Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gta5 high ayarlarda ortalama kac fps veriyor ve ısınma yapıyormu ben monster abra a5 ve bunun arasinda kaldim bunun fiyatı daha uygun oldugu icin almayi düşünüyorum.Bu bilgisayari önerimisiniz oyunlari rahat bir sekilde oynayabilirmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bilgisayarı aldim ancak isletim sistemi yukleyemedim. Usbdi uefi w7 vardı. Boot menusunde görünmesine rağmen boot etmeye çalıştığımda no media present hatasi aliyorum sanırım usbde sorun var

• Windows 10 yuklemelisiniz sanırım w7 desteklemiyor.

• Numan cemil kullanıcısına yanıt
    Güncel laptopların çoğu windows10 destelemekte. W7 de kurabilirsiniz ama bir çok driver sorunu ile karşılaşırsınız. Bir de uefi li windows kurmak istediğinizde freedos olsa bile bütün hard disk parçalarını silmelisiniz kurulum esnasında. free dos için de dosya parçaları olduğundan kurulumda hata mesajı veriyor. Önce hard diski silip sonra kurulum yapın.
  • hitman000 kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 7 yi farkli bir usbden tekrar denedim yine boot edilmedi no media files present hatasi veriyor w7 desteklememe durumu var mi

• xzbit kullanıcısına yanıt
    Kardesim oyun testleri yapinca hangi oyun hangi ayarda kac fps veriyor bizimle paylasirmisin

• arkadaşlar sanırım w7 desteklermiyor pc 2 farklı iso ve flashten denedim. bende w10 64bit pro kurdum. içinden çıkan driver cdsi sayesinde driver kurulumu tek tıkta halloluyor çok kolay.
  • arkadaşlar bu arada pil ömrünü uzatmak için neler yapabiliriz. Sanırım bazı bilgisayarlar pil tam dolunca şebeke elektiriğini kullan misal 85in altına düşerse pili şarj et tarzı ayalarmalar mevcut sanırım bu bilgisayardada öyle bir şey yapabilr miyiz?
  • Toriko kullanıcısına yanıt
    Hocam desteklememe durumu var. Ancak Güncel laptopların bios ayarları uefi sisteme göre ayarlanıyor. Ben de bios ayarlarına fazla dokunulmaması taraftarıyım. O yüsden w10 yüklemek en mantıklısı.
  • ben de win 7 kuramamıştım. sanırım desteklemiyor. win 10 64 bit kurdum.
  • Ben de ayni cihazi aldim ama fan hep calisiyor. Biostan ayari mi var acaba?

• Alan arkadaşlar GTA 5 performansını çok merak ediyorum... Test edenler normal ve high ayarlarda kaç fps aldı acaba? Net bir şekilde söyleyebilecek var mı? Eğer yeterliyse bunu alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfada bir arkadaş gta 5 performansını anlatmış ona bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

Önceki sayfada bir arkadaş gta 5 performansını anlatmış ona bakabilirsin

Normal 50 fps yazmış da güvenemedim. 940mx çok üst düzey bir kart değil sonuçta...

• ürünü almış bulunmaktayım ama gömülü batarya nasıl kullanılır nelere dikkat edilmelidir bi fikrim yok.Nasıl kullanmalıyım yada siz nasıl kullanıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndorte

arkadaşlar ışık sızması yok, renkler ips kadar olmasa da güzel, ekran gece gündüz havada karada hiçbir şekilde parlama yapmıyor, full hd monitörden ne bekliyorsanız tamamını karşılayacaktır ama ben küçük geldiği için yanına 21" full hd monitör aldım güzel güzel kullanıyorum. Performans konusunda da çok iyi çok memnun kaldım. Ben de sıcaklık konusuna kafayı takanlardanım. GTA V oynayacak arkadaşlar cooler boost açıkken 53 derece kapalıyken 67 derecenin üzerine çıkmadı bilginize.

GTA V'de hangi ayarda kaç fps aldınız?

• bilgisayarı normal kullanımda hangi modda kullanıyorsunuzu
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Hocam çözebildiniz mi süreki fan çalışma sorununu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Hocam çözebildiniz mi süreki fan çalışma sorununu.

Herkeste ayni sorun var. Bir önceki firmwareye dönüp duzelttim.

• 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Bir önceki derken hocam. Hangi yazılımda önceki sürüme döndünüz. Ben de bu modeli satın almayı düşünüyorum da o bakımdan soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.