Şimdi Ara

MSİ GT72 VS GE72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 tane msi modeli arasında kalmıştım o iki msi modelinide eledim. 2 tane daha üst seviye model arasında kaldım

Modellerin özelliklerini yazıyorum.

MSI GT72 6QD-087XFR :http://www.gamecrate.com/wp-content/uploads/2014/10/msi_gt72_dominator_pro_0.jpg ( resim )

Ekran : 17,3"
    İşlemci : Processeur Intel® Core™ i7-6700HQ (2,6 GHz)
    Kapasite mémoire : 8 Go ( max 64 )
    Ekran kartı : NVIDIA® GeForce™ GTX 970M
    HDD : 1128 Go
    SSD : 128gb
    M2 : boş ( kullanılabilir )
    İşletim sistemi : YOK

MSI GE72 6QF-011XFR :http://ic.tweakimg.net/ext/i/2000592445.jpeg ( resim )

Ekran : 17,3"
    İşlemci : Processeur Intel® Core™ i7-6700HQ (2,6 GHz)
    Kapasite mémoire : 8 Go ( max 32 )
    Ekran kartı : NVIDIA® GeForce™ GTX 970M
    HDD : 1128 Go
    SSD : YOK
    İşletim sistemi : YOK

Evet arkadaşlar gördüğünüz üzere iki modelde nerdeyse aynı özellikleri taşıyor. Sadece gt olan modelde bi tane ssd var ve 3 tane boş yer var

Gt olan biraz büyük ekran kartı değiştirilebiliyor ağır ve içi daha geniş olduğu için büyük ihtimal daha iyi bir soğutma mecvuttur ve 3 tane boş ssd takma yeri var

Ge olan daha şık daha hafif başkada bir artısı yok

Evet arkadaşlar sizce hangisini seçmeliyim ?

İkisinin de resmini modelin isminin yanına koydum link olarak.

Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecnunReyiz -- 2 Şubat 2016; 17:22:39 >

• Gerçekten bunun cevabını bende merak ediyorum aynı şekilde bende bunların arasında kaldım :).. umarım birileri yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • kml26 K kullanıcısına yanıt
    Msi ge72 1500 eruos
    Msi gt72 1600 euros

Arada sadece 100 euroluk fark var ama ben çok yolculuk yapan biriyim o nasıl olucak
  • çok yolculuk yapıyorsanız iki model de size göre değil. gs serisine yönelmeniz daha mantıklı. bu iki model arasında ise msi'ın en üst modeli hep gt serisidir. aynı gibi gözüküyor olsa da soğutma ve upgrade avantajı olarak bakarsak gt daha performanslı çalışacaktır.

bu arada cihaz yalın olarak 4 kg civarında. kendi çantasıyla taşırsanız ve adaptörü vs hesaba katarsak yaklaşık 5 kg yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 2 Şubat 2016; 22:18:54 >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Çok yolculuk derken haftada bir ülke değiştirmiyorum :)

2 3 ayda bi türkiyeye geliyorum ve arada sırada arkadaşlarıma gidiyorum bide kız kardeşimin evine gidiyorum haftada 1

Ve bu arada ge modeli 2,9 km ve bence 2,9 km ağır değil

De şöyle söyliyim bilgisayar ile uçak indirmicem zaten bütçeyi çok yüksek tuttum hem i7 hemde gtx970m olan bi model seçtim. Yani eyer çok çok çok büyük bi fark yoksa gt ile ge serisi arasında ben ge yi tercih ederim
  • Gt tercih ederim. Sonuçta çantada taşınacak bu alet otobüste veya trende falan takıp müzik dinlemeyeceksin. Soğutma sistemi çok daha iyi olduğundan ayrıca daha avantajlı olduğundan gt72 seçerim ben
  • Gt tercih ederim. Sonuçta çantada taşınacak bu alet otobüste veya trende falan takıp müzik dinlemeyeceksin. Soğutma sistemi çok daha iyi olduğundan ayrıca daha avantajlı olduğundan gt72 seçerim ben
  • AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Aynen o konuda haklısın. Ağır diyince sanki 100 kilolul pc taşıcakmış gibi deliyor insana aslında sadece 4 kilo. Ve dediğin gibi otobüste kulaklık takıp müzik dinlicek halim yok. Bence de gt72 serisi biraz daha iyi ve daha uzun ömürlü ekran kartı değişebiliyor çünkü. Ve iiçinde 128gb ssd geliyor ve 3 tane boş yer var. Ama işte 100 euro da 100 euro yani. İlk başta 900 euroluk pclere bakıyodum şimdi çıktım 1500 e 1600 e gt almak biraz fazla kaçar. Ondan sonra gt72 1600 ise 256gb olanı alıp 1700 alıyim dicem. 900 den 1700 çıkmış olucak fark etmeden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.