Şimdi Ara

Msi GT70 SuperR2 Alıyorum * * Nasıldır ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar "Msi GT70 SuperR2 2OD-453TR Dragon Series" isimli cihazı alıyorum bir sorun çıkmazsa pazar günü cihazda i7 4700MQ işlemci gtx780 M mevcut bunun yanında 16 Gb bellek ve 1 Tb HDD (7200 rpm) + 256 Gb SSD mevcut sizce nasıldır bu canavar ? benchmark testlerini inceledim açıkçası gtx870 li tulpar t7 ile arasında gidip geldim ancak gtx780 gerek 256 bit olması gerek daha yüksek belleğiyle 870 den üstün ve daha çok fps vermekte,bu cihazı yorumlarmısınız ? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnozcn

Merhaba arkadaşlar "Msi GT70 SuperR2 2OD-453TR Dragon Series" isimli cihazı alıyorum bir sorun çıkmazsa pazar günü cihazda i7 4700MQ işlemci gtx780 M mevcut bunun yanında 16 Gb bellek ve 1 Tb HDD (7200 rpm) + 256 Gb SSD mevcut sizce nasıldır bu canavar ? benchmark testlerini inceledim açıkçası gtx870 li tulpar t7 ile arasında gidip geldim ancak gtx780 gerek 256 bit olması gerek daha yüksek belleğiyle 870 den üstün ve daha çok fps vermekte,bu cihazı yorumlarmısınız ? teşekkürler

Gt70 de ısınma problemi yaşayanlar vardı alacaksanız gt72 almaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtx 900M çıkmak üzere. Bekleyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Gtx 900M çıkmak üzere. Bekleyin derim.

hocam 2. el alacağım benim bütçeme gelmez onlar 0 olarak en fazla gtx870m alabiliyorum max bundaki gtx780 onu solluyor
    bu daha hayırlı ondan
  • ogzhnozcn O kullanıcısına yanıt
    Aynisinin gt 60 olanina sahibim, sorularini alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

Aynisinin gt 60 olanina sahibim, sorularini alabilirim

hocam pm attım ekle facebok'dan konuşalım
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelecek belli mi
  • Birkaç haftaya çıkacaktır. Daha sonrasında tek tek laptoplar gelecek Türkiye'ye. Asus olsun Msi olsun Ekim ayı içerisinde ürünlerini piyasaya sunacaktır. Ayrıca Monster ile görüştüm yıl sonuna doğru aralık ayında çıkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 19 Eylül 2014; 23:29:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Birkaç haftaya çıkacaktır. Daha sonrasında tek tek laptoplar gelecek Türkiye'ye. Asus olsun Msi olsun Ekim ayı içerisinde ürünlerini piyasaya sunacaktır. Ayrıca Monster ile görüştüm yıl sonuna doğru aralık ayında çıkacakmış.

Aralık mı 950M ve 960M daha lanse bile edilmedi galiba. Gelecek modeller 980M ve 970M li olur herhalde.

Nvidia mobil gpuları hep daha önce piyasaya sürerdi. Nolurdu şöyle 15-20 gün sonra gelse

• Evet dediğiniz gibi monsterda aralık gibi 970M ve 980M gelir. Diğerleri daha belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin bilgisayara sahibim ve çok memnunum. Far Cry 3 gibi zorlayan bir oyunu bile keyifle bitirdim. 780m oldukça iyi performans veriyor. Bu kasanın ısınma ile ilgili sorunu olması epey zor. Ağustos ayında Kuşadası gibi bir kentte klimasız ortamda bile çok verimli çalıştı. (gene de bilgisayarına daha serin bir ortam sunmaya çalış, o kadar para veriyoruz, uzun kullanalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxgifteD

Bahsettiğin bilgisayara sahibim ve çok memnunum. Far Cry 3 gibi zorlayan bir oyunu bile keyifle bitirdim. 780m oldukça iyi performans veriyor. Bu kasanın ısınma ile ilgili sorunu olması epey zor. Ağustos ayında Kuşadası gibi bir kentte klimasız ortamda bile çok verimli çalıştı. (gene de bilgisayarına daha serin bir ortam sunmaya çalış, o kadar para veriyoruz, uzun kullanalım)

sonuna kadar haklısınız,yaklaşık 1 hafta önce aldım cihazı yok ısınma problemi falan demişler de buz gibi çalışıyor makine,zaten kalın uzay gemisi gibi adeta,çok performanslı buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.