Şimdi Ara

MSI GS60, ESS SABRE HiFi HD6 MIX Kulaklık Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MSI GS60, ESS SABRE HiFi HD6 MIX Kulaklık Deneyimi

GTX970M ekran kartı ile birlikte keyifli oyun deneyimi ve muhteşem performansın yanı sıra, MSI GS60'ın diğer etkileyici bir özelliği olan 24bit ESS SABRE HiFi / 192kHz Hi-Res ses özelliğini paylaşmak istiyoruz.

Yüksek Kalite AMP Giriş/Çıkış

ESS SABRE HiFi giriş ve çıkışın nasıl çalıştığını öğrenmek için internetteki açıklamalara göz atabilirsiniz. ESS SABRE HiFi çıkış 24bit / 192kHz FLAC kayıpsız ses dosyalarını işleyebilir ve aynı zamanda ses kalitesi CD ses kalitesinden (16bit / 48KHz) daha yüksektir. Bu sayede kaliteli kulaklıklar da, daha iyi bir ses deneyimine kavuşursunuz.

Örnekleme hızın yüksek detay kalitesi ile birlikte geliyor ve yanı zamanda DNR, 127dB, THD+N ise -120dB değerlerindedir. Hi-Res ses keyfini çıkarırken bu nedenle arka planda daha az gürültü ve yüksek ses hacmini duyacaksınız. Yerleşik ESS SABRE HiFi AMP tasarım 60ohm - 600ohm arası farklı seviyedeki kulaklıkları destekler. ESS SABRE HiFi AMP tasarım, yüksek kalitesi ile tüm high-end kulaklıkların %99.99'nu destekler.

ESS Bağımsız Denetimi Nahimic 2

Giriş sinyalinin karşılandığı saf donanım olan AMP tasarımının yanında, MSI oyun notebookları da oyuncular ya da klasik kullanıcılar için farklı stiller ve daha fazla esneklik sağlayan ESS SABRE HiFi tarafından oluşturulan yüksek kalitede ses teknolojisi olan Nahimic 2 kullanır. Nahimic 2; dahili hoparlörleri destekler ve surround ses deneyimi için farklı ve önceden belirlenmiş kullanıcı modları ile çalışır.

Eğer AMP destekli bir kukalık seçerseniz yazılım, ESS SABRE HiFi logosunu gösterecektir. Ses kontrol ekranı dahili hoparlörlerin AMP desteğini bağımsız görebiliyor. Ayrıca, kullanıcılar 24bit - 192kHz kadar bit Hızı örnekleme oranı, ses çıkışı biçimini ayarlama seçeneklerine sahipler. ESS SABRE HiFi AMP, en yüksek kalitede çıkış seviyesini yakalayabilir ve bu, kullanıcıları için büyük bir avantaj.

HD6 MIX Kulaklık Tarafından Sunulan Büyük Ses Detayı

GS60 ile en iyi ses deneyimi SENNHEISER HD6 MIX kulaklığı ile yaşanır. Bu kulaklık Pro DJ / Monitör kullanımı içindir. Sürücü; 150ohm ve 110dB duyarlılıkta ses kalitesi ile tasarlanmıştır. Ses detayı gerçekten dengeli ve mükemmel. Birim kümesi %5 veya %100 olup olmadığının herhangi bir önemi yoktur, kulaklık herhangi bir ses seviyesinde mükemmel ses detayı verir. Bu yüzden GS60 gelen ESS SABRE HiFi AMP teknolojisi harikadır!

Ses kontrol yazılımı da önemlidir. Sadece birkaç yazılım bu yüksek kaliteli ses çalma teknolojisini destekleyebilir. Aşağıdaki görüntüye göz attığımızda, orijinal dosya veri hızının 24bit / 192kHz'den daha yüksek olduğunu göreceksiniz. Diğer bir dizüstü bilgisayarlar ile karşılaştırma yapıldığında ise aralarında büyük bir kalite farkı göreceksiniz.

ESS SABRE HiFi Özelliği - Kullanıcı Yorumu

Uzun bir süre; oyun ve klasik / pop müzik hayranı olarak, farklı konser müzikleri veya hafta sonları yüksek kalitede canlı şarkı dinledim. Yıllar önce 490$'a satın aldığım Sony AMP kullanıyordum. Şimdi ise aynı yüksek kaliteyi veren GS60'la aynı kaliteyi yakaladım. Arkadaşımın kullandığı MBP'nin ses kalitesi benimki kadar iyi değil. İlginçtir; bir dizüstü ile ses kalitesinin yüksek seviyede olacağına inanmıyordum. Ancak ses ve detay kalitesi üst düzey ESS SABRE HiFi AMP destekli GS60'la diğer markanın dizüstü modeli arasında büyük fark var.

MSI GT72 / GT80 veya yeni GT modellerinin yüksek 32bit / 384kHz ESS SABRE HiFi AMP teknolojisi ile geleceğini duydum. Kullanıcıların en kaliteli ses kaynağına ulaşması için bu modeller ideal. 24bit / 192kHz ses kalitesi yakında 4K video üzerinde yüksek bir standart olabileceğine inanıyorum. ESS SABRE HiFi özelliği daha iyi 4K video ses deneyimi sunuyor. Bu yüzden en iyi Hi-Res ses kulaklık deneyimi için MSI Gaming Notebook alın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 20 Temmuz 2016; 0:52:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.