Öncelikle Herkese İyi Bayramlar kasada 3 tane fan var 8cm lik coller master ve xilence markalar kasanın kapaklarını açık tutuyorum hatta usb li fanımda var ekran kartına tutuyorum msi nin kombustor programında 3d grafik açınca 1dk sonra ısı 85 derece oldu bende kapattım.
normalse kardeş oyunlara girince 10-15dk sonra oyun donuyor gri ekran geliyor pc reset atıyor nedendir
quote:
Orijinalden alıntı: oweo911
Öncelikle Herkese İyi Bayramlar kasada 3 tane fan var 8cm lik coller master ve xilence markalar kasanın kapaklarını açık tutuyorum hatta usb li fanımda var ekran kartına tutuyorum msi nin kombustor programında 3d grafik açınca 1dk sonra ısı 85 derece oldu bende kapattım.
Hem Dirt 3 gibi sistemlerin gözünün yaşına bakmayan bir oyun oynuyorsun hem de 3D açıyorsun. Isınma çok normal.
Ve buraya dikkat !
RPMler bana çok düşük geldi. Kasanı temizliyor musun ?
bu tip ekran kartları 90 dereceye kadar çıkabilirler.daha üstü olmamalı.sizin için 85 derece kabul edilir olmakla beraber.kasa içi hava akımını daha düzgün olması için kabloları toplayıp 80 lik fanlar yerine takılabilirse 120 lik fanlar ile değiştirilmesi kaçınılmaz. sizin seviyenizdeki arkadaşlara hep derim ki lütfen kasanız midtowerdan küçük olmasın-psunuz kaliteli olsun-işlemci soğutucunuz stok olmasın..bu üçü önce olacak sonrada sisteminizi dizeceksiniz. soğutma herşeydir.soğutamazsanız ÇALIŞMAZ
hocam kasada 500wath xigmatek power spully var. kasayı en az her ay temizlerim özen gösteririm kasaya fanlar zaten ledli bide kasada şerit led var. dirt 3 dışında pes 2012 ve modernwarfare 3 gibi oyunlardada donuyor. işlemcinin fanı stok fan ama işlemcinni soğutmasından memnunum yaz başladı pc donmaya başladı kasada midtower