Şimdi Ara

MSİ GT72 6QD Skylake Core i7-6820HK İncelemem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 seneden beri ASUS ROG serilerini kullanıyordum, hatta yeni modeli de gördüğüm zaman çok hoşuma gitti. Elimdeki ASUS G751 modelli ürünü sattıktan sonra ürün araştırmaya başladım. Dell Alienware modellerine çok baktım 2 model arasında kararda kılmışken gözüm gene Asus G752 modeline kayıyordum. Sene 2003 te O/C işerinde bana baya yararı dokunan marka MSİ markasına bir bakayım dedim. Bizim forumlarda araştırdım bir kaç sıkıntı yaşayanları okudum ama herhalde o kasa değişik olan modellerinde idi şuan kullanılan kasalarda problem okumadım diyebilirim. Ufak bir araştırma sonucu MSİ İşlemci olarak hemde görsellik olsun kanım ısındı açıkçası değik bir model kullanmak istediğimden dolayı Asus ve Alienware eleyip MSİ aldım.
    Asus modelimden daha yeniş bir yüzeye sahip geldi bana. Metal bir yüzeye sahip olması güzel ama parmak izi kalıyor. Ben Laptop klavyesi kullanamayanlardanım Soğutma olarak daha tam deneğemedim ama aşaığıda bir video koydum ses için Asus ürünümde hiç bu kadar fazla ses yoktu. Bu üründe fan 3600RPM kadar çıkıyor ki buda gürültülü bir ordam oluşturuyor. Kulaklık şart gibi bence. Ama normal mod ve bir şey yapmazsanız çok sessiz. Hopörlörleri asusdan çok çok iyi çok net veriyor sesleri ve baya fazla çıkıyor son ses dinleğemezsınız müzk felan bence. Fazla anlamıyorum incelemeden duruma göre cevaplamaya çalışırım sorularınız

BUDA FAN SESİ MERAKEDENLERE

ÇOK NET İNCELEM İSTERSENİZ AYNI KASA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 5 Ocak 2016; 23:13:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.