Şimdi Ara

MSI GT72 Dominator(Pro) GTX-9xxM Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
5
Favori
11.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Garmin Fenix 3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Ben format atıyorum yedekleme iyi mi ? Nasıl yaptın anlat :D Bence fps düşüşü fan olmaz ne kadar tozlanabilir bir cihaz? Bir aç bak içine ama tozdan olmaz bak güncel driver veya alt tarafta bir başka program çalışıyordu ona bak

Formatı nasıl atıyorsun işte. Bende format atmalık kurtarma diski oluşturdum Burn Recovery ile.

Cihazı açtım resmen tertemizdi. Şimdi antivirüs ile taradım, sıkıntı yok. Arka planda çalışan uygulama da yok. Tekrar deneyeceğim, sanırım windows güncellemeleri sıkıntılı..
  • Boşver ver gitsin
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Ben usb bir tane yukledim windows onu kuruyorum kendi üstünde geleni kullanmıyorum
    Saat babamin. Babamı ikna ettim. Sıra arabayı ikna etmede. Para konusunda anlaşmaya çalışıyoruz.

• O zaman al dediğim gibi saat bir işe yaramaz. yani o kadar pahalı saat işe yaramaz
    Akraba ile anlaşabilirsem takas yapıcam ve bende araniza katilicam.

• İşallah alırsın güzel makina bir alt model bile olsa fazla farketmez.
    İnşallah alırım. 8 aydır bilgisayarım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

quote:

Ben format atıyorum yedekleme iyi mi ? Nasıl yaptın anlat :D Bence fps düşüşü fan olmaz ne kadar tozlanabilir bir cihaz? Bir aç bak içine ama tozdan olmaz bak güncel driver veya alt tarafta bir başka program çalışıyordu ona bak

Formatı nasıl atıyorsun işte. Bende format atmalık kurtarma diski oluşturdum Burn Recovery ile.

Cihazı açtım resmen tertemizdi. Şimdi antivirüs ile taradım, sıkıntı yok. Arka planda çalışan uygulama da yok. Tekrar deneyeceğim, sanırım windows güncellemeleri sıkıntılı..

bu yedeklemeden kasıtınız zırt pırt windows kurmak istemiyorsanız. size yapılacak en güvenli en etkili yöntem şu.

windows sıfır kurdunuz. yada elinizde çalışan sistemi yedeklemek için . ikinci bir diskiniz var ise windows 8 ve 10 işletim sisteminin içinde imaj alma (yedek alma ) yöntemi var . çok etkili.

https://www.youtube.com/watch?v=28dgazoNYCA bu video gibi bir anlatımı izleyin.

windows bir kere kurdum. 10 kere bu yedekten geri döndüm. dakikalar içinde yedeğe geri dönüyorsunuz. bilgisayar uefi ise o şekilde geri geliyor. ve hızlı

burada bir ip ucu bir şekilde windows 10 sistem kurtarma usb si oluşturun. zulada dursun. acil durumda cdrom yerine usb den bu sistem kurtarma programını çalıştırın. cd çizilir falan en iyi usb .4gb usb yeter.
    ama tüm yedek işlemi ikinci diskinize kayıt olacak. o usb kurtarma programı için sadece

(normal şartlar da usb en kötü durumda windows bozulursa diye. çalışan windows tan geri yükleme programı çalışıyor zaten)

• quote:

Orijinalden alıntı: braveman

quote:

quote:

bu yedeklemeden kasıtınız zırt pırt windows kurmak istemiyorsanız. size yapılacak en güvenli en etkili yöntem şu.

windows sıfır kurdunuz. yada elinizde çalışan sistemi yedeklemek için . ikinci bir diskiniz var ise windows 8 ve 10 işletim sisteminin içinde imaj alma (yedek alma ) yöntemi var . çok etkili.

windows bir kere kurdum. 10 kere bu yedekten geri döndüm. dakikalar içinde yedeğe geri dönüyorsunuz. bilgisayar uefi ise o şekilde geri geliyor. ve hızlı

burada bir ip ucu bir şekilde windows 10 sistem kurtarma usb si oluşturun. zulada dursun. acil durumda cdrom yerine usb den bu sistem kurtarma programını çalıştırın. cd çizilir falan en iyi usb .4gb usb yeter.
    ama tüm yedek işlemi ikinci diskinize kayıt olacak. o usb kurtarma programı için sadece

(normal şartlar da usb en kötü durumda windows bozulursa diye. çalışan windows tan geri yükleme programı çalışıyor zaten)

Bu dediğinizi yapan MSI'ın kendi uygulaması var "Burn Recovery" diye, çok güzel.

Giriyorsun diyor ki, kurtarma diskinizi nasıl almak istersiniz; USB Disk, DVD, ISO.. Seçiyosun USB'yi sürücüleriyle birlikte yedekliyor. 14 gb tutuyor buda..

Sizinkiyle sürücüler falan komple format oluyor değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveman

quote:

quote:

Bu dediğinizi yapan MSI'ın kendi uygulaması var "Burn Recovery" diye, çok güzel.

Giriyorsun diyor ki, kurtarma diskinizi nasıl almak istersiniz; USB Disk, DVD, ISO.. Seçiyosun USB'yi sürücüleriyle birlikte yedekliyor. 14 gb tutuyor buda..

Sizinkiyle sürücüler falan komple format oluyor değil mi?

bu uygulama bana msi içinde gelen mekanik diske oluşturulmuş gizli bölüm var. onun içine daha önce msi yedek almış. o yedekleri sanki alıp size iso olarak bir yere kaydeyim mi diye soruyor

bu program ile imajı geri yüklemek zor. ben iso yap demiştim.  MSI GT72 Dominator(Pro) GTX-9xxM Kullanıcıları Kulübü görüldüğü gibi bir dosya 7 gb.

bunu hangi dvd ye kayıt edeceksin. neden dosya boyutu bir dosyanın bu kadar abartı. ben bu programdan soğudum.

windows 10 imajı çok daha güvenilir geldi bana.

• braveman B kullanıcısına yanıt
    Bunlarla yedek alırsak sıkıntı yok, tamam.

Benim merak ettiğim, diyelimki hiç yedeğimiz falan yok. Format atmamız gerekti ne yapacağız ozaman.. Direk bir yerlerden Windows bulup kurmamız mı gerek..
  • quote:

Bunlarla yedek alırsak sıkıntı yok, tamam.

Benim merak ettiğim, diyelimki hiç yedeğimiz falan yok. Format atmamız gerekti ne yapacağız ozaman.. Direk bir yerlerden Windows bulup kurmamız mı gerek..

yıllardır windows ile boğuşmuş. ve windowsun anlamsız çöküşlerine karşı ders almamış bir nesil olarak evet. hiç yedek yoksa msi kurtarma yazılımı bir nebze. ama dediğim gibi o bile saçma bir yedek alıyor.

resim attım ya. arada bir dosya 7 gb. her kötü olasılığı düşünüp o an dvd ye çekmediysek .sonradan o 7 gb lık dosyayı hangi dvd ye çekecez. o programda bir hata var. ben ilk başta bir denedim. sonra ne yapıyorsa o 7 gb lık iso yapıyor.

o andan sonra bıraktım gitti msi kurtarma programını.

her fani windows kullanıcısı bir gün windows çökmesini tatacaktır.

o zaman gelip " Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç " şarkısını söylemektense windows 10 içinde bir imaj yedekleyin. elinizde bulunsun. hem dakikalar içinde imajdan geri dönün.

hatta ben abartı olarak . 512 gb m.2 ssd aldım. içinde gelen 128 gb m.2 ssd birini bıraktım. c diskim 512 gb m.2ssd yedeğini imajını windows 10 ile alıp e diskim 128 gb m.2ssd içine attım. atmam ve imajdan geri dönmem saniyeler alıyor.

• MSI GT72S 6QD var. İlerde ekran kartını 1xxx serisi (Pascal) ile değiştirmek istersem nasıl gelişiyor süreç bilen varmı? Direk yurtdışından mı getiriyoruz ekran kartını yoksa msi servisleri yardımcı oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi sağol bu güzel bezden kurtuldum MSI GT72 Dominator(Pro) GTX-9xxM Kullanıcıları Kulübü
  • ekran kartı değiştirmek çok masraflı birde 1070 vs o kartlara geçmek bizim laptoplar için nasıl olacak daha bilgi yok
    Zaten 3 4 sene sonra yapacağım en erken hocam ki illa yapan olacaktır desteği de var diye biliyorum. Neyse zaten sanirim burası doğru yer değil bu sorunun cevabı için. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde şu var mesela benim laptopumda 970 var onu çıkartıp 980 takmak istesem 970 satmam gerek böyle bir piyasa yok.Çünkü şuan 980 lerin fiyatları 700 800 dolar arası 970 kartlarında 500 600 dolar arası ben boşa çıkan kartı ne yapıcam çöpemi atıcam? Birde zaten 700 800 dolar bir karta vereceğime laptop yenilerim daha iyi gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.