Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GS60 Ghost 2pl 1 aylık Iphone serisi ile takas olur Satın Al 29 Mart 2015 17:03 1 1 MSI GS60 Ghost 2pl 1 aylık Iphone serisi ile takas olur Tamamıyle keyfi Satlıktır. Benden başkada bu fiyata veren yok. 1 Aylık felandır cihaz. Jilatinleri üstünde duruyor. Neredeyse hiç kullanılmadı işten eve gelince fırsat olmuyor kullanmaya. yolda işe gidip gelirken bir tablete ihtiyacım var. almak istemedim hem işimi görüyüm hem nakte çeviriyim diye düşnüyorum. MSI ın en ince game serisi notbook udur. Kısaca i7 4710HQ işlemci Nvidia GTX 850M 128bit 8 GB Ram OCZ Vertex 3 120 GB SSD isteyene HDD verebilrim 1tb. Ekran LED ekrandır Full HD. Yanında oyun için Logitech F710 Teknosadan 100 TL aldıgım koluda vereceğim. Fiyatım dip fiyattır başka cihazlarada bakabilrsiniz. Resim eklemedim gogoleden gördüğünüz sıfır cihazdan hiç bir farkı yok.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI GS60 Ghost 2pl 1 aylık Iphone serisi ile takas olur Surface Pro 64bit 128GB i5 4GB Ram 1 Yıl Garantili Nexus 5 Türkcell malı 4. ayda alındı Tertemiz Siyah Xbox 360 Slim Kasa 4GB olan modeli Satıldı