Şimdi Ara

MSI GT72S 6QE TOBII 4K ışık sızdırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım MSI GT72S 6QE DOMİNATOR PRO G modeli notebook'um ekranın sağ alt köşesinden ışık sızdırdığı için garantiye yolladım. Msi türkiye'den tarafıma doğal değişim raporu verildi, aradaki fiyat farkını ödeyerek cihazın bir üst modeli olan MSI GT72S 6QE DOMİNATOR PRO TOBİİ 4K modelini aldım bugün elime ulaştı kutusundan açtım kurulumunu yaptım ama malesef bu cihazda ekranın sağ üst köşesinden ışık sızdırıyor sizinde görebilmeniz için fotoğraflarını çektim aşağıdan bakabilirsiniz.

Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar ? Msi türkiye saolsunlar ilgili alakalı gönderin inceleyelim inceleme sonucu tekrar değişim yapabiliriz diyorlar ama yine bilgisayarsız kalacağım ve işlerim epey aksadı. Arkaplan siyah oldugu zaman belli oluyor. İşim gereğiyle sürekli photoshop kullanıyorum photoshop kurdum denedim hiç rahatsız etmiyor belli bile olmuyor diyebilirim sizce böyle kullanmaya devam etmeli miyim ? Yoksa tekrar garantiye göndermeli miyim ?

ilginiz için teşekkürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliveFoto -- 22 Temmuz 2016; 18:22:37 >

• Bence hiç affetme değiştir.Film falan izlersin siyah ekranlı bişeyler kullanırsın uyuz eder.Dünyanın parasını veriyoruz adamların işçiliği böyle.Bence 5 kere gelse 6 kere değiştirmeli.Ayrıca 4k uyumluluk modları daha çok az.Bence 4k olmayan üst model al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

Bence hiç affetme değiştir.Film falan izlersin siyah ekranlı bişeyler kullanırsın uyuz eder.Dünyanın parasını veriyoruz adamların işçiliği böyle.Bence 5 kere gelse 6 kere değiştirmeli.Ayrıca 4k uyumluluk modları daha çok az.Bence 4k olmayan üst model al

İlginiz için çok teşekkür ederim. Yarın göndericem inşallah sol altda kirmizi renklerde var çok can sıkıcı.

Bana tavsiyede bulunabilirmisiniz ? Fotoğrafcı olduğum için doğru renkleri görmek benim için çok önemli. Dediğiniz gibi 4k aldığıma pişman oldum programlar çok küçük açılıyor çözünürlüğü düşürüncede görüntü çamur gibi oluyor.

Doğru renkleri gösteren fotoğraf işleyebiliceğim bir üst modelini tavsiye ederseniz çok memnun olurum. MSI GT72S 6QE TOBII 4K ışık sızdırma sorunu

• AliveFoto kullanıcısına yanıt
    Modeller hakkında çok bilgim yok ama gs serisi kullandığımdan gs serisinin ekran netliği ve renklerinin muntazam olduğunu söyleyebilirim.Eğer laptopu yanınızda taşıyorsanız gs serisi çok hafif ama gt kadar performanslı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.