Şimdi Ara

MSI GT72S 6QE-215TR sıfır LAPTOP arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda MODel ve SERİSİNİ belirttiğim MSI LAPTOP'ı, KDV dahil 9000 tl'nin altında fiyat verebilecek bir Bilgisayar Firmasından PEŞİN olarak satın almak istiyorum. (oyun için değil, iş için kullanılacak)

MSI GT72S Dominator Pro G 6QE-215TR

Seçim sonrasında DOLAR'ın daha da düşeceği belliyken firmaların değerlendirmesini dilerim.

Bilgisayarın sıfır, faturalı, original ambalajlı ve MSI tarafından garantili olması gerekiyor.

Hızlı iletişim, ilgi ve ANKARA'da elden teslim imkanı (veya kapıda ÖDEME), tercih önceliklerim olacaktır..

Saygılarımla

• Yanlis yerde ariyorsun ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    Bu ortamda yeniyim.. Yeni kaydoldum.. Keşke DOĞRU yeri bulabilseydim.. Nereye yazmalıydım sizce..? Yol gösterirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebÇatan

Sayın MSI Satıcısı Firmalar,

Aşağıda MODel ve SERİSİNİ belirttiğim MSI LAPTOP'ı, KDV dahil 9000 tl'nin altında fiyat verebilecek bir Bilgisayar Firmasından PEŞİN olarak satın almak istiyorum. (oyun için değil, iş için kullanılacak)

MSI GT72S Dominator Pro G 6QE-215TR

Seçim sonrasında DOLAR'ın daha da düşeceği belliyken firmaların değerlendirmesini dilerim.

Bilgisayarın sıfır, faturalı, original ambalajlı ve MSI tarafından garantili olması gerekiyor.

Hızlı iletişim, ilgi ve ANKARA'da elden teslim imkanı (veya kapıda ÖDEME), tercih önceliklerim olacaktır..

Saygılarımla

iş için workstation notebooklara göz atmanda yarar var. sanırım tam aradıgın pcler bunlardan biri

http://www.msi.com/product/workstation/

veya benim favorim http://www.msi.com/product/workstation/WT72-6QM.html#hero-overview

veya fujitsu siemensle temasa geceblirsin eskiden kendi sitesinde istedigin donanımı(cpu,gpu vs..) secebilecegin custom workstationsların satısını yapıyorlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Ghost -- 13 Aralık 2015; 15:04:49 >

• Çok teşekkürler.. Değerlendirmek üzere not aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebÇatan

Çok teşekkürler.. Değerlendirmek üzere not aldım..

bugun tesadufen gordum DESKTOP İŞLEMCİLİ (Intel® Skylake Core™ i7-6700K 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 4.0GHz > 4.2GHz) notebook hem fiyatı hem kendisi tam sana gore;

+ GTX980M de mevcut bu sistemde

FIYAT 7999TL

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=478851&kat=6453&lang=tr-TR#.Vm7c3VWLSUk

veya sitedeki diger seceneklere göz atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Ghost -- 14 Aralık 2015; 17:18:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus TUF Gaming GT501
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.