Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GTX 1070 GamingX 8GB Satın Al 13 Mart 2024 16:21 1 1 MSI GTX 1070 GamingX 8GB Sistem upgrade sebebiyle boşa çıkan ekran kartımı satıyorum.Forumdan eski dostum necropotance'dan almıştım ve sadece oyun için ev bilgisayarında kullanıldı. Mining veya başka bir zorlayıcı işlem görmedi.Kutusu ile teslim edilecektir. Garantisi bitmiştir fakat ben 1 hafta şahsi garanti veriyorum. Bir sorun yaşarsanız kartı iade alır, paranızı geri gönderirim. İstanbul anadolu yakası Kadıköy civarında ve avrupa yakası Levent civarı elden teslim edilir. Diğer illere kargo alıcıya ait olmak üzere uygun fiyatlı kargolanır. 3500TL son fiyattır. Gelip elden teslim alacaklara ufak bir ikram yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI GTX 1070 GamingX 8GB [SATILDI] MSI Z87-G45 / i7 4770K / Ripjaws 16GB Ram ADATA DDR3 4x2GB 1333Mhz Desktop Memory [SATILDI] MSI GTX 660Ti Power Edition