Şimdi Ara

MSI GT70 Yükleme ekranında kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 sene önce Haziran 2014 gibi hepsiburada üzerinden MSİ GT70 satın almıştım 2 sene garantisinin geçmisinin üzerinden yaklaşık bir ay geçti ki birgün bilgisayarın power düğmesine bastığımda MSİ yükleme logosu geldiğinde altında dönen simge gelmedi ve yaklaşık 20 sn. sonra bilgisayar kendini kapattı.Daha sonra teknik servisi aradım makineyi bize göndermeniz gerekmekte dendi ancak zaten garantisi geçtiği için ben göndermek istemedim.Bios ekranını açtım ayarları sıfırladım yine olmadı daha sonra denememde bilgisayar açıldı.Bu durum bir kaç kez yaşadım.Windowsla alakalı bir sıkıntı olabilir mi diye Windowsu sıfırladım.Ram ve Harddisk programlarıyla sorun var mı denetledim herhangi bir sorun çıkmadı. Acaba bu durumu yaşayan bir arkadaş var mı? Sıkıntısı ne olabilir.Bu sorunu bugun tekrar yaşadığım için yazma ihtiyacı duydum ilgilenen herkese teşekkürler.

• Bilgisayarınıza windowsu uefi ile kurmuşsunuz sanırım ancak yaptığınız bir işlem sonucunda boot bozulmuş, yani legacy ile açıyorsunuz bilgisayarı biostan modu uefi ye getirin çalıştırmayı deneyin sorununuz çözülmez ise, efi destekleyen bir linux yazılımının live sürümünü flash diskinize burnleyin takın usb yi açın terminalden googledan biraz araştırarak bulabilirsiniz boot menu oluşturun fedora live kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.