Msi gt 683r model bir oyun laptopum var ama son zamanlarda sürekli kapanmaya başladı oyun oynarken ısınmadan kaynaklandığını düşündüm fanını ve termal macununu değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Nedende fazla yüksek derecelerdede olmuyor bu durum 75-80 i buldumu anında elektrikler kesilmiş gibi kapanıyor bilgisayar sorun başka neyde olabilir? termal macunum thermaltake bua rada.
iyi günler, benzeri sorun bende de var, gt683 kullanıyorum bazı oyunları oynarken bilgisayar kendilliğinden kapanıp yeniden açılıyor. sıcaklık kontrolü yaptığımda oyunda işlemci 80 ekrankartı 90 derecede seyrettiğini gördüm. fakat şuan oyun açık olmamasına rağmen işlemci 75 derecede. ben sıcaklıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. sizin sıcaklıklarınız nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
iyi günler, benzeri sorun bende de var, gt683 kullanıyorum bazı oyunları oynarken bilgisayar kendilliğinden kapanıp yeniden açılıyor. sıcaklık kontrolü yaptığımda oyunda işlemci 80 ekrankartı 90 derecede seyrettiğini gördüm. fakat şuan oyun açık olmamasına rağmen işlemci 75 derecede. ben sıcaklıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. sizin sıcaklıklarınız nasıl?
Benim sıcaklıkta bi sorun yok gibi normalde 50-60 arası oyuna girince 70-90 değişiyor sanırımb enim sorun besleme kaynağındaki bi sıkıntıdan kaynaklanıyo yarın götürücem servise