Şimdi Ara

MSI GT 70 234 TR mı yoksa ASUSg75vw mı COK ACIL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gapmeydan

arkaadaslar g75 de normal ızledıgımız fılmlerde 3 boyutlu ızleme ımkanımız varmı yoksa sadece 3 boyutlu cd ler de falan mı oluyor

3d sine fazla güvenme 3d daha laptoplarda yeni ve okuduğum incelemelerde çok göz yorduğu yazıyordu. kasasına zaten pek hoşuma gitmedi asusun arkadan kocaman bişey çıkmış ekranın arkasında hiç hoş durmuyor bence. onun dışında 3d destekleyen herşeyi 3d izlersin. 3 boyutlu cd diye de bir şey yok zaten :D aldığın blueray (blueraylerde oluyor) 3d destekli ise 3d izlersin aynısı oyunlardada geçerli.
  • tmm o zaman ben msı gt 70 234 modelını alıcam verdıgınız fıkırler ıcın tesekkurler
  • malzeme kalitesi olarak asus havada karada denizde ezer.
  • asus netbook almıstım pek memnun kalmadım 500 tl cope gıttı
  • quote:

asus netbook almıstım pek memnun kalmadım 500 tl cope gıttı

bende netbook kullanmıştım pek iyi değildi ancak normal laptopların malzeme kalitesi çok iyi.
  • msı ozellık olarak bırz daha ust duzey geldı bana
  • asus g75vw yı nerde bulacagımı bılen varmı arastırdım bulamadım ssd lı modelını
  • quote:

asus g75vw yı nerde bulacagımı bılen varmı arastırdım bulamadım ssd lı modelını

media markta görmüştüm ama hdd lisini sorun etme sonradan takarsın sanırsam bi ssd aynı paraya gelir (ayrı bir slota sahipmi bilemiyorum)
  • HDD LISI VAR ZATEN DE SSD LISI ISTIYORUM BEN
  • quote:

HDD LISI VAR ZATEN DE SSD LISI ISTIYORUM BEN

sonradan takma seçeneğinide düşün istersen daha ucuza geliyor bide msi ın all in one herşey dahil pc leride satışta o seçeneğide düşünebilirsin ayrıca yanınada logitech mouse-klavye çekersin
  • all in one derken nasıl oluyor pc depo dan almayı dusunuyorum ... SONRADAN EKLETILIYORMU KI NASIL OGRENCEZ
  • quote:

all in one derken nasıl oluyor pc depo dan almayı dusunuyorum ... SONRADAN EKLETILIYORMU KI NASIL OGRENCEZ

bende geçen gün vatanda gördüm sadece 22 inç ekran var tüm sistem bu ekranın içinde (dvd sürücüsü ekranın sağ tarafında hoparlörde ekranda kısaca artı bi klavye-mouse alıryorsunuz) ayrıca sadece msi ın yok hp, apple, packard bell (tavsie etmem) va piyasada. Ama en güzeli apple ın imac i çok güzel bi ürün full alüminyum kasaya sahip ayrıca retina ekranda var çözünürlük ultra. Ayrıca pc nin yanında apple ayrıca bir teknoloji harikası apple mouse ve klavye veriyor bunlarda alüminyum ve kablosuz. Şuda ürünün kendisi. Vatanda var tüm modeller gidip inceleme yapabilirsin param olsa hiç durmam bitane bundan alırdım yanınada bi ulrabook çekerdim.

MSI GT 70 234 TR mı yoksa ASUSg75vw mı  COK ACIL YARDIM

• usta benm alacagım pc ısyerı ıcın lazım kapıdan servıs alıyo ısyerıne kadar bırakıyo 18 saat nobetteyım yanı leptop sart sımdı tercıhlerın arasına bı da toshıba nın son serılerınden bır tane takıldı
  • quote:

usta benm alacagım pc ısyerı ıcın lazım kapıdan servıs alıyo ısyerıne kadar bırakıyo 18 saat nobetteyım yanı leptop sart sımdı tercıhlerın arasına bı da toshıba nın son serılerınden bır tane takıldı

Toshibaların popülerliği azaldı artık herkez asus gibi sırf pc üreten markalara yöneldi mesela asusun n56 serilerini tavsiye ederim teknosaya falan git incele gayet kaliteli makinalar.
  • bnde quad 2.4 ghz 4gb ddr2 ram ve zotac gtx 570 1238 mblik amp ekrn kartli pc vardi ki iyiydi gtx 670 li asus 3 gb lik ekran karti bellegi ve 12 gblik ramle ucurur sizn makinelerde problm var bnce :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.