Şimdi Ara

MSi GT60-GX70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haziran'da yeni bir pc alacağım fakat iki pc arasında karasız kaldım.Pclerden biri msi gt60 diğeride Haziran'da Türkiye'ye gelmesi beklenen msi gx70.gt60 ın ekran kartı hariç tüm özellikleri gx70den daha iyi olduğu görülüyor.
    Gx70 in amd HD8970m ekran kartı gt60 ın nvidia geforce
    Gtx680m sinden %7 daha hızlı olduğu görülmüş.Sizce bu %7lik fark crysis 3 gibi grafikleri üst seviye olan oyunlarda ne kadar fark eder tavsiyelerinizi beklerim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %7 çok fazla bir fark olmasa da en azından 3-5 fps farkeder. Ayrıca gx70 deki işlemci de (amd 10 5750m) gx60 daki amd 10 4600m den biraz daha yüksek randımanlı olsa gerek. Yani işlemci de yükseltimiş herhalde. Gx60 daki amd 10, 7970m e biraz darboğaz yapıyormuş çünkü. İ7 işlemci kullanılmış olsaydı biraz daha yüksek performansa sahip olurdu. Cihazlar geldiğinde ayrıntılı inceleme olursa, gx70 in de incelemesi-test değerleri vs. fena olmazsa, tercih edilebilir. Eğer işlemci darboğaz yaparsa, gt60 biraz daha yerinde seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

%7 çok fazla bir fark olmasa da en azından 3-5 fps farkeder. Ayrıca gx70 deki işlemci de (amd 10 5750m) gx60 daki amd 10 4600m den biraz daha yüksek randımanlı olsa gerek. Yani işlemci de yükseltimiş herhalde. Gx60 daki amd 10, 7970m e biraz darboğaz yapıyormuş çünkü. İ7 işlemci kullanılmış olsaydı biraz daha yüksek performansa sahip olurdu. Cihazlar geldiğinde ayrıntılı inceleme olursa, gx70 in de incelemesi-test değerleri vs. fena olmazsa, tercih edilebilir. Eğer işlemci darboğaz yaparsa, gt60 biraz daha yerinde seçim olur.

İşlemcileri karşılaştırdığımda i7 a10 a fark atıyor
    Diğer özelliklere bakınca gt60 yone geçiyor (ram,ssd vs.)
    Dış özelliklere geçince gt60 bu konuda gx70 den daha zengin (steelseries aydınlatmalı klavye,dynaudio hoparlör vs.)
    Sonuç olarak banada gt60 daha mantıklı geliyor çünkü iyi bir ekran kartı iyi bir işlemci olmadan gerçek performansını sergileyemez burada msi Sony ye benzedi biraz ilgilendiğiniz için teşekkürler

• Zaten amd işlemci kullanılmasının nedeni, cihazın daha ucuza satılması için. Ucuz olduğu için de malzeme kalitesi, soğutma, donanım vs. gibi farklılıklar da olacak haliyle. Şu an için 8gb ram de fazlasıyla yeterli. Zaten 4gb dan fazla ram kullanan oyun, program çok az. Ayrıca ram en ucuz donanımlardan birisi olduğu için 32gb da olsa farketmez. Ssd de daha çok oyuncu serileri ve ultrabooklarda kullanılıyor. O yüzden fiyat farkı biraz daha fazla oluyor. Bu arada i7 işlemci , amd 10 4600m trinity işlemciye fark atıyor evet. Yalnız yukarıda belirtmiştim : cihazda biraz daha yüksek işlemci kullanılmış herhalde diye. Çünkü işlemci numaraları farklı. Biri amd 10 4600, diğeri amd 10 5750m. Tabii i7 işlemciyle nasıl bir performans farkı var bilemiyorum. İnceleme olduğunda daha iyi değerlere ulaşılabilir. Kısaca Gx70 in avantajı ; ekran kartı, soğutma sistemi, ekran boyutu ve fiyatı olur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Zaten amd işlemci kullanılmasının nedeni, cihazın daha ucuza satılması için. Ucuz olduğu için de malzeme kalitesi, soğutma, donanım vs. gibi farklılıklar da olacak haliyle. Şu an için 8gb ram de fazlasıyla yeterli. Zaten 4gb dan fazla ram kullanan oyun, program çok az. Ayrıca ram en ucuz donanımlardan birisi olduğu için 32gb da olsa farketmez. Ssd de daha çok oyuncu serileri ve ultrabooklarda kullanılıyor. O yüzden fiyat farkı biraz daha fazla oluyor. Bu arada i7 işlemci , amd 10 4600m trinity işlemciye fark atıyor evet. Yalnız yukarıda belirtmiştim : cihazda biraz daha yüksek işlemci kullanılmış herhalde diye. Çünkü işlemci numaraları farklı. Biri amd 10 4600, diğeri amd 10 5750m. Tabii i7 işlemciyle nasıl bir performans farkı var bilemiyorum. İnceleme olduğunda daha iyi değerlere ulaşılabilir. Kısaca Gx70 in avantajı ; ekran kartı, soğutma sistemi, ekran boyutu ve fiyatı olur muhtemelen.

Ben bide beni sistemin en az 3 yıl idare etmesini istiyorum
    gx70 in amdsi yine intelin hızına yetişmiyormuş yani yine kullanıcı 1. Sınıf grafiklere sahip oyunlarda daralacak ama gx70 in reklamında crysis 3 kullanılmış bu çok kafamı karıştırdı çünkü crysis i kaldıran laptop çoğu oyunu kaldırır
    Dış görünüşe bakıldığında klavyede ledler Varmı çünkü sitesinde gözükmüyor ama Fuar'larda gözüküyor sizin fikriniz nedir

• GX 70, GE 60'a nazaran daha sert hatlara sahip aynı GX 60' gibi. Ancak yeni seri GX 60'larda (hitman edition) ve yeni gx 70'de steel series klavye ve dynaudio hoperlörlerin dışında killer 2200 serisinin de geliştirilmesi büyük artı sağlamakta, her ne kadar yeni 5510 serisi a10 güçlü bir işlemci olsa da hala ekran kartını biraz darboğaza sokuyor, bunun yegane nedeni ise işlemci'den yük almak için grafik kartına ana yükü bindirmek, ki günümüzde bunu bir çok oyun da yapıyor. Konsol oyunlarında işlemcinin de amd'den geldiği göz önüne alındığında, GX70 en düzgün seçenek gibi durmakta, GX70'in 3 yıl dayanıp dayanamyacağı tamamen oyun endüstrisine bağlı. Fakat sektörün gidişatını da düşünürsek, ben GX 70'in 5 yıl daha dayanıklı olabileceğine inanıyorum, Türkiye'ye geldiği anda da almayı deneyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gx70 türkiyeye gelse bir an önce ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    11 ay önce açıldı
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    LENOVO GTX 1060 6GB LAPTOP
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacak olduğun çok önemli işlemci için net birşey söyleyebilirim

yüksek düzeyde oyun oynamak için ayrıca internet vs. günlük kullanım için alıyorsan gerçekten on numara makine
    işlemcisinden hiç şüphen olmasın kullanılan testler yanıltıcı olabilir.

gx70 te iki adet ekran kartı var biri AMD Radeon HD 8970M diğeride işlemcinin içerisinde entegre ekran kartı
    işlemcinin içersindeki günlük kullanımda pilin ömrünü arttırıyor, pilin ömrü entegre ekran kartı sayesinde yaklaşık 4-5 saate çıkabiliyor işlemcinin içinde olan bu ekran kartı
    normal 5470m den daha güçlü.
    AMD TRİNİTY yani işlemci + entegre ekran kartı + harici ekran kartı kombosu demek bu üçü arasında uyum sağlamak demek
    MSI GX70 oyun için kesinlikle alınacak makine..

ammaaaa eğer sony vegas pro studio gibi işlemci ve çekirdek isteyen video programları convert render işleri yapacaksan kesinlikle
    bu bilgisayardan uzakdur, intel işlemcili bir model al. Hatta intel işlemcili nvdia ekran kartlı bi model al.

amd işlemcilerde çekirdek yok modül var, bu yüzden çekirdek isteyen işlemlerde çok zayıflar
    i7 2630qm işlemcinin 15 dakikada yaptığı renderi amd a10 4600m bir buçuk saatte yapabiliyor
    AMD işlemcilerinde ciddi olarak entegre grafik performansını arttırıp pil enerjin tüketimini iyi yönde düşürmüş fakat işlemci performansı nanay
    bunu ilk olarak yapan amd oldu ardından intel aynı prensiple çalışan husveli piyasaya sürdü AMDyi bu konuda ayakta alkışlamak lazım bence

intelin 4. nesil husvelli ile amd a10 apu işlemciler aynı düşünce ile üretilmiş işlemciler minimum pil tüketimi maxiumum entegre grafik...
    ama intel işlemci performansıyla herzaman önde

sonuç msı gx70 gx60 serileri oyun için ideal ama render covert işleri için kesinlikle uzak durulması gereken pcler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalauzmusun -- 14 Temmuz 2013; 0:25:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalauzmusun

bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacak olduğun çok önemli işlemci için net birşey söyleyebilirim

yüksek düzeyde oyun oynamak için ayrıca internet vs. günlük kullanım için alıyorsan gerçekten on numara makine
    işlemcisinden hiç şüphen olmasın kullanılan testler yanıltıcı olabilir.

gx70 te iki adet ekran kartı var biri AMD Radeon HD 8970M diğeride işlemcinin içerisinde entegre ekran kartı
    işlemcinin içersindeki günlük kullanımda pilin ömrünü arttırıyor, pilin ömrü entegre ekran kartı sayesinde yaklaşık 4-5 saate çıkabiliyor işlemcinin içinde olan bu ekran kartı
    normal 5470m den daha güçlü.
    AMD TRİNİTY yani işlemci + entegre ekran kartı + harici ekran kartı kombosu demek bu üçü arasında uyum sağlamak demek
    MSI GX70 oyun için kesinlikle alınacak makine..

ammaaaa eğer sony vegas pro studio gibi işlemci ve çekirdek isteyen video programları convert render işleri yapacaksan kesinlikle
    bu bilgisayardan uzakdur, intel işlemcili bir model al. Hatta intel işlemcili nvdia ekran kartlı bi model al.

amd işlemcilerde çekirdek yok modül var, bu yüzden çekirdek isteyen işlemlerde çok zayıflar
    i7 2630qm işlemcinin 15 dakikada yaptığı renderi amd a10 4600m bir buçuk saatte yapabiliyor
    AMD işlemcilerinde ciddi olarak entegre grafik performansını arttırıp pil enerjin tüketimini iyi yönde düşürmüş fakat işlemci performansı nanay
    bunu ilk olarak yapan amd oldu ardından intel aynı prensiple çalışan husveli piyasaya sürdü AMDyi bu konuda ayakta alkışlamak lazım bence

intelin 4. nesil husvelli ile amd a10 apu işlemciler aynı düşünce ile üretilmiş işlemciler minimum pil tüketimi maxiumum entegre grafik...
    ama intel işlemci performansıyla herzaman önde

sonuç msı gx70 gx60 serileri oyun için ideal ama render covert işleri için kesinlikle uzak durulması gereken pcler

Söylediklerinize katıliyorum, guzel aciklama yapmissiniz.

Ben son kertede GE60 2OE'den, GX70'e donmustum, urunun Turkiye'ye gelmesini bekliyorum.

ABD'de 1100 dolardan satisa sunulmus.
    Turkiye'de 3.500'ü gecmez insaallah.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi measlody -- 14 Temmuz 2013; 0:49:43 >

• Teşekkürler gx70 türkiyede 3500 tl yi geçmez hatta daha düşük bir fiyattan bile satılabilir
    15.6" lik modelide var 17.3" olan modelide var ikisi arasında fiyat farkı olur mutlaka
    taşımakta pratiklik olsun diye 15inç olanı tercih ederdim
    işin aslını ararsanız
    donanım olarak gx60 ve gx70 arasında elle tutulur çok büyük bir fark yok gx70 in kasa dizaynı farklı

msı gx60 modelinde A10 4600m işlemcinin yetmediğini farkedince gx60 ta işlemciyi A10 5750 ye yükseltip adını GX60 HİTMAN EDİTİTON koymuş bu model türkiyede yok
    aynı işlemci gx70 te var ama ekrankartı birazdaha yükseltilmiş tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalauzmusun

Teşekkürler gx70 türkiyede 3500 tl yi geçmez hatta daha düşük bir fiyattan bile satılabilir
    15.6" lik modelide var 17.3" olan modelide var ikisi arasında fiyat farkı olur mutlaka
    taşımakta pratiklik olsun diye 15inç olanı tercih ederdim
    işin aslını ararsanız
    donanım olarak gx60 ve gx70 arasında elle tutulur çok büyük bir fark yok gx70 in kasa dizaynı farklı

msı gx60 modelinde A10 4600m işlemcinin yetmediğini farkedince gx60 ta işlemciyi A10 5750 ye yükseltip adını GX60 HİTMAN EDİTİTON koymuş bu model türkiyede yok
    aynı işlemci gx70 te var ama ekrankartı birazdaha yükseltilmiş tabi

evet hocam bana 680m ile esdeger (hatta biraz daha iyi) bir ekran karti yeter de artar:-) yalniz gene de A10-5750M, farkini biraz olsun ortaya koyacaktir hocam.

http://m.donanimhaber.com/haberler/AMD-yuksek-performansli-Radeon-HD-8970M-GPUsunun-performans-sonuclarini-acikladi.htm

buradaki aciklamalardan anladigim kadariyla.

• hocam ben ssdli ve 17.3 luk almayi dusunuyorumda gelirse. sizce bu tarzda bir urun 3.500u gecer mi? aksi takdirde ssdli 15.6'lik ' a yonelecegim.

• 3.500 tlyi geçmez ge60 ge70 gt60 gt70 gx60 eski ve yeni modelleri arasındaki fiyat farkına bakarak bunu çıkarabilirsin

şuanda gx60 2.600 tl ise gx70 3.500 civarında seyreder
  • AMD yanlış hatırlamıyorsam artık yüksek teknoloji işlemci yapmayacağını ifade etmişti, 2 sene önce. bu drudumda g (gamer) serisi, oyun için kullanılmalıdır. yalauzmusun hocam son derece haklısın, amd A10 ile olası şekilde render'a girersen makina da sen de ağlamaa başlarsını 1 saat boyunca en aşşağı. GX60 hitman edition'da bir kaç kozmetik değişiklikle birlikte, wireless bağlantısı da geliştirilmiş, onu da fark ettik arkadaşlarla, ancak GX60 hitman edition'un türkiyeye geleceğini sanmıyorum. GX70'e gelirsek, alet güzel bir şekilde düzenlenmiş durumda, gayet göz de dolduruyor. fiyat konusunda çekimserliğimi ise yalauzmusun üstad cevaplandırmış zaten, ancak 3,000 civarında gelmesini tercih ederdim. bakalım türkiye pazarına ne zaman girecek GX70.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çoktembeladam

AMD yanlış hatırlamıyorsam artık yüksek teknoloji işlemci yapmayacağını ifade etmişti, 2 sene önce. bu drudumda g (gamer) serisi, oyun için kullanılmalıdır. yalauzmusun hocam son derece haklısın, amd A10 ile olası şekilde render'a girersen makina da sen de ağlamaa başlarsını 1 saat boyunca en aşşağı. GX60 hitman edition'da bir kaç kozmetik değişiklikle birlikte, wireless bağlantısı da geliştirilmiş, onu da fark ettik arkadaşlarla, ancak GX60 hitman edition'un türkiyeye geleceğini sanmıyorum. GX70'e gelirsek, alet güzel bir şekilde düzenlenmiş durumda, gayet göz de dolduruyor. fiyat konusunda çekimserliğimi ise yalauzmusun üstad cevaplandırmış zaten, ancak 3,000 civarında gelmesini tercih ederdim. bakalım türkiye pazarına ne zaman girecek GX70.

Beyler amd den işlemci beklemeyin artık bir pcye ister titan koyun ister HD8 serisi koyun çok iyi bir işlemci olmadan gerçek gücünü veremez bu yüzden gx70 gereksiz bir ürün gibi geliyor gx70 almayı düşünürseniz (düşünmeyin tabiki) msi ge60/70 2oe hem daha iyi hemda daha ucuz eğer daha havalı isterseniz lenovo y500/580 modellerine bakım derim gx70 hata bence Sony vaiolar gibi yine Sony vaio oyun pcsi değil (olanıda var ama genellikle iş için) bu yüzden gx70 oyun pclerinin yüz karası gibi görünebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaderDemon95

quote:

AMD yanlış hatırlamıyorsam artık yüksek teknoloji işlemci yapmayacağını ifade etmişti, 2 sene önce. bu drudumda g (gamer) serisi, oyun için kullanılmalıdır. yalauzmusun hocam son derece haklısın, amd A10 ile olası şekilde render'a girersen makina da sen de ağlamaa başlarsını 1 saat boyunca en aşşağı. GX60 hitman edition'da bir kaç kozmetik değişiklikle birlikte, wireless bağlantısı da geliştirilmiş, onu da fark ettik arkadaşlarla, ancak GX60 hitman edition'un türkiyeye geleceğini sanmıyorum. GX70'e gelirsek, alet güzel bir şekilde düzenlenmiş durumda, gayet göz de dolduruyor. fiyat konusunda çekimserliğimi ise yalauzmusun üstad cevaplandırmış zaten, ancak 3,000 civarında gelmesini tercih ederdim. bakalım türkiye pazarına ne zaman girecek GX70.

Beyler amd den işlemci beklemeyin artık bir pcye ister titan koyun ister HD8 serisi koyun çok iyi bir işlemci olmadan gerçek gücünü veremez bu yüzden gx70 gereksiz bir ürün gibi geliyor gx70 almayı düşünürseniz (düşünmeyin tabiki) msi ge60/70 2oe hem daha iyi hemda daha ucuz eğer daha havalı isterseniz lenovo y500/580 modellerine bakım derim gx70 hata bence Sony vaiolar gibi yine Sony vaio oyun pcsi değil (olanıda var ama genellikle iş için) bu yüzden gx70 oyun pclerinin yüz karası gibi görünebilir

pc'nin ilk fps testi ciktiktan sonra bu yorumunuzu tekrar gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commenter

quote:

quote:

pc'nin ilk fps testi ciktiktan sonra bu yorumunuzu tekrar gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

o işlemciden hayır gelmez dediğim gibi en iyi ekran kartlarını koyun yeni nesil grafiklerle başa çıkamaz artık PS4 ile Xbox one çıkıyor sistemleri çok yüksek bu konsollar ile muhteşem grafikler sağlanacak ekran kartına adım yok gx70de ama işlemci işi batırıyor 2 sene sonra o pcden bitşey beklemeyin oyunlarınızda büyük zorlanma yaşar hem pc hızı okuma vs. bu pcyle yapmayı unutun FPS dediğiniz tamam ilk yıl 30-60 FPS arası rahat çıkar ama ilerleyen yıllarda 20 FPS in üstüne çıkamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

o işlemciden hayır gelmez dediğim gibi en iyi ekran kartlarını koyun yeni nesil grafiklerle başa çıkamaz artık PS4 ile Xbox one çıkıyor sistemleri çok yüksek bu konsollar ile muhteşem grafikler sağlanacak ekran kartına adım yok gx70de ama işlemci işi batırıyor 2 sene sonra o pcden bitşey beklemeyin oyunlarınızda büyük zorlanma yaşar hem pc hızı okuma vs. bu pcyle yapmayı unutun FPS dediğiniz tamam ilk yıl 30-60 FPS arası rahat çıkar ama ilerleyen yıllarda 20 FPS in üstüne çıkamaz

soylediklerinizin ge60 2OE icin de gecerli olmasi gerekmez mi? neticede gtx765m de iki uc senelik bir ekran karti. ve bu ekran kartinin yeni nesil grafikleri kaldirmasini saglayabilecek olan seyin i7-4700mq olmasi beklenemez heralde. ben de bir tane alacagm fakat (ge60 2oe veya gx70) hala A10-5750m' nin uzun vadede (3-4 sene) yeterli gelemeyecegine tam anlamiyla inanmis degilim, bu nedenle ikilemdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi measlody -- 16 Temmuz 2013; 4:20:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

soylediklerinizin ge60 2OE icin de gecerli olmasi gerekmez mi? neticede gtx765m de iki uc senelik bir ekran karti. ve bu ekran kartinin yeni nesil grafikleri kaldirmasini saglayabilecek olan seyin i7-4700mq olmasi beklenemez heralde. ben de bir tane alacagm fakat (ge60 2oe veya gx70) hala A10-5750m' nin uzun vadede (3-4 sene) yeterli gelemeyecegine tam anlamiyla inanmis degilim, bu nedenle ikilemdeyim.

abicim ne yaptın yaa ekran kartlarının ne kadar iyi olduğunu fiyatlarınadanda biliyoruz yeni nesil gtx 7 serisi 1000 tl üstünde yani bu en az 5 yıllık bi ömür veriyor onlara,fiyatı geçtim özelliklerine bak hepsi 2 gb üstü bitlerinede bak arayüz hızlarına vs. bak en az 5sene (high ayarlarda) i7 ye gelince i7 günümüzdeki en hızlı işlemci şuan yani amdnin hiç bi işlemcisiyle karşılaştıramzsın fark atar i7 den pek bir şey bekleme diyorsunda oyunları en iyi seviyede kaldıran işlemcidir en hızlı işlemciye böyle sözler demen garip bence yani 2oe yi gx70 le karşışatırırsan farkı yiyor bence alacaksan en doğrusu ge serisi veya y5 serisi al sizi bu laptoplar uzun yıllar idare edecektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abicim ne yaptın yaa ekran kartlarının ne kadar iyi olduğunu fiyatlarınadanda biliyoruz yeni nesil gtx 7 serisi 1000 tl üstünde yani bu en az 5 yıllık bi ömür veriyor onlara,fiyatı geçtim özelliklerine bak hepsi 2 gb üstü bitlerinede bak arayüz hızlarına vs. bak en az 5sene (high ayarlarda) i7 ye gelince i7 günümüzdeki en hızlı işlemci şuan yani amdnin hiç bi işlemcisiyle karşılaştıramzsın fark atar i7 den pek bir şey bekleme diyorsunda oyunları en iyi seviyede kaldıran işlemcidir en hızlı işlemciye böyle sözler demen garip bence yani 2oe yi gx70 le karşışatırırsan farkı yiyor bence alacaksan en doğrusu ge serisi veya y5 serisi al sizi bu laptoplar uzun yıllar idare edecektir

hocam haklisinizda kendimi alamiyorum HD8970m'den.:) dusuncelerimi aciklayayim beni elestirebilirsiniz hakli olup olmadigimi anlarim. Zannediyorum A10-5750, HD8970m varken uzun yillar goturebilir diye dusunuyorum,ultra high ta oynamam gerekmez oyunlari. ge60 2OE'ye donersek, gtx765m, bir gun oyun grafiklerini kaldiramayacak hale gelme konusunda,HD8970m den cok daha erken davranacak.bu durumda tek basina i7 birsey yapamayacak. ilerleyen yillarda A10-5750m belki yetersiz kalacak fakat, HD8970m bunu hissettirmeyecek. oyunlar icin, ekran karti ust duzeyse i5 seviyedeki bir islemcide yeterlidir diye kanaatim var. A10-5750m de i5 ile esdeger potansiyele sahip.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.