Şimdi Ara

Msi gt73s geliyor beklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sifir aldigim gt72s sorunlu çıkmıstı msi türkiyeye gönderdim doğal raporumu bekliyorum. Sizce videodaki gt73s'i beklemeli miyim? Fotoğrafcı olduğum için renkleri doğru görebilmem benim için çok önemli ve yeni çıkıcak modelde en çok istediğim %94 NTSC renk gamı desteği var ve 120hz Gt72s 6qe modelinde ntsc %72 75hz di.
    Beklemeyi çok istiyorum ama ne zaman gelir hıç bilemiyorum tahmini olan arkadaşlar yazabilirmi lütfen ?

Doğal rapor bana ulaştıkdan sonra ne kadar zaman içerisinde yeni ürün almam gerekiyor acaba eğer 1-2 ay içerisinde yeni ürün almanız gerekiyor derlerse vay benim halime.

Msi Gt73s video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliveFoto -- 29 Temmuz 2016; 5:50:06 >

• AliveFoto kullanıcısına yanıt
    Dostum ne sorun vardı cihazınızda ayrıca bu rapor cihaz alındıktan nekadar süre sonunda veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voleren

Dostum ne sorun vardı cihazınızda ayrıca bu rapor cihaz alındıktan nekadar süre sonunda veriliyor

Ekranında ışık sızması ve kırmızı renkler vardı aşağıdaki fotoğrafdan görebilirsiniz. 10-15 gün içerisinde rapor size ulaşıyor.

Anladım yani bilmek istediğim böyle bir duruma itiraz etmek için notebook satın aldıktan sonra nekadar süreniz var yada ilerde böyle bi sorun olursa tekrar bu raporu verirlermi

• quote:

Anladım yani bilmek istediğim böyle bir duruma itiraz etmek için notebook satın aldıktan sonra nekadar süreniz var yada ilerde böyle bi sorun olursa tekrar bu raporu verirlermi

6 ay içerisinde değişim hakkınız var, yani notebook'u aldıkdan sonra 6 ay içerisinde mekanik bir sorunu olursa değişim talebinde bulunabiliyorsunuz . 6 ayı geçerse tamir onarım hakkınız var.
  • Kasım gibi çıkar herhalde bu ürün? Ama buraya gelene kadar şubatı geçer ve gene bozuk ürünleri gönderirler buraya. 10 bine yakın çıkar burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Kasım gibi çıkar herhalde bu ürün? Ama buraya gelene kadar şubatı geçer ve gene bozuk ürünleri gönderirler buraya. 10 bine yakın çıkar burada.

İlginize çok teşekkür ederim. Sizce bu ürünü beklemelimiyim ? Bu ürün yerine başka ürün tavsiye edermisiniz ? Maksimum bütcem 13-15.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliveFoto -- 3 Ağustos 2016; 10:42:03 >
  • macbook pro niçin bir seçenek değil?
    Özellikle gerçek renkler bu kadar önemli ise?
    Para iadesi alirsaniz parayi alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 3 Ağustos 2016; 15:59:48 >
    Gt73s gelse bile fiyatı yüksek olacaktır üzerine para ödemeyi kabul edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

macbook pro niçin bir seçenek değil?
    Özellikle gerçek renkler bu kadar önemli ise?

Daha önce hiç kullanmadım alışması süresini aşsam bile mat ekrana sahip bir modelini görmedim.

Oynadığım ve bağımlısı olduğum bir oyun var, hem iş hemde oyun için kullanmak istiyorum. Başka bir öneride bulunabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Gt73s gelse bile fiyatı yüksek olacaktır üzerine para ödemeyi kabul edermisiniz

üzerine 2-3 bin tl daha ödeyebilirim ama işte ne zaman gelicek onu kestiremiyorum.
    Bu yıl sonu zor gibi seneye mart gibi gelir bence diğer modellerde olduğu gibi

• quote:

Bu yıl sonu zor gibi seneye mart gibi gelir bence diğer modellerde olduğu gibi

Çok geç yaa umarım yıl sonuna gelir.
    Oyun konusunu anlıyabiliyorum ancak resimleri gerçek renklerle görebilme isteği ile MAT panel ciddi çelişki yaratıyor. MAT panel dediğimiz, ana panelin üzerine ışığı kıran ikinci bir katman eklenerek sağlanıyor. Işığın kırılması da doğal olarak renkleri olduklarından çok farklı gösteriyor.

Oyun oynarken doğrudan ışık almayan yer seçebilirsiniz ancak MAT panel fotoğrafladığınız kareleri size bambaşka renkler ile sunuyor olacaktır.

MAC'i retina display için önermiştim, ancak windows makineler arasından da XPS 15 9550'yi önerebilirim.
    RGB %98 coverage, AdobeRGB %64
    GTX960 ekran kartı ve çok başarılı bir ekranı var. Malesef gene parlak ekran:
    http://www.notebookcheck.net/Dell-XPS-15-2016-9550-InfinityEdge-Notebook-Review.156354.0.html
    Tabi behsettiğiniz oyun için donanım yeterli gelmeyebilir o zaman direk eleniyor.

17" olarak da stoklarda bulabileceğiniz: ASUS G752VY var. Kaliteli ve performanslı bir gaming notebook ancak renk gamı nispeten düşük. Mat ekranın da etkisiyle.
    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vy-gc408t-intel-core-i7-6820hk-2-7ghz-3-6ghz-32gb-1tb-256gb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602064

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

Oyun konusunu anlıyabiliyorum ancak resimleri gerçek renklerle görebilme isteği ile MAT panel ciddi çelişki yaratıyor. MAT panel dediğimiz, ana panelin üzerine ışığı kıran ikinci bir katman eklenerek sağlanıyor. Işığın kırılması da doğal olarak renkleri olduklarından çok farklı gösteriyor.

Oyun oynarken doğrudan ışık almayan yer seçebilirsiniz ancak MAT panel fotoğrafladığınız kareleri size bambaşka renkler ile sunuyor olacaktır.

MAC'i retina display için önermiştim, ancak windows makineler arasından da XPS 15 9550'yi önerebilirim.
    RGB %98 coverage, AdobeRGB %64
    GTX960 ekran kartı ve çok başarılı bir ekranı var. Malesef gene parlak ekran:
    http://www.notebookcheck.net/Dell-XPS-15-2016-9550-InfinityEdge-Notebook-Review.156354.0.html
    Tabi behsettiğiniz oyun için donanım yeterli gelmeyebilir o zaman direk eleniyor.

17" olarak da stoklarda bulabileceğiniz: ASUS G752VY var. Kaliteli ve performanslı bir gaming notebook ancak renk gamı nispeten düşük. Mat ekranın da etkisiyle.
    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vy-gc408t-intel-core-i7-6820hk-2-7ghz-3-6ghz-32gb-1tb-256gb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602064

İlginiz için çok teşekkür ederim. Mat ekran konusunda size katılıyorum ama bi yandan'da düşünüyorum grafikerler için tasarlanmış bir çok monitör mat. Ofisde Asus MX279H kullanıyorum İPS mat.
    + olarak Spyder4 elite kalibrasyon cihazı kullanıyorum aldığım notebookun ve ofisdeki monitörü kalibre ederek kullanıyorum.

XPS 15 çok tatlı bir laptop 17'' ips mat olsa hiç düşünmeden alırdım.

Razer Core alıp içerisine GTX 1080 almamı tavsiye edermisiniz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.