Şimdi Ara

MSI GT72/73/83VR ve GS-GE-62/65/73VR modelli GTX 10 serisi ekran kartlı laptoplar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
10
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, inşallah eski vbiosu bulurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GT73VR 6RE modelinde Windows 10 Redstone 2 (1703) güncellemesi yaptıktan sonra cihaz biraz sapıtıyor. Oyunlarda kilitleniyor. Restart yapıyor. Olay Günlüğü kisminda Sürekli Kernel-Power hatası veriyor. Ancak bir önceki sürümde(1607) ise hiçbir sorun yok. Bu sebeple Redstone 2ye guncellememenizi öneriyorum.

• Yaz gelmesiyle birlikte Gpu sıcaklığı 80 dereceye çıktı. Max GPU sıcaklığı ne olmalı?

• SLOWDIVE kullanıcısına yanıt
    hangi model? Normalde 70 derece civarı olması gerekiyor ama fan ayarlarına göre farklı değerler görülebilir.
  • ılgaz94 I kullanıcısına yanıt
    ge62vr 6rf hocam. Overwatch da 75-77 lerde idi genelde son 2 haftadır 80 dereceye çıkmaya başladı. Havaların ısınması diye tahmin ediyorum. GPU sıcaklığı max kaça kadar dayanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 20 Haziran 2017; 0:23:3 >
    85 dereceden yukarısına çıkıyorsa sıkıntılı olur. MSI afterburner ile hız düşürmeyi ve Dragon Center'dan comfort modunu seçmeyi deneyebilirsin.
  • Msi mıydı sager miydi g-snyc miydi o muydu şu muydu derken acer predatör 17 1060 ile arabıza katıldım başka kimsede var mı ? Yarın ulaşıyor elime inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Msi mıydı sager miydi g-snyc miydi o muydu şu muydu derken acer predatör 17 1060 ile arabıza katıldım başka kimsede var mı ? Yarın ulaşıyor elime inş.

Burası MSI bölümü ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Msi mıydı sager miydi g-snyc miydi o muydu şu muydu derken acer predatör 17 1060 ile arabıza katıldım başka kimsede var mı ? Yarın ulaşıyor elime inş.

Burası MSI bölümü ;)

Bu konuyu ilk günden beri takip ederim yazmak istedim sadece sonunda aldım acer de olsa sonuçta 1060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Haziran 2017; 2:30:19 >
  • 1060 lı GT72 kullanan var mı bu konuda ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Burası MSI bölümü ;)

Bu konuyu ilk günden beri takip ederim yazmak istedim sadece sonunda aldım acer de olsa sonuçta 1060

Yurtdışından mı aldınız ? 15 li olanı bende radarıma aldım gönlüm msi dan yana ama olsun mantıklı olanı tercih edicem gibi

6000 liraya 15 lik olanını sıfır satıyorlar tek merak ettiğim ACER servisini kim yapıyor?

• Nerede satiyorlar link verebilir misiniz?

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Ben yurt dışında yaşıyorum ama ilk mesajda bir sevinç bir heyecan vardı ama hikaye öyle bitmedi 6. Nesil olanından aldım ışık süzmesi vardı kocaman geri gönderdim 7. Nesil aldım aynı hata yine geri gönderdim şimdi 3. Predator geliyor bu çarşamba bu da aynı çıkarsa masaüstü alıyorım yetti arttık. 1 buçuk aydır bi laptop alamadım

15 li olanın konusu var acer kısmında ordan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 18 Temmuz 2017; 1:44:44 >
  • quote:

Ben yurt dışında yaşıyorum ama ilk mesajda bir sevinç bir heyecan vardı ama hikaye öyle bitmedi 6. Nesil olanından aldım ışık süzmesi vardı kocaman geri gönderdim 7. Nesil aldım aynı hata yine geri gönderdim şimdi 3. Predator geliyor bu çarşamba bu da aynı çıkarsa masaüstü alıyorım yetti arttık. 1 buçuk aydır bi laptop alamadım

15 li olanın konusu var acer kısmında ordan bakabilirsin

IPS ekranlarda ışık süzmesi olur. TN panellerde o sıkıntı olmaz.
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    3 tane değiştirdilk fayda yok metro last oynuyorum rahatsız ediyor. Outlast oynuyorım rahatsız editor napıxam bilemedim tn panel nasıl oluyor

• quote:

3 tane değiştirdilk fayda yok metro last oynuyorum rahatsız ediyor. Outlast oynuyorım rahatsız editor napıxam bilemedim tn panel nasıl oluyor

IPS paneller görüntü kalitesi açısından iyidir ancak bu tür sıkıntılar oluyor. TN panellerin görüş açısı IPS gibi pek olamasa da oyunlarda hızlı kareler için sorunsuzdur. Işık sızması hiç yoktur diyebilirim. Şuan TN panellerin 1ms gibi süreleri var oyunlarda akıcı oluyor.

• GE62VR modelini kullanıyorum,touchpadin sol tarafı diğer bölgelere göre fazla ısınıyor,oyun oynarken rahatsız ediyor,ilk günden itibaren böyle aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

Not:Konuyu takip etmedim cevap verilmişse kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 26 Temmuz 2017; 12:40:40 >
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt
    Aynı modeli ben de kullanıyorum bende de ısınıyor. O bölgede hdd var sanırım o çok ısınıyor.

Cevap için teşekkürler,
    Bu sıcak günlerde sıkıntı oluyor.HDD şuan mecbur kullanmak zorundayım, ilerleyen zamanda sökerim gibi geliyor.
  • HDD olduğundan ısınıyor. SSD takarsin sicaklik gider

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.