Şimdi Ara

MSI GS70 2PC-408TR Stealth SuperR incelemesi (ürün alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aiginas

Eniştem Laptop û kullanmadığı için oyun oynamaya vakti yok bana vericek acaba bir şey sorucam sizlere monster 2600 liraya verirken neden 4500 lira verdi bu makinaya ve sizler neden verdiniz merak ediyorum

Ben hem performansı yüksek (yani oyun oynayabileceğim), hem de taşınabilitesi yüksek (yani ince, diğer oyun pc lerine göre hafif) bir model istiyordum ondan MSI GS70 aldım. Almadan önce epey yorum okumuştum. Aldığıma da hiç pişman değilim. Gayet başarılı şık güzel bir PC.

Monsteri detaylı bilmiyorum ama kasa tasarım ağırlık vb özelliklerini beğenmemiştim.
  • gordyene kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj süreniz nasıl? Monster'in GS70'ini kullanıyorum (Abra A7 v4.1 demekten daha kolay geliyor böyle ) şarj sürem 3-3.5 saat civarı.. Yabancı forumlarda ortalama 4-5 saat vermişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Hocam şarj süreniz nasıl? Monster'in GS70'ini kullanıyorum (Abra A7 v4.1 demekten daha kolay geliyor böyle ) şarj sürem 3-3.5 saat civarı.. Yabancı forumlarda ortalama 4-5 saat vermişler..

Ben şarj süremi ölçtüm desem yalan olur. Tam olarak bilmiyorum. Ama öyle 1-1,5 saatte bitmiyor. Ortalama 3 saat civarı gidiyordur.
  • Arkadaşlar aynı ürünü 1 ay önce aldım.Performans olarak gayet çok iyi oyunları yüksek ayarlarda çok rahat oynayabiliyorsunuz.Tabiki ısınma oluyor ama bu msı Gamebook için sorun teşkil etmiyor.Bu arada dünyanın en ince Gamebook u diye biliyorum.Tasarımı çok harika ve sade harika bir ses sistemi var, kulaklık dahi taksanız inanılmaz bir ses çıkışı var.Ben çok memnunum fakat işlerimden dolayı ne oyuna nede kullanıma vaktim olmadı.Sadece 3-5 kere kullandığım makinamı satmayı düşünüyorum.Kutusunda jelatini dahi üzerinde gerçekten almak isteyen benimle irtibata geçebilir.İrtibat için 0532 252 7393
  • aynı gs70 i alalı henüz 2 hafta oldu ama bir problemle karşılaştım.

herhangi bir sesi dinlemeye başladığımda önce sol hoparlörden, 2 saniye sonrada her ikisinden ses gelmeye başlıyor. Yani sağ hoparlör, sol hoparlörden 2 saniye sonra çalışmaya başlıyor.
    Her iki hoparlör de neden aynı anda çalışmaya başlamıyor??
    En ufak problem göremediğim cihazımda bu sorun çok canımı sıkıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlivan06 -- 19 Ocak 2015; 0:45:40 >
  • merhabalar..
    pehlivan06 ; o gecikme alttaki subwooferda oluyor.. zamanla alışılıyor..:)
    o değil de asıl gs70 lerin tümünde sanırım varolan bi ölü piksel sorunu var.. vatandan ilk aldığımı eksik olmasınlar değiştirdiler.. ikincisi anlayamadığım bir sorun sonucu merkez servis tarafından iadeye uygun görüldü ancak Bursa vatanda alternatif bir ürün olmadığından 3. gs70 i aldım kullanıyorum.. ekranın ilkinin aynı yerinde ölü bir pikseli ile.. :) merkez servis panel değişimi isteyebileceğimi söyledi ancak geldisi gittisi bir ay..
    alet raid0 ın nimetlerini fazlasıyla hissetiriyor.. oyunlar konusunda gayet başarılı.. valla ısı sorunu ile kendisi uğraşıyor :) şimdiye kadar ısıdan dolayı bana nükseden bi rahatsızlık olmadı. .. iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.