Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın yoğun kullanımdaki ısınma durumu nedri bunu test ettiniz mi ?
  • Arkadaşlar cihaz elime zor da olsa geçti. 2 hafta içinde hepsiburada'dan ikinci siparişim ve "x saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda" yazan ürünlerin biri 28 diğeri 30 saat sonra kargoya teslim edildi ve bana ulaşması 3. gün oldu.

Pek test edemedim kurulum driver falan derken epey vaktimi aldı. Kargodan alır almaz hemen elimdeki Sandisk Ultra II 240 GB SSD'yi taktım. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Sata SSD için ek slot yok. Bunun yerine M2.SSD slotu var. İçindeki 1 TB'lık harddisk'i de kutuyla harici olarak kullanacağım.

İşletim sistemi olarak Windows 10 Pro 64 bit seçtim.

Cihazda gözüme ilk çarpan herkes gibi kasa kalitesi oldu. Dandik değil ama MSI'a yakışmayan bir kasa olmuş. Klavye tarafından bastırınca içeri göçme olmuyor. Sadece ekran arkası biraz esnek.

Ekran kesinlikle parlama yapmıyor.

"Space tuşuna ortadan basmak gerekiyor kenardan basınca işlemiyor" demişler fakat bende böyle bir sorun yok.

Günlük kullanımda hiç ısınmıyor, sadece 5 dakikada bir fan 10 saniye falan çalışıp duruyor fakat rahatsız edici bir ses değil.

1,5 saat lol (League of Legends) oynama fırsatım oldu. Tüm ayarlar Çok Yüksek, FPS ayarını da sınırsıza aldım, oyun başında sakinken fps değeri 140-155 en kalabalık çatışmalarda 130'un altına düşmedi. Oyun bitene kadar elimi sürekli fan çıkışına götürdüm rahatsız edici bir sıcaklık olmadı hiç. Sıcaklık değerlerini daha sonra paylaşırım.

Bugün GTA V alacağım. Sonuçlarını eklerim en kısa zamanda.

Ses kalitesi hem kulaklıkta hem dahili hoparlörlerinde MÜ-KEM-MEL!

BIOS ve VBIOS update'lerini haftasonu halledeceğim.

İlk gözlemlerim çok olumlu. Parasının hakkını veren bir notebook olmuş (kasa kalitesi dışında).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndorte -- 21 Mayıs 2016; 10:23:05 >

• boot menü tuşu bios tuşu nedir hocam
  • ndorte N kullanıcısına yanıt
    hocam neden 1 tb olanı cıkardınız? ikisi birlikte kullanılmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetc4n kullanıcısına yanıt
    İkisi birlikte kullanılmıyor tek sata slotu var. Boşta bir adet m.2 ssd slotu var ama fiyatları biraz pahalı olduğu için şu anlık vazgeçtim. 1 tb harddiski de USB 3 kutu alıp harici olacak kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndorte

İkisi birlikte kullanılmıyor tek sata slotu var. Boşta bir adet m.2 ssd slotu var ama fiyatları biraz pahalı olduğu için şu anlık vazgeçtim. 1 tb harddiski de USB 3 kutu alıp harici olacak kullanacağım.

Ubuntu yada başka bir linux sürümü kurdunuz mu daha önce driver açısından sorun yaşar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirb

Cihazın yoğun kullanımdaki ısınma durumu nedri bunu test ettiniz mi ?

henüz test edemedim. ilk fırsatta yazacağım...
    prk pahalı degil aslında m2 ssd ler 300 liraya vardı 240 gb. velhasıl m2 ssd alındıgı taktirde kendi harddiskini cıkarmadan onu da ekleyebiliyoruz degil mi?

• doğrudur, ekleyebilirsin.
  • Bu cihazda kaç fan var ? Isınma problemi olur mu ?
  • Tek fan var ve ısınma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Full ayarlarda saatlerce lol oynuyorum cooler boost açma gereği duymadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndorte -- 24 Mayıs 2016; 11:37:15 >
    Hocam ekrani nasil en korktuğum konu ekran. Renkleri tam yansitiyor mu? Işık sizmasi vs problemi var mi1?

• Bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum kim nerden ne kadara aldığını ve cihaz tarafından hakkında tecrübelerini paylaşabilir mi

• Dün sipariş verdim gelince müsait olursam ilk izlenimlerimi paylasicam

• Slm aleykum kardes cihazi alali yaklaşık bir bucuk ay oldu hepsiburada.com dan aldim %10 indirim vardi 23 küsürdü 2100 e geldi indirimle arada hepsiburada.com da sepette indirim yapiyorlar takibe al

• Bjk55555 kullanıcısına yanıt
    Memnun musun hocam bilgisayardan. Ekran kalitesi nasil benim aklimi en cok kurcalayan sey o. Isik sizmasi vs var mi renkleri tam yansitiyor mu renkler canli mi

• arkadaşlar ışık sızması yok, renkler ips kadar olmasa da güzel, ekran gece gündüz havada karada hiçbir şekilde parlama yapmıyor, full hd monitörden ne bekliyorsanız tamamını karşılayacaktır ama ben küçük geldiği için yanına 21" full hd monitör aldım güzel güzel kullanıyorum. Performans konusunda da çok iyi çok memnun kaldım. Ben de sıcaklık konusuna kafayı takanlardanım. GTA V oynayacak arkadaşlar cooler boost açıkken 53 derece kapalıyken 67 derecenin üzerine çıkmadı bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndorte -- 27 Mayıs 2016; 22:55:04 >
    Hocam teşekkürler yorumuz için. Size zahmet olmazsa gece karanlık ortamda laptopin kendi ekranyla monitörü yan yana parlakliklari full olacak şekilde canli bir duvar kağıdı ayarlayıp resmini çekebilirseniz acayip makbule geçer.

• Bu laptopta oyun oynayıp aldığı fps değerlerini yazabilecek var mı? 940mx pek kaliteli bir ekran kartı değil ama bu fiyata verdiği fps değerlerini merak ediyorum.

• GTA V'te hangi ayarda kaç fps aldığını yazabilirmisiniz ama hangi ayarda olduğu lazım ?

Bide bence oyun için alınabilir niye almayın diyosunuz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.