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar urun bugün elime geçti toplam 1 saat vakit geçirebildim misafirim olması nedeniyle fakat şunu söyleyeyim çok kaba bir bilgisayar değil bilgisayarin harddiskinde sürücü için bölüm ayrılmış çok güzel birşey sistemi kurdum fakat ingiliCe varmış o nedenle Türkçesini kurunca deneme yayınlayacağım fakat ürün de şimdilik touchpad ve genel kasa kalitesini çok begendigimi soyleyemecegim

• arkadaşlar bu oyunu güncel oyunları oynamak isteyen arkadaşlar almasın performans acısından fena değil bilgisayar ısınmıyor fakat oyun amaçlı bir bilgisayar değil
  • Hangi oyunlar üzerinden bu sonuca vardınız ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve bazı okuduğum yerlerde ultrada highda olmasada son çıkan oyunların çoğunu oynayabiliyoeuz diye biliyorum (gta5,battlefield)

• Bide bilgisayar hakkında daha detaylı bilgi verebilirsiniz sevinirim . Oyunlarda ki genel performansı ve genel pc performansı olarak fiyat/performans olarak yorumlarınızı bekliyorum

• ben de takipteyim. bu cihaz dikkatimi çekti. almayı düşünüyorum. kullanıcılardan yorumlar bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfgrsy

arkadaşlar bu oyunu güncel oyunları oynamak isteyen arkadaşlar almasın performans acısından fena değil bilgisayar ısınmıyor fakat oyun amaçlı bir bilgisayar değil

ben sadece pes ve cs oynuyorum. önümüzdeki 5-6 sene çıkan pes oyunlarını medium seviyede oynatsın benim için kafidir. yorumunuz bu doğrultuda da geçerli mi acaba?

ekran kartı geforce gt940mx. bildiğim kadarıyla üst düzey olmasa da orta seviyeli bir oyuncu kartı.
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    hocam pes oyuncusu değilim fakat şunu söyleyebilirim medium dediğiniz ayarlar 1366-768 ve görüntü kalitesi ise pes için yeter diye düşünüyorum pesi oynamadığım için nedir ne değildir bilemeyeceğim ama dediğim gibi gpu rami 2gb üstüne çıkan oyunlarda mediumu zor görürsünüz gta5 denedm low-medium ayarlarda 30 fps aldım
  • quote:

hocam pes oyuncusu değilim fakat şunu söyleyebilirim medium dediğiniz ayarlar 1366-768 ve görüntü kalitesi ise pes için yeter diye düşünüyorum pesi oynamadığım için nedir ne değildir bilemeyeceğim ama dediğim gibi gpu rami 2gb üstüne çıkan oyunlarda mediumu zor görürsünüz gta5 denedm low-medium ayarlarda 30 fps aldım

Merhaba

http://m.bimeks.com.tr/Urun/149802

Bu laptop özellikleri nasılsır cx62ye göre 4gb 940m var gta5 de fark edermi fps olarak

• Bende bir ay içinde bu bilgisayarı almayıdüşünüyorum.Öncellikle bi ka sorum olucak Fanı veya hdd si çok ses çıkarıyormu.Batarya durumu nasıl içe gömülü bataryamı,bide ürün bildiğim kadarıyla freedos satılıyor bios uptade frmware vbios gibi güncellemeleri yaptınızmı
  • zeybekovski Z kullanıcısına yanıt
    hocam ısınma yok fan çok calısmıyo ben 60 geçince cooler bost açmıstım ses biraz fazla cıkıo ama bilgisayarın ses sistemi sagolsun full ses vernce cooler bostu bastırıyo 7200 rpm olması msi ı ön plana atıyor. bataryası gömülü bence bu olumsuz tabi kişisel tercihdir
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    hocam bu laptobu öneririm. arkadaşım bi alt versiyonunda pes 2016 online ve lol oynuyor surekli ısı değerlerine de baktık gta acıkken 70 dereceydi bataryası çıkıyor 4 gb 940m var benimde aklımda 950m ve üstü 4gb kartlı bi pc bulamazsam degerlendirecegim suan msi in iade sonucunu bekliyorum ona göre haber bekleyin firma konusunda :)

http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-15-ab213nt-v4n55ea-notebook-pmu350518

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfgrsy -- 11 Mayıs 2016; 22:17:20 >
  • Msı iade etme sebebin neydi o kadar kötümü ustelik işlemcisi hq serisi bence büyük fark u serisine nazaran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybekovski -- 11 Mayıs 2016; 23:44:51 >
  • quote:

hocam bu laptobu öneririm. arkadaşım bi alt versiyonunda pes 2016 online ve lol oynuyor surekli ısı değerlerine de baktık gta acıkken 70 dereceydi bataryası çıkıyor 4 gb 940m var benimde aklımda 950m ve üstü 4gb kartlı bi pc bulamazsam degerlendirecegim suan msi in iade sonucunu bekliyorum ona göre haber bekleyin firma konusunda :)

http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-15-ab213nt-v4n55ea-notebook-pmu350518

neden iade ettiniz?

• MSI iade etmemin tek sebebi ekran kartını yetersiz gormem eğer 960m e cikamayacaksaniz alacağınız laptopdan ekran kartı 4 gb olsun çünkü oyunların doku düzeyi ortanin ustune cikmiyor

• uzun araştırmalar sonunda dün hepsiburada.com dan siparişi verdim. 150 tl hediye çeki ve 100 tl world puan ile bana 2.192 TL'ye gelmiş oldu.

cihaz elime geçtiğinde ilk izlenimi aktarırım...
  • Kardeş hayırlı olsun yorumlarını en kısa sürede bekliyorum.Bide 150 tl hediye çeki nerden buldun bizde faydalanabiliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

Kardeş hayırlı olsun yorumlarını en kısa sürede bekliyorum.Bide 150 tl hediye çeki nerden buldun bizde faydalanabiliyormuyuz

teşekkürler...

bi arkadaşımın hesabından aldım. daha önce yaptığı bir alışverişten dolayı kazanmış sanırım. dün son günüydü ben kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 13 Mayıs 2016; 11:59:44 >
  • Klavyesi ve ses sistemi muazzamdır.islemcisi ve ekran kartida yeterli ancak kasa kalitesi soru işareti

• fyfyfy1453 F kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla bilgisayarı kullanıyorsunuz pc hakkında genel bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim(oyun performansı,günlük kullanimi, ısınma , ekran , )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan cemil -- 13 Mayıs 2016; 12:20:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.