Şimdi Ara

MSI - GT60 GT70 KULLANICILARI [0ND-670TR/0NE-836TR/2OC-031TR/0NE-1078TR/2OD-206TR/2OD-205TR] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
12
Favori
31.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de aranıza GT70 2OD 453TR ile katıldım ekleyin Size bir sorum olacak bu SteelSeries Siberia V2 kulaklıktan çok az ses geliyor? Neden acaba? Benim Samsung un kulaklığından bile daha çok ses geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo

Arkadaşlar ben de aranıza GT70 2OD 453TR ile katıldım ekleyin Size bir sorum olacak bu SteelSeries Siberia V2 kulaklıktan çok az ses geliyor? Neden acaba? Benim Samsung un kulaklığından bile daha çok ses geliyor.

Kulaklığı taktıktan sonra sağ altta Realtek HD Audio dan ayarlarsan düzelir.
  • ARKADAŞLAR TEMİZ 2. EL OYUN NOTEBOOK U ALACAM SATMAK İSTEYEN ARKDAŞLRIN DİKKATİNE MAX BÜTÇE 4300

DETAYLAR :http://forum.donanimhaber.com/m_81795976/f_//tm.htm#81795976
  • splen kullanıcısına yanıt
    Nasıl ayarlayacağım? Yardım edersen sevinirim.
  • kulaklık kablosu üzerindeki ayar düğmesi kapalı kalmış olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secom -- 26 Eylül 2013; 18:46:12 >
  • secom S kullanıcısına yanıt
    Yok kapalı değil. Sonuna kadar açtım. Ters giden bir şeyler var ama anlamadım. İnsanlar ses yüzde 60-70 deyken ses şiddetine dayanmadıklarını söylüyorlar. Benimkinin hepsi sonda, ama ses az.
  • öyle bişey yok bendekide az öyle bangır bangır değil ama kaliteli
  • türkiyede MSI Gaming Series GT60-2OD Dragon Edition 2 15.6" satan yer bilen varmı
  • secom S kullanıcısına yanıt
    250tl lik alet. tamam sesler temiz 50mm lik sürücü var da ses bu kadar az olmamalı bence
  • arkadaşlar valla bende benim kulaklıkta sorun var diyordum ama herkes de böyleyse demek ki bu kulaklık böyle. Ancak kulaklık çok kaliteli ses veriyor gerçekten özellikle oyunlarda duymakda zorlandığım veya hiç duymadığım sesleri duydum garip geldi:D
  • Arkadaşlar ben de 22 Ağustosta Sanal Marketimden almış olduğum MSI GT70 SuperR2 2OD-205TR Dragon E2 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Dragonu genellikle AutoCAD / Revit ve tabii oyunlar için aldım. Şu ana kadar da oldukça memnunum.
    Kulaklıkta bende ses problemi yok.
    Sadece Killer network her açılışta hız testi yapıyor ve programı kapatırken "bir daha sorma" kutucuğunu tiklememe rağmen her seferinde onay kutucuğu boş oluyor.
    Bir de kendi ekran koruyucusunu kullanırken "mute sound" yapmama rağmen koruyucu devreye girdiğinde ses çıkıyor.
    Nvidianın direk surum 326.80 indirdim. Problem yok. Yoğun Crysis 3 oynuyorum bu aralar.
    Paylaşımlar için şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuLLettootH

arkadaşlar valla bende benim kulaklıkta sorun var diyordum ama herkes de böyleyse demek ki bu kulaklık böyle. Ancak kulaklık çok kaliteli ses veriyor gerçekten özellikle oyunlarda duymakda zorlandığım veya hiç duymadığım sesleri duydum garip geldi:D

Anlamadim bu isi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar msi gt70 2od 453tr nb almıştım yaninda verilen Metro LL oyun kuponunu bir türlü kullanamadim.Hep "dönüşüm kodu hatalı" hatasını alıyorum. 

Adres bu

http://www.nvidia.com.t...e-tr.html#gameContent=2

kupon kodu

XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX 00000

Sıfır yazan yerde 5 haneli bir numara var Her sekilde denedim kodu ama bir türlü olmuyor. Daha önce alanlar nasıl aldı acaba anlatabilirmi crysis i mesela.

• PoseiDon^ kullanıcısına yanıt
    kuponlarında surelerı oluyor ; belkı zaman asımına ugramısdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun237

kuponlarında surelerı oluyor ; belkı zaman asımına ugramısdır

31 aralık 2013 son kullanma tarihi

ozaman ıllakı aktıf edılır , vardır gozden kacan bır yer , yetkılı kısılerı aramayı denedınızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun237

ozaman ıllakı aktıf edılır , vardır gozden kacan bır yer , yetkılı kısılerı aramayı denedınızmı ?

Msi veya nvidia sitesinde bulamadım mail veya tel nosunu, msi tr ye girdiğimde iletişimde yurtdışı tel. Nosu var.Msi Türkiyenin facebook sayfasına mesaj attım 2 gün önce geri dönüş olmadı.

msi servis point arayın , googledan numarasını bulursunuz , onlardan gereklı yerın numarasını hızlıca alabılecegınızı dusunuyorum. cunku zamanında , amd ıle ılgılı cogu seyı kendılerı ıle konusmusdum , ıllakı laptopun bozuk hatalı olması gerekmıyor ..... gereklı ıhtıyac duyulan msı ıceren hersey cevab vermeye calısıyorlar yada yonlendırıyorlar..
  • o değilde hacılar benim gt 70 de ölü piksel çıktı hatta ölü pikselin 1/3 ü kadar gözüme çarptı aradım servis pointi hemen gönderin dediler gönderdim para iadesi istedim yaptılar bianda bilgisayarsız kaldım
    kim servis point için kötü diyodu?

buarada gt 60 20 od ye takıldım ama bu seri tr de yok 780m kartlı olan.msi tr'yi aradım o model gelmeyecek dediler,gt60 2oc gtx770 m'de nerdeyse gt70 fiyatına onuda almak istemiyorum
    gt 70 e de dönmek istemiyorum oyun benden geçmiş artık bide taşıması sorun oldu
    ne yapsam asus n550 alıp ssd mi çaksam
  • arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olsun
    puanlamada birincil ekran kartı olarak İntel 4600 ü görüyor fakat nvidia gtx 780m i görmüyor bu sebepten puanlama düşük kalıyor nvidia yı nasıl gösterebilirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.