Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Tanıyormusun Türker hocam aramızı bulda alayım kart lazımquote:
Orijinalden alıntı: türkerrrforuma hoş geldin kirvem,senin karta 2300 veren çıkmaz.1700-1800 lira tekliflere hazır ol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tanımıyorum sadece bi hoş geldin dedim. 2k ya 1650s vardı onlardan bak istersen.
-
Link atabilirmisinquote:
Orijinalden alıntı: türkerrrtanımıyorum sadece bi hoş geldin dedim. 2k ya 1650s vardı onlardan bak istersen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. hoşbuldum teşekkür ederim. yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. kartımı titiz ve özenli kullandığımı düşünüyorum umarım herkesin içine sinen bir alışveriş yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen maksat fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın oyununu oynasın. 2000-2300 liraya bu karttan daha iyi olan gtx 1650super satanların ilanlarına "güzel fiyat hayırlı satışlar" tarzı yorumlar yazarım o bütçede kart arayanlara link atarım insanlar kazık yemesin diye uğraşırım.
-
O satıcıların senin yan hesabın olmadığını, arkadaşın olmadığını, komisyon almadığını bilemiyoruz tabi. Hangi koşullardaki ekran kartlarını nasıl satıyorsunuz onu da bilemiyoruz. Donanımhaber ikinci el forumunu mesken edinmişsin resmen. 17 yıldır buraya üyeyim, bu forumun bu kadar manipüle edildiğini ilk defa görüyorum.
Her başlığın altına girip insanları taciz etmen akla başka sorular getiriyor tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet epey arkadaşım oldu forumda elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı oldum insanlara. parça önerdim arıza tespit ettim sistem toplattım yetmedi evine kadar gidip kurdum format attım 5 kuruş almadan.
-
Türkerr yaptığı güzel bişey neden rahatsız oldunuz adam gelmiş 2 liralık karta 5lira yazmış piyasası belli forumun o doğrultuda yardımcı oluyor. Kötü yada art niyetli birşey görmedimquote:
Orijinalden alıntı: ateş ve güneşO satıcıların senin yan hesabın olmadığını, arkadaşın olmadığını, komisyon almadığını bilemiyoruz tabi. Hangi koşullardaki ekran kartlarını nasıl satıyorsunuz onu da bilemiyoruz. Donanımhaber ikinci el forumunu mesken edinmişsin resmen. 17 yıldır buraya üyeyim, bu forumun bu kadar manipüle edildiğini ilk defa görüyorum.
Her başlığın altına girip insanları taciz etmen akla başka sorular getiriyor tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X