Şimdi Ara

MSI - GT60 GT70 KULLANICILARI [0ND-670TR/0NE-836TR/2OC-031TR/0NE-1078TR/2OD-206TR/2OD-205TR] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
12
Favori
31.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne demek =) ıyı gunlerde kullanın .. herhangıbır durum olursa elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım ...
  • Arkadaslar merhaba, MSI gt60 almayi dusunuyorum
    ama fan sesinin cok yuksek oldugunu duydum.

Daha onceden Sony'nin bir modelini fani islik gibi
    ses cikardigi icin dayanamayip (diger insanlara gore
    daha yuksek frekanslari duyabiliyorum) iade etmistim.

Bunda da oyle bir sorun var mi, kullanan arkadaslar
    tecrubelerini paylasirlarsa cok memnun olurum.

Tesekkurler.
  • tyasink T kullanıcısına yanıt
    o zaman asus rog serisi al..yani g serisi...
  • ihsanttk kullanıcısına yanıt
    roglarda muthıs sessızlıkde degılkı =) msı alsın kullansın .. makıneyı zorlarsa makıne otomatık fanı calıstırınca ; fandan 2 gr ses gelmıs makınenın ve markanın sucumu ; ne kadar basıt seyler cuculer deve oluyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Valla ben SCMyi silip tekrar yükledim, düzeldi. Fakat USB sorunum hala devam ediyor...

sorununuz hala devam ediyormu?bende almayı düşünüyorum bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Benim bahsettiğim Killer Network sorunu Ethernet ile ilgiliydi belirtmeyi unutmuşum.
    Kablolu internet kullanmak isterseniz baya bi dert açıyo gibi makina.. Hem oyuncu adam kablolu kullanır lag olmasın ping olmasın falan gibi şeyler derler killer kartın reklamını yaparlar hem de kablolu da sorun çıkarır.. Bu ne perhiz bu ne lahane turşusu yani.
    Yoksa kablosuz sorunsuz dediğiniz gibi gayet iyi performans veriyor.

hocam sorununuz hala devam ediyor mu? yorumlarınız benim için çok önemli çünkü WI-FI ı olmayan sadece duvardaki girişe ethernet kabosu takıp kullanabileceğim bir yerde kullanmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: turshusuyu

quote:

Benim bahsettiğim Killer Network sorunu Ethernet ile ilgiliydi belirtmeyi unutmuşum.
    Kablolu internet kullanmak isterseniz baya bi dert açıyo gibi makina.. Hem oyuncu adam kablolu kullanır lag olmasın ping olmasın falan gibi şeyler derler killer kartın reklamını yaparlar hem de kablolu da sorun çıkarır.. Bu ne perhiz bu ne lahane turşusu yani.

hocam sorununuz hala devam ediyor mu? yorumlarınız benim için çok önemli çünkü WI-FI ı olmayan sadece duvardaki girişe ethernet kabosu takıp kullanabileceğim bir yerde kullanmayı düşünüyorum

En son çıkan Driver güncellemesinden bu yana henüz sorun yaşamadım sanırım. Yükleyeli 3 hafta falan oldu henüz ama olsun.
    Düşününce galiba son driver sorunu çözmüş olmalı nihayet.

• quote:

quote:

quote:

En son çıkan Driver güncellemesinden bu yana henüz sorun yaşamadım sanırım. Yükleyeli 3 hafta falan oldu henüz ama olsun.

"olmalı" derken kablo ile internete bağlanmayı denemediniz mi?yaşadığınız sorunlar tam olarak neydi?ayrıca neyin driverini güncellediniz? Killer ağının driver ı mıvar?

• @turshusuyu

hocam beni alıntıladın mı? bildirim geldi ama mesajı bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

@turshusuyu

hocam beni alıntıladın mı? bildirim geldi ama mesajı bulamıyorum

hocam fan sesleri çok mu rahatsız edici diye sormuştum 3 aşamanın hangi aşamasında ne kadar ses çıkarıyo diye. çünkü 2oc-065us aldığınıızı sanıyorum.ama sorumun cevabını buldum o yüzden de mesajımı sildim.
  • ben genel bi yorumda bulunayım fan sesi konusunda.

normal kullanımda fan sürekli çalışmıyor zaten. çalıştığında da çok bi ses olmadan hızlıca duruyor.

oyun oynarken fanı açarsanız çıkan ses yüksek. ben kulaklık kullanacağımı bilerek aldığım için dert etmedim. kulaklıksiz olarak fanı kullandığınızda da çok sorun yaşanıyor diyemem. hoparlörler sesin üstüne çıkıyor genelde.
    @turshusuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"olmalı" derken kablo ile internete bağlanmayı denemediniz mi?yaşadığınız sorunlar tam olarak neydi?ayrıca neyin driverini güncellediniz? Killer ağının driver ı mıvar?

Kablolu kullanıyorum interneti çoğu zaman. Bi sorunla karşılaşmadım.
    "Olmalı" derken, henüz başıma bi olay gelmemiş olması daha sonra da gelmiyeceğini göstermiyor malesef. Sonuçta bahsettiğim sorun dakka başı olan bişey değildi zaten. Arada nadiren denk geliyordu ama can sıkıyordu. Şimdi son zamanlarda fazla oyun oynama fırsatım olmadığı için belki de sorun çözülmedi ama ben denk gelmedim sadece. O yüzden "olmalı" dedim.

Killer Network'un son çıkan driver'ını yükledim bu arada evet.

• Windows 8.1 e yükseltmede bazı laptoplarda BIOS güncellemesi istiyormuş. Deneyen var mı?
  • bende 2oc-065us alıcam yakında
    Ram ve SSD arttırılabiliyor mu?artırılabiliyorsa maksimum ne kadar oluyor Ramler?SSD ler içinde kaç slot var?Yabancı forumlarda biraz baktım ama pek bişey bulamadım açıkcası.
    @Vredd
    @war3z
    @Atutobus2010
    sizi de uğraştırıyorum ama kusura bakmayın cidden önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turshusuyu -- 25 Ekim 2013; 21:35:12 >
  • Windows 8.1 güncellemesini yaptım ama msi'ın sitesi sürekli çöküyor.. Driverları indirebileceğim başka bir site veya program var mı?
  • msi 2oe 201 tr aldım hayırlı olsun herkese
  • arkadaslar turbo boost u nasil devreye sokarim gt 70 kuillaniyorum
  • quote:

bende 2oc-065us alıcam yakında
    Ram ve SSD arttırılabiliyor mu?artırılabiliyorsa maksimum ne kadar oluyor Ramler?SSD ler içinde kaç slot var?Yabancı forumlarda biraz baktım ama pek bişey bulamadım açıkcası.
    @Vredd
    @war3z
    @Atutobus2010
    sizi de uğraştırıyorum ama kusura bakmayın cidden önemli benim için

hocam ramiçin emin olmamakla beraber ssd takıldıgını okudum bende ancak hala emin değilim nasıl yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vredd -- 26 Ekim 2013; 9:19:49 >
  • MSI supporta mesaj attım artırılabiliyormuş :D
    "Memory DDR3L, up to 1600MHz, 4 slots, Max: 32GB you can also change to SSD" şeklinde cevap verdiler :)
    SSD ye maksimum kaç tane eklenebildiğini öğrenemediğim için tekrar sordum onu da öğrenicem.
  • Merhabalar,
    Ben GT70 serisi bakıyorum: İhtimal alabiliriim. Normalde inceleme okudum ama kullanıcı agzı baska oluyor.
    Makinada iki sey onemli benim icim SES ve SICAKLIK. Simdi 17' olanlarda farkerder mi bilmem.
    Gozlemleriniz nedir. Ses olayı sizi rahatsız ediyormı yada ben ge60 kullanmıstım. Elinizi sola koydugunuzda oyun oynarken
    serce parmagınıza sıcak hava ufluyordu(onda egzos sola bakıyor) ve beni rahatsız etti. Ses de oyle. Bunda nasıldır.
    Sanırsam gene bataryadan oynayamıyoruz hala. Priz gerekiyor. İllakı turbo mod gereklimidir malum sese abanıyor.!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.