Şimdi Ara

MSI GT72VR 7RE - Gtx1070 1080p@120Hz Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son senelerde artık oyunların sistem gereksinimlerini iyice arttırmasıyla beraber, u ay içerisine yeni bir oyuncu notebooku almak istiyorum. Önceki bilgisayarımda MSI marka GT70 model Gtx680m barındıran bir notebooktu. Genel olarak MSI'dan memnun kalmama rağmen malumunuz benim eski dinazorun artık emekli olma vakti geldi :)

Döviz kurunu ve yüksek fiyatları düşününce artık serinin en iyisi olan modeli almam pek mümkün görünmüyor. Bütçemin el verdiği kadarıyla bir araştırma yaptım ve kendimce fiyat/performans olarak içerisinde Gtx1070 barındıran MSI GT72VR modelini uygun gördüm. Burada sorun şu:

Bu notebook, özellikle ekran kartı bağlamında Gtx1070, 1080p'de oyunlar için ne kadar yeterlidir? Şu an için 1080p oyunlarda hiç bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla. Notebook'un ekranı da zaten 1080p olduğu için -ekstra monitör bağlamayı düşünmüyorum- Gtx1070 gayet yeterli gibi geldi bana, ama tabii ki hali hazırda kullanan veya bilgi sahibi arkadaşları da duymak isterim.

Bir alete bu kadar para verince en az 3-4 sene tatmin edici seviyede kullanmak istiyor insan. Bu ekran kartıyla bu mümkün müdür? Alırken biraz daha zorlayıp 1080'li bir model almak daha mı mantıklıdır, yoksa 1070 şu an için gayet yeterli midir? -aradaki 7,000 lira fiyat farkı bence performans farkına değmeyecek bir miktar ama sizin de fikrinizi almak istedim- 1080-1070 arasındaki farkı kenara atıp 3-4 sene sonra yeni bilgisayara koymak daha iyi bir seçenek midir? Bu konularda çok kararsızım, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• kardeş 99 dan bu yana pc kullanıyorum.Elimden çok laptop geçti.sony toshiba 2 msi 2 asus.Masaüstüde kullandım.
    Şunu belirteyim Asus al. G752VS Modelini. Çünkü Msi son zamanlarda parça kalitesini maalesef düşürdü. Şöyle ki Durduk yere klavyesi arıza verdi bende. Asus sağlamlık yönünden beni yarı yolda bırakmadı. Ayrıca yükseltme yapmak istersen garanti dışı kalmıyor cihaz. Ama msi hemen garanti dışı kalıyor. Sökme vidasının üstünde ibaresi var. Kesinlikle Asus al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_insan

kardeş 99 dan bu yana pc kullanıyorum.Elimden çok laptop geçti.sony toshiba 2 msi 2 asus.Masaüstüde kullandım.
    Şunu belirteyim Asus al. G752VS Modelini. Çünkü Msi son zamanlarda parça kalitesini maalesef düşürdü. Şöyle ki Durduk yere klavyesi arıza verdi bende. Asus sağlamlık yönünden beni yarı yolda bırakmadı. Ayrıca yükseltme yapmak istersen garanti dışı kalmıyor cihaz. Ama msi hemen garanti dışı kalıyor. Sökme vidasının üstünde ibaresi var. Kesinlikle Asus al derim.

Türkiyede asus'un 120hz panelli laptop'u yok. Oyun için laptop alınacaksa kesinlikle 120hz olmalı. Bu yüzden ben asus almazdım. Sağlamlık konusunda ise bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX1070'le, 1080p çözünürlükte ve yüksek detay kalitesinde tüm oyunları rahatlıkla oynarsın.

Şu videoda GTX1070'in oyun testleri mevcut.

Burada da GTX 1070'le GTX 1080 arasındaki performans farkını görebilirsin:

• Bana Asus demeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.