Şimdi Ara

MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldıgım urun : MSI GT72 Dominator-019 17.3

Amazondan Xotipc magazından aldım.

Ürün :http://www.microcenter.com/product/454617/GT72_Dominator-019_173_Gaming_Laptop_Computer_-_Aluminum_Black

Özellikler :

MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli?

Şimdi benim farkettiğim bariz farklar şöyle 2. olan 6 nesil 6820HK (2.7GHz) işlemci kulanırken 1. olan 5.nesil 5700HQ işlemci kullanıyor. 2. olan 2 model üst bir işlemciye sahip. Bunun yanında 2. olanın Killer Game Network'ü daha üst seviye.

Buna karşın 1. olan da ise NVIDIA® G-SYNC™ Technology var. Her ne kadar 2. olanda da tanıtımında bu teknolojının logosu olsa'da ozellıklerde yazmıyor.

Sizce hangisi? Avantaj ve dezvantajlarımı söyler misiniz? Kullanan kişiler ayrıca söylerlerse çok seviniirm.
     MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli?
     MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli? MSI GT72 DOMINATOR Hangi Modeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansroad -- 19 Mayıs 2016; 16:11:53 >

• Sevgili donanım haber gt72 dominator grubu üyeleri sizi de fikrinizi almak için konuya çağırıyorum :D

@sroad
    @PanikAtak
    @Caykara_61
    @Gladyo.44
    @IbraKadabrA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansroad -- 7 Şubat 2016; 16:53:02 >
  • Tabiki 2. makina digeri DDR 3 bellekli bir model. 2 . makinada ust seviye bir işlemci ve ddr4 bellek kullanılmış yeni teknoloji. Gsyn benim icin makinaya bir artısı yok olsada olur olmasada eskiden 3d ekranlı laptoplar satılıyordu onlar gibi bana gore bir ise yaramadı 3d Soyle bir durumda var 5700 bir işlemcili bir makina ve DDR 3 bellekli cihazı biraz süsleyip Gsyn li diye satmaya çalışıyorlar. bence 2 makina ve bir tane ssd tak. suan 2 makinayı ssd olarak kullanıyorum. he paran var ise 980 ekran kartlı modellerine bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende aslında 2. yi düşünüyordum. ssdyide 500 gb filan takacagım yanlış bilmiyorsam 4 boş slotu var. bütçem 1500 dolardı hocam 980li modeller 1800 den başlıyorlar. Hem yanlış bilmiyorsam bu laptopun ekran kartı vs hepsi değiştirilebiliyormuş. bana 4-5 sene gider herhalde sonra değiştirirm. Ayrıca 2. ürünün tanıtımında şu resım var : tıklayınız

Sanırım bu laptopda da gsyn mevcut? Bunun dışında memnun musunuz? Bir sorun yaşadınız mı? Isınma vs kaliteli oyunlarda nasıl fps alıyorsunuz? Ses ve görüntü kalitesi nasıl?

Ayrıca oyun yayını yapma progrmaı olan xsplit kaç aylık üyeliği geldi? direk laptobu açar açmaz başlamıyor demi üyelik? birde ucretsız olark hangi oyun geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansroad -- 7 Şubat 2016; 17:26:50 >

• Ansroad A kullanıcısına yanıt
    4-5 sene teknoloji için çok uzun bir zaman. bunu diğer konuda da tartıştık. demek istediğim 4-5 sene sonra değiştiririm gibi düşüncelerle laptop almayın. ekran kartlarının desteklediği soket teknolojisi değişebilir vb. ayrıca bu işlem çok maliyetli. tek gpu fiyatları bile bir orta seviye laptop fiyatına eşdeğer.

bana göre alttaki laptop daha iyi. yeni işlemci olanı almak mantıklı sonuçta ekran kartları aynı. bir de bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama 5 serisi işlemciler 4'ten daha fazla ısınıyorlarmış. 6. nesil hk işlemciler ise sanırım desktop tarzı epey performanslı.

xsplit kullanmıyorum ama üyelik 6 aylık olsa gerek. bu arada bildiğim kadarıyla laptopu açar açmaz değil bir pencere var oradan üyelik açar açmaz başlıyor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 7 Şubat 2016; 17:52:22 >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    ısınma durumu nasıl? gta 5 ,Crysis 3 , Assassin's Creed: Unity , far Cry 4 gibi oyunları denediniz mi? performans tatmin edici mi? Ücretsiz olarak gelen oyun steam üzerinden mi?

Siz nereden ne kadara satın aldınız? Bu akşam satın almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ansroad

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende aslında 2. yi düşünüyordum. ssdyide 500 gb filan takacagım yanlış bilmiyorsam 4 boş slotu var. bütçem 1500 dolardı hocam 980li modeller 1800 den başlıyorlar. Hem yanlış bilmiyorsam bu laptopun ekran kartı vs hepsi değiştirilebiliyormuş. bana 4-5 sene gider herhalde sonra değiştirirm. Ayrıca 2. ürünün tanıtımında şu resım var : tıklayınız

Sanırım bu laptopda da gsyn mevcut? Bunun dışında memnun musunuz? Bir sorun yaşadınız mı? Isınma vs kaliteli oyunlarda nasıl fps alıyorsunuz? Ses ve görüntü kalitesi nasıl?

Ayrıca oyun yayını yapma progrmaı olan xsplit kaç aylık üyeliği geldi? direk laptobu açar açmaz başlamıyor demi üyelik? birde ucretsız olark hangi oyun geldi?

Evet 4 slot varssd istediğiniz gibi takabilirsiniz PCIX olan ssd leri bile destekliyor hizları suan kullandıgımız ssd3 kat daha hızlı...Ekran kartı değiştirme olanağı çok pahalı ve bir kaç işlem gerektiriyor ki galiba yanı zor bir işlem sanırsam al ekran kartını tak değil araştırmalarımda okuduğum kadarı ile. ki al tak olsa bile şuan 980 kartlar 650 700 dolar civarlarında ki 4 veya 5 sene sonra bulunur mu bulunsa bile bir performans ne olur bilemeyiz. Gsyn yok benim makinam da olan makinalarda amblem vs koyuyorlar.
    Ben 2 senede 3 tane Asus Rog kullandım ve çok memnundum makinalardan. Bu sene Rog alıcaktım ama çok pahalıya çıktı makina bende MSİ araştırması yaptım. Araştırmalarımın sonunda kasa ve soğutma çok iyi derecelerde memnun etmiş kullanıcıları.GT kasalar eski serilerde de kullanılan bir kasa yeni sayılmaz ama içi yeni ve sonra alacağım yerde araştırma yaptım. Sonuç olarak Asus dan artısı yanında ÇANTA GÜNCEL BİR OYUN(SATTIM MESELA 80TL ) GÜZEL BİR KULAKLIK VE GÜZEL BİR ANAHTARLIK çıktı paketin içinden. Bu hediyeler beni asus dan almaktan caydırdı. 3 tane rog kullandım bir defa çanta ve mouse hediye geldi yanında mouse de 2 ay sonra bozuldu. Birde MSİ parça bolluğu var bir şey olsa çıkma bulabiliyorsun asus öyle bir şey yok malesef zor bulunuyor parçaları.Ses olarak beni etkiledi rog göre çok güzel. hem makina Gözede hitap ediyor aydınlatmalı RGB klavye güzel olmuş. Hoş makinanın daha klavyesine dokunmadım harici klavye kullanıyorum Diğer program kaç aylık bilmiyorum kullanmadım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 7 Şubat 2016; 18:11:13 >

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadara satın aldınız nereden? Ben yurtdışından alacağım. Bunun dışında oyunlarda aldığınız fps nasıl? Benim ürünlerde çanta vs yazmıyor belki vermezler bilmiyorum :D
  • Ben ilk linkteki ürünü kullanıyorum ama 2. olanı tavsiye ederim.6nesil işlemci ddr4 2133 mhz ram i ve IPS ekrani ile 2. ürün alman daha mantıklı nasıl olsa yeni teknoloji.
  • Caykara_61 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.oyunlarda aldığınız fps yi söyler misiniz? Şu killer network çok işe yarayan bir şey mi hep merak etmişimdir. Nereden ne kadara aldınız?

• Ansroad A kullanıcısına yanıt
    Ben Amerikadan Bestbuy sitesinden 1500 dolara aldım.Fps konusunda pek takip etmedim ama gta 5 nerdeyse grafik ayarları en yüksek seviyede bitirmiştim akıcıydı.Sadece 1 oyunda takılma hissettim oda hitmanin son oyunu idi.Onda bazı secenekleri kısmıstım.Ama hitmanı oynayınca grafikleri gorunce anlıcaksın demek istediğimi cok sağlam yapmıslar.Killer network dersen ben dota 2 oyuncusuyum ve eski pcde cogu kez lagdan sikayet ederdim.internetim iyi olmasına ragmen.Ama suanda msi ile cogu oyun lagsız ping seviyesi düşük oluyo.
  • Caykara_61 C kullanıcısına yanıt
    Bende amazondan filan alıcam sanırım bir cok amerikan sitesine baktım ama en ucuzu linke koydufum site.bestbuyda yoktu bile sanırım bu laptop. Pc hızlı mı? Yazma ve okuma? Ssd taktıracagım ek olarak. Kesın alcam bu laptopu ya

• quote:

Bende amazondan filan alıcam sanırım bir cok amerikan sitesine baktım ama en ucuzu linke koydufum site.bestbuyda yoktu bile sanırım bu laptop. Pc hızlı mı? Yazma ve okuma? Ssd taktıracagım ek olarak. Kesın alcam bu laptopu ya

l,nki verdiğiniz siteden aynı laptopu aşmayı düşünüyorum.. nasıl memnunmusunuz??

oyun performansı nasıl lag ping fps düşmesi gibi seyler oluyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

l,nki verdiğiniz siteden aynı laptopu aşmayı düşünüyorum.. nasıl memnunmusunuz??

Her sey sup hocam pıng cok dusuk su kıller shıed sayesınde. Fanı sonda acınca bomba ses yapıyor ama normal modda ses yok. Ben gt72 dominator 19 aldım xotopicden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ansroad -- 11 Mayıs 2016; 13:56:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Her sey sup hocam pıng cok dusuk su kıller shıed sayesınde. Fanı sonda acınca bomba ses yapıyor ama normal modda ses yok. Ben gt72 dominator 19 aldım xotopicden

bende aynı modelden gt 72 dominator-19 micro cenetrdan aldım.. 1399 dolara aldım..

Ping kaçlarda dolaşıyor mesela oyunlarda?? rakamsal olarak verebileceğiniz fps değeri var mıı?? lol csgo wot hepsini oynuyorum..

Oyun modunu acınca mı ikinci fan devreye giriyor?? oyun modunda ile olsa ikinci fanı kapatabiliyormuyuz??

Gerçi oyuna kaptırınca fan sesisni duymam cok aslında..

cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

• deathrider13 kullanıcısına yanıt
    hocam aldıysanız denesinize sizde :D normal kulanım moduna alırsan sessız oluyor. yanı degısıyor cs de 300 altına ınmıyor. gta da fılan son ayalar 100 fps gıbı bır sey.
  • quote:

hocam aldıysanız denesinize sizde :D normal kulanım moduna alırsan sessız oluyor. yanı degısıyor cs de 300 altına ınmıyor. gta da fılan son ayalar 100 fps gıbı bır sey.

aynen csde 250 350 arasında gidip geliyor..

Gta oynamıyorum.. büyük ekran süper birseymiş

Makina dan cok memnunum.. pili çııyormu acaba.. siz çıkartarak mu kullanıyorsuz.. pilini yıpranması istemem
  • deathrider13 kullanıcısına yanıt
    türkiye gelişine kadar süren vergi, kargo ücretleri dahil mi 1399 liraya mı aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bel fitigi

türkiye gelişine kadar süren vergi, kargo ücretleri dahil mi 1399 liraya mı aldınız ?

dolar hocam .. böyle bir bilgisayarın tl olacağını düşünebilmene şaşırdım.. ayrı biri getirdiği için kargo ve gümrük vergisi yok.. sadece %8 tax var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bel fitigi

dolar hocam .. böyle bir bilgisayarın tl olacağını düşünebilmene şaşırdım.. ayrı biri getirdiği için kargo ve gümrük vergisi yok.. sadece %8 tax var

ben dolar olaraktan düşünürken tl diye yazmışım. ben de böyle bir notebookun fiyatını tl cinsinden yazabilmeme şaşırdım. çünkü bana göre 1399 dolar da ucuz. sizin avantajınız ayrı biri getirdiği için gümrük ve kargodan muaf olmuşsunuz. ama bu fiyata gümrük+kargo ücreti eklesek türkiye fiyatlarına eş değer oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.