Şimdi Ara

MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

Ürünü 2018 yılında Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. 2 ay öncesine kadar aktif olarak kullandım. Ürünün fabrika çıkış hızları oyun için dahi değiştirilmeden, mining vb. işlemlerde kullanılmadan kullanıldı. Ürünün bakımlarını her ay anti-statik fırçayla tozlarını temizleyerek ve 6-7 ayda bir macun değiştirerek yaparak yaptım. Oynadığım oyunlardan dolayı yüksek yük altında çalışmadı. Ürün soğutma konusunda iyi bir durumdadır. Merak ettiğiniz bir şey varsa mesaj atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• foruma hoş geldin kirvem,senin karta 2300 veren çıkmaz.1700-1800 lira tekliflere hazır ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

foruma hoş geldin kirvem,senin karta 2300 veren çıkmaz.1700-1800 lira tekliflere hazır ol.

Tanıyormusun Türker hocam aramızı bulda alayım kart lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt

tanımıyorum sadece bi hoş geldin dedim. 2k ya 1650s vardı onlardan bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

tanımıyorum sadece bi hoş geldin dedim. 2k ya 1650s vardı onlardan bak istersen.

Link atabilirmisin

• türkerrr kullanıcısına yanıt

merhaba. hoşbuldum teşekkür ederim. yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. kartımı titiz ve özenli kullandığımı düşünüyorum umarım herkesin içine sinen bir alışveriş yapabilirim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Kirvem yine spekülasyondasın he. Ne yapacaksın ucuza kapatıp başka bir hesapla başkasına mı satacaksın yoksa bu kartı satan bir tanıdığın var da ona mı yol açıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt

aynen maksat fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın oyununu oynasın. 2000-2300 liraya bu karttan daha iyi olan gtx 1650super satanların ilanlarına "güzel fiyat hayırlı satışlar" tarzı yorumlar yazarım o bütçede kart arayanlara link atarım insanlar kazık yemesin diye uğraşırım.

O satıcıların senin yan hesabın olmadığını, arkadaşın olmadığını, komisyon almadığını bilemiyoruz tabi. Hangi koşullardaki ekran kartlarını nasıl satıyorsunuz onu da bilemiyoruz. Donanımhaber ikinci el forumunu mesken edinmişsin resmen. 17 yıldır buraya üyeyim, bu forumun bu kadar manipüle edildiğini ilk defa görüyorum.

Her başlığın altına girip insanları taciz etmen akla başka sorular getiriyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet epey arkadaşım oldu forumda elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı oldum insanlara. parça önerdim arıza tespit ettim sistem toplattım yetmedi evine kadar gidip kurdum format attım 5 kuruş almadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

O satıcıların senin yan hesabın olmadığını, arkadaşın olmadığını, komisyon almadığını bilemiyoruz tabi. Hangi koşullardaki ekran kartlarını nasıl satıyorsunuz onu da bilemiyoruz. Donanımhaber ikinci el forumunu mesken edinmişsin resmen. 17 yıldır buraya üyeyim, bu forumun bu kadar manipüle edildiğini ilk defa görüyorum.

Her başlığın altına girip insanları taciz etmen akla başka sorular getiriyor tabi.

Türkerr yaptığı güzel bişey neden rahatsız oldunuz adam gelmiş 2 liralık karta 5lira yazmış piyasası belli forumun o doğrultuda yardımcı oluyor. Kötü yada art niyetli birşey görmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.