Şimdi Ara

MSI GT 70 234 TR mı yoksa ASUSg75vw mı COK ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI GT 70 234 TR MODELINI PC DEPO SITESINDEN ALMAYI DUSUNUYORUM PARA SORUN DEGIL ARKADASLAR OYUN VE FILM ICIN ALIYORUM OYUN ICIN MASAUSTU ALIN GIBI YORUMLAR GELMEZSE SEVINIRIM CUNKU ISYERINE GOTURMEM GEREKLI ... SIZCE BU OZELLIKLER LE HER OYUNU SON KALITEDE OYNARMIYIM TAVISYELERE ACIGIM EN IYI OYUN LEPTOPU NU ALMAK ISTIYORUM MONSTER ONERMEZSENIZ SEVINIRIM BU AY ALICAM CUNKU ...

OZELLIKLERINI BILMEYENLER ICIN ;

Notebook Markası : MSI
    Ürün Kodu : 0NC-234TR
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Hızı : İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 17.3
    Ekran Tipi : LED
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 3 GB
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GTX670M
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 16GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 16 GB
    Disk Kapasitesi : 750GB + 128GB SSD
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : Blue-Ray DVD Combo(Read only)
    Modem : Yok
    Ethernet : Gigabit Ethernet LAN
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    FireWire : Yok
    E-Sata : Var
    Seri Port : Yok
    Usb Portu : 3 x USB 3.0 + 2x USB 2.0
    Klavye : Numerik Q TR Arka Aydınlatmalı
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD
    Kamera : Var
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Yok
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil/Mause/Çanta
    Pil Teknolojisi : 9-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 3.90 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi MSI Servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gapmeydan -- 1 Ağustos 2012; 20:34:24 >

• arkadaslar yarın alıcam lutfen fıkır verırsenız sevınıırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gapmeydan

arkadaslar yarın alıcam lutfen fıkır verırsenız sevınıırm
    burda incelemesi var izleyebilirsin herşeyine değinmişlerhttp://www.donanimhaber.com/notebook/videolari/hd/MSi-GT70-video-inceleme-Performans-tutkunlarina-ozel-dizustu-bilgisayar.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 1 Ağustos 2012; 22:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

burda incelemesi var izleyebilirsin herşeyine değinmişlerhttp://www.donanimhaber.com/notebook/videolari/hd/MSi-GT70-video-inceleme-Performans-tutkunlarina-ozel-dizustu-bilgisayar.htm

Alıntıları Göster
    hocam ben brda olsun baska vıdeo sıtelerınde olsun butun tanıtım vıdeolarını ızledım ama sızın fıkırlerınızı merak edıyorum

5000 tl verıcem sonucta msı gt 70 mı alayım asus g75vw mı alıenwıre serılerınden mı alayım fıkır ıstıoyrum oyun amaclı alıcam

• quote:

hocam ben brda olsun baska vıdeo sıtelerınde olsun butun tanıtım vıdeolarını ızledım ama sızın fıkırlerınızı merak edıyorum

5000 tl verıcem sonucta msı gt 70 mı alayım asus g75vw mı alıenwıre serılerınden mı alayım fıkır ıstıoyrum oyun amaclı alıcam

Alıntıları Göster
    Kısaca donanım olarak iyi ama gtx670m fhd çözünürlülükte ultra ayarlarda sınır olarak kabul edilen 30fps sınırının altına düşüyor 20 fps'lerde oynatır.üst sınır olarak gtx675 sınır üstüne çıkabiliyor gtx680 oldu mu zaten 40fps'leri oynatıyor.Asus'un ekran kartı gtx660m gt650'den biraz daha iyi performans verir.Alienware'ler yurt dışından alacaksan uygun konfigürasyonlı modeli alınabilirhttp://www.dell.com/us/p/alienware-M17x-r4/pd.aspx ortadaki uygun 7970m olan model

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Kısaca donanım olarak iyi ama gtx670m fhd çözünürlülükte ultra ayarlarda sınır olarak kabul edilen 30fps sınırının altına düşüyor 20 fps'lerde oynatır.üst sınır olarak gtx675 sınır üstüne çıkabiliyor gtx680 oldu mu zaten 40fps'leri oynatıyor.Asus'un ekran kartı gtx660m gt650'den biraz daha iyi performans verir.Alienware'ler yurt dışından alacaksan uygun konfigürasyonlı modeli alınabilirhttp://www.dell.com/us/p/alienware-M17x-r4/pd.aspx ortadaki uygun 7970m olan model

Alıntıları Göster
    Alienware demişsin demekki amerikadan alma olanağın var o halde gt70 0NE al 2500 dolar gtx680m var şuandaki en iyi oyun laptopudur. (30 binlik custom laptoplar hariç) Alienware dan daha iyidir şuan m18 serisi hariç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

Alienware demişsin demekki amerikadan alma olanağın var o halde gt70 0NE al 2500 dolar gtx680m var şuandaki en iyi oyun laptopudur. (30 binlik custom laptoplar hariç) Alienware dan daha iyidir şuan m18 serisi hariç.

Alıntıları Göster
    yurtdısından degıl de sahıbınden sıtesınde ılanlar var ordan mı alayım dıye dusundum alıen ı ama ben gt 234 tr ve asus g 75vw arasında kaldım fıaytlar hemen hemen aynı pcdepodan alıcam gıbı gozukuyor .
  • 680 alamiyorsan 675 al. Samsung np700g7c alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

680 alamiyorsan 675 al. Samsung np700g7c alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdu97

quote:

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar yurtdisindan cihaz getirecegim, ilgileniyorsaniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_64026353/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64027355

• quote:

Orijinalden alıntı: abdu97

quote:

Alıntıları Göster
    samsung mu dusuncem hocam tesekkurler fıkır verdıgınız ıcın bır de sunu sorucam alıcagım leptopta ssd lısını mı tercıh edeyım su sekıl 750g hdd 128 ssd yoksa 750gbhh+750gb hdd 7200 rpm

• quote:

samsung mu dusuncem hocam tesekkurler fıkır verdıgınız ıcın bır de sunu sorucam alıcagım leptopta ssd lısını mı tercıh edeyım su sekıl 750g hdd 128 ssd yoksa 750gbhh+750gb hdd 7200 rpm

Alıntıları Göster
    msı sıkıntı yaratmaz donanım olarka çok üst seviyede ve kasa yapısı bakımın dan üst seviye bir ürün
  • quote:

Ssd'nin sata2 olduğunu belirteyim. Youtube da incelemesi vardı içini açıyorlar ve inceliyorlar ssd görünüyor 1080p de izlerseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastingFailed.

quote:

Ssd'nin sata2 olduğunu belirteyim. Youtube da incelemesi vardı içini açıyorlar ve inceliyorlar ssd görünüyor 1080p de izlerseniz...

Alıntıları Göster
    nasıl yanı hocam anlamadım bıraz acıklarsanız ssd hakkında bır vıdeo ızledım fazla bılgım yok solıdstatedısk olarak daha hızlı oldugunu bılıyorm sızce asus g75 mı msı gt70 ın ssd veya full hdd olanımı ?

• quote:

nasıl yanı hocam anlamadım bıraz acıklarsanız ssd hakkında bır vıdeo ızledım fazla bılgım yok solıdstatedısk olarak daha hızlı oldugunu bılıyorm sızce asus g75 mı msı gt70 ın ssd veya full hdd olanımı ?

SSD seç tabi sorumu super raid var şuanda gelmiş geçmiş en hızlı okuma yazma değerlerine sahip şeylerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahríman

quote:

SSD seç tabi sorumu super raid var şuanda gelmiş geçmiş en hızlı okuma yazma değerlerine sahip şeylerden biri.

Alıntıları Göster
    super raıd olan modelı 098 tr ben 234tr modelını alıcam 128 ssd ve 750gb hdd olanı alıcam

• quote:

super raıd olan modelı 098 tr ben 234tr modelını alıcam 128 ssd ve 750gb hdd olanı alıcam

Alıntıları Göster
    Ben G75 kullanıyorum cok memnunum tasarım olarak msi den daha cok hoşuma gidiyor benim G75.
    SSD sormuşsunuz ewet alıcağınız pc kesinlikle ssd li olsun çünkü gerçekten inanılmaz bir fark var ssd ve hdd li pc ler arasında.
    G75 avantajı 3D ekranının olması ve msi biraz daha uygun olması.
    MSi avantajıda ekran kartının biraz daha iyi olması.
    Burda karar size kalıyor tasarım olarak hangisi hoşunuza gidiyor.
    Servis hizmeti hangisinde daha iyi gibi değerleride göz önünde bulundurarak karar vermek size kalmış.
    Daha cok kendi iç sesinize kulak verin derim keşke onu alsaydım dememek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrat_ylmaz

Ben G75 kullanıyorum cok memnunum tasarım olarak msi den daha cok hoşuma gidiyor benim G75.
    SSD sormuşsunuz ewet alıcağınız pc kesinlikle ssd li olsun çünkü gerçekten inanılmaz bir fark var ssd ve hdd li pc ler arasında.
    G75 avantajı 3D ekranının olması ve msi biraz daha uygun olması.
    MSi avantajıda ekran kartının biraz daha iyi olması.
    Burda karar size kalıyor tasarım olarak hangisi hoşunuza gidiyor.
    Servis hizmeti hangisinde daha iyi gibi değerleride göz önünde bulundurarak karar vermek size kalmış.
    Daha cok kendi iç sesinize kulak verin derim keşke onu alsaydım dememek için.

Alıntıları Göster
    O özellikle notebook ile nasayı bile hacklersin.GTX 670M efsane.Bende msı ge60 i5'li model var.GT650m ekran kartı var.Oyunları çerez niyetine götürüyor.Gtx670 hayli hayli götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

O özellikle notebook ile nasayı bile hacklersin.GTX 670M efsane.Bende msı ge60 i5'li model var.GT650m ekran kartı var.Oyunları çerez niyetine götürüyor.Gtx670 hayli hayli götürür.

Alıntıları Göster
    eyw arkadaslar verdıgının fıkırler ıcın tesekkurler pekı asusun servısı mı daha ıyıdır msı ın mı dıcem buyuk ıhtımalle asusun kı daha ıyıdır gıbı gelıyor bana msı servıs poınt var ...
  • quote:

eyw arkadaslar verdıgının fıkırler ıcın tesekkurler pekı asusun servısı mı daha ıyıdır msı ın mı dıcem buyuk ıhtımalle asusun kı daha ıyıdır gıbı gelıyor bana msı servıs poınt var ...

Alıntıları Göster
    arkaadaslar g75 de normal ızledıgımız fılmlerde 3 boyutlu ızleme ımkanımız varmı yoksa sadece 3 boyutlu cd ler de falan mı oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.